Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
Baby na pobavenie, aby sme nie furt len o grckach hovorili..😀
UVAŽOVANIE CHLAPA A ŽENY:
ŽENA: Leží vedľa mňa, vôbec ma neobíjme Pozerá do stropu Kto vie, na čo myslí… ...sme spolu už dva roky Je to príliš dlho - zrejme je najvyšší čas vymeniť ma za mladšiu Predsa - za tie dva roky som dosť pribrala… Teraz sa ZAMRAČIL - to nieje dobré…
Myšlienkami je úplne niekde inde…
Strácam ho, už preňho asi nič neznamenám
...MUŽ:
Hm, Mucha na plafóne…
Ako to kurva robí, že nespadne :D:D:D
Zamiloval se chlapec do dívky, přiznal jí své city a dívka mu hned položila dvě otázky: "Máš dva Mercedesy?" "Nemám." odpověděl chlapec "Máš dvoupatrový dům?" "Noo,ani ten nemám" smutně odpověděl. "Tak se tedy nemáme dál o čem bavit." chlad...ně odvětila.
Zlomený chlapec šel pro radu k otci. "Nevím co ti mám řict synu. Když jí tolik milujes, můžeš nakonec prodat Bentley i Lamborghini a koupit místo nich dva Mercedesy,ale abychom bourali dvě patra domu kvůlil nějaké cuchtě se mi zdá hloupé. 😀DD
@dadak hod mi adresu, poslem Ti zopar "pecati" v balicku 🙂, myslim vazne .. ak mas an ne taku chut. Na margo tych pneumatik, tiez nie som z tych "twiggy" vytrasenyc dievcat, normalka a neriesim ani pneumatiky :D doprajem si , drzim sa toho, ze pak zhodim. Len kua ak to nepojde dole, neviem co potom :D
@zuzanka7117 zuzka ja spavam na chrbte ale najnovsie mi je v tej polohe tazko na zaludok, tak sa prehadzujem z boku na bok 🙂
@zuzanka7117 ja spim jedine na bruchu, v polohe supermana presnejsie 😀 jedna ruka pod hlavou a jedna noha bokom pokrcena 😎 neviem si predstavit, ze nebudem moct spat na bruchu, v zivote som v inej polohe nezaspala 😖 ale skusam v noci ked sa zobudim aspon na boku s paplonom medzi nohami...
inak ja som vzdy mala spanok total hlboky a celu noc bez prerusenia a teraz sa budim aj 3x! pomooooc! ja to nenavidim, aj cikat v noci teraz chodim, to uplne neznasam.. Ja sa totiz bojim tmy ☹
@usacek79 ja tiež spávam na bruchu. Spávala som tak od malička. Pri malej som sa odučila asi v 3 mesiaci, keďže som už mala brucho a musela som vydržať až do malej 14tich mesiacov-kým som ju kojila-inak to bolelo a postelo by bola od mlieka. Pri tomto krpcovi sa mi už teraz nedá riadne spať na bruchu a už to trvá asi mesiac. Kúpila som si kojencký vankúš-vykladám si naň nohu-je to perfektná vec. pri Sárke som mala len požičany a fakt som ho využila krásne aj na dojčenie.
halooo halooo, hlásim sa z návštevy u lekára. Videla som SRDIECKO !!!! 🙂 🙂 jupíí jupííí, takže som 7+4 týždeň. Termín mi upravila na 23.3.2012. Stále mám brať duphaston, dalšia kontrola 06.09.2011 dovtedy som na PN.
@elizabet100 ja mám termín deň po tebe 😉 To si bola 1x? Aj krv ti brala?
@sssimi už som bola 2x kedže som pred dvoma týždnami zacala krvácat, teraz to bola kontrola, ale robila mi aj ultrazvuk. Krv mi zoberie až o mesiac a vypíše aj tehu knižku.
Ahojte, tak som aj ja lapila nejakeho bacila, neskutocne ma boli hrdlo 😝 mm je uplne odrovnany a uz len trpnem aby mala neochorela 😖
Ja spavam tiez na bruchu, az kym ma nebude tlacit tak budem lebo podobne ako sssimi mam skusenosti ze to ani po porode neslo 😅
@elizabet100 Tak hlavne, že je všetko ok 😉
@sssimi neplatim nic...som na sukromnej klinike a vsetko, dokonca aj 4D UZV mam v cene poistky ktoru plati mm za mna v praci...😀, aspon nejaku tu vyhodu to ma...ja, ked som prisla na tu kliniku prvykrat...ta vsetci sa ku mne spravali tak normalka, ked som vytiahla poistenecku kartu, kukali na mna jak na kralovnu a hned, nedate si kavu, cajik...😀 sranda...
Ahojte baby, tak ja sa k vam teda pridam ak mozem. Som v 10 tt presne 9+4. Už dosť dlho Vás čítam, ale až teraz som sa odhodlala napísať. Mesiac pred tým ako som otehotnela som potratila bolo to asi v 5 tt čiže hneď na začiatku začalo to špinením, ktoré trvalo týždeň a aj napriek duphastonu som sa rozkrvácala a mimi odišlo. Pred tým sa nám nedarilo 10 mesiacov. Čo som ja pojedla vitamínov, kvapiek a podobných vychytávok. Hmm takže ani neviem čo pomohlo. Po potrate mi lekár povedal že môžeme skúsiť, keďže som nebola na kyrete ale som sa sama vyčistila. Podarilo sa, ale zasa som začala špiniť. špinila som v čase mrchy, potom som šla na sono našli hematóm, z ktorého som špinila znovu. Prišiel čas ďalšej mrchy, špinenie sa objavilo znova a trvalo 5 dní presne počas mrchy po tomto špinení sa objavil ďalší hematóm takže som PN beriem duphaston 3x1, od včera už len 2x1 doky zmenil. Stále sa o to malinké bojím ale som si povedala, že musím veriť že už keď vydržalo doteraz už bude oki a vydrží. V piatok máme poradňu tak som zvedavá. Tak strašne by som chcela ísť na sono aby som ho videla ale zároveň sa bojím aby bolo všetko ok. Tak toľko moje predstavenie. Ozaj termín pôrodu sa mi posúva každým sonom, naposledy bol 5. 3.2012 . Býva mi dosť ťažko ale nezvracala som ani raz. Zato už týždeň ma skoro každý deň bolí hlava. 🙂 A normálne revem pri filmoch a keď vidím v telke miminká také čo sa práve narodia 😉 mm sa diví že čo mi je 😀
@dadak díky za vtipy...pobavila som sa..... 😀 😀 😀 výstižné o tom chlapovi...... 😀 😀 😀 fakt, oni asi nad tými našimi pneu nerozmýšlajú...... 😉
@usacek79 že 3 krát za noc sa zobudíš????tak ja som aj 20 krát hore...a to už 5 rokov, tolko máme malého...nie žeby on bol zlý spachtoš...skor, ja som opatrná matka a zobudím sa na každý jeho pohyb aj ked spí v druhej izbe...tak si to asi vieš predstaviť...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@elizabet100 gratulujem k srdiečku....dúfam, že sa čoskoro pridám do tejto skupiny srdiečkových...... 😵
@elizabet100 aj ja som dnes 7.tt plus 4 😉
Ahojte všetci!
Tak aj ja sa už konečne hlásim z 2.poradne 🙂 🙂 🙂 Ale dnes to bola strašná rýchlovka ☹ Zobrali mi kvantum krvi, moč. To asi zabralo najviac času 😀 Za mesiac som pribrala 1 kilo. Jupí!!!! Maternica je taká ako má byť, krčok tiež, srdiečko bije a malý má už skoro 5cm 🙂 🙂 🙂
@tibiana tak počasie vyšlo? A kde si sa dala nakoniec pripoistiť? My vyrážame 19.8. 🙂

@zuzanka7117 tak tie tvoje pneumaticky su asi na nejaky detsky bicykel, zato ja na riadny kamion...😀 a co sa tyka spanku, ani mi to nehovor, tiez som spavala na bruchu a teraz nemozem a prehadzujem sa z jedneho boku na druhy a k tomu idem este 3x v noci cikat, bo mam plny mechur ako po vypiti 2L vody...no katastrofa...na ten spanok si postupne zvyknes, neboj..a po porode ti bude trosku brusko chybat, ale ja uz len kvoli tomu cikaniu sa tesim na marec....:.-D