icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

zubrienocka
9. aug 2011

@ketere No konečne si ku nám zavítala 🙂 Spolubojovníčka 😀

tigriatko
9. aug 2011

@denisenko opatrnosti nikdy nie je dost... 😉

ejka3
9. aug 2011

@zubrienocka Bola som podpísať dohodu o ukončení PP. O nejaký mesiac, dva majiteľ aj tak končí a má byť na neho vyhlásený konkurz. Tak som to už nechcela naťahovať... Teraz sa už len spolieham na to DNP 🙂 Dúfam, že bez koruny neostanem 😒

denisenko
9. aug 2011

@ejka3 tak to máš ťažké...ja tiež ostanem bez koruniek...čo už...možem si tu síce požiadať o podporu, ale kým príde....ježkove nohy, týmto Talianom to tak trvá, pol roka....akože...ešteže manžel zarobí.... 😀 😀 😀

ketere
9. aug 2011

@zubrienocka no už som to tu omrkávala, no až teraz mám trošku viac času a zahliadla som Ťa tu, tak sa ozývam.. 🙂 🙂 Keď ťa šéf bombarduje, tak sa s ním otvorene porozprávaj... v tomto prípade lepšie skôr ako neskôr... mne šéfka už rok píli uši, že ak budem tehu, tak to chce vedieť hneď a nie až v 12tt, že nech to nechápem zle, nech to chápem z pohľadu zamestnávateľa... tak ja mám 2 šéfky, jednej už som povedala, a druhá je teraz na dovolenke, vráti sa v pondelok a rovno pojdem za ňou.. 😒

usacek79
9. aug 2011

@moni nuz na SLovensku porod doma nie je bezny, skor mam pocit, ze je dokonca nie uplne legalny.. Ja teda nechcem rodit doma, ale v porodnici za totalne prirodzenych podmienok, naozaj lekar len ako "dula", ziadne zasahy..
Fakt si treba pozriet ten dokument, isteze je dost jednostranny, ale ak za druhu stranu vezmem tu smutnu realitu porodnic, kde je pomaly samozrejmost nastrih, vyvolavanie porodu, epiduralka, rodenie lezmo atd, tak mi z toho vyjde zlata stredna cesta (s priklonom k porodu s dulou 😉 )

denisenko
9. aug 2011

ooooo...no, moj muž sa asi nepoteší......po mesiaci som dostala chuť na sladké...doslova som mu zožrala liter zmrzliny...... 😀 😀 😀 😀 ...čo už, má smolu...... 😀 😀 😀

moni
9. aug 2011

@usacek79
Doma som myslela na slovensku, nie doma doma 🙂 to viem ze je nelegalne 😝
ja sa mala pred porodom open mind a myslim ze sa vyplatilo 🙂 jasne, ze kazda mame svoje predstavy ale realita je castokrat ina a treba sa dopredu pripravit na zmenu planov. zaklad je doverovat lekarovi/personalu 🙂

kajuska09
9. aug 2011

@ejka3 gratulujem k dobrym spravam od doktora 😉

gabi.k
9. aug 2011

trosku pre @dadak a kocky ucitelky 😀
Učiteľka v škole, aby podporila logické myslenie detí a urobila hodinu
zaujímavejšou, sa ich pýta:
Viete niekto nejakú zaujímavú hádanku?
Prihlási sa Janko:
Ja viem. Pani učiteľka: Je to pre vás a strká sa to do vás. Čo je to?
Janko, ale takéto perverznosti na mojich hodinách nestrpím!
Ale aké perverznosti, veď je to kytica, pre Vás a strká sa do váz!
Učiteľka hneď cez prestávku tú hádanku rozpráva kolegyni na chodbe
pred zborovňou:
Počúvaj, mám skvelú hádanku, hádaj čo to je:
Je to pre Teba a strká sa to do Teba ...
Janko, ktorý ide práve okolo, hovorí:
VYKAŤ, pani učiteľka, VYKAŤ, inak je to kokot!

dadak
9. aug 2011

@gabi.k 😀 😀 😀 som sa zasmiala...hned tu kraluje lepsia naladicka... 🙂

kajuska09
9. aug 2011

@ejka3 ja idem k zubarovi zajtra a uvidime ci mi najde nejaky kaz. Lebo on nerad vrta, vzdy povie ze nechame ten pokazeny zub preliecit. No len neviem ci je vhodna injekcia pre mna, kedze si picham injekcie v tehotenstve. Citala som rozne nazory, ale zas strach z vrtania v mojom pripade moze viac uskodit ako injekcia 🙂

gabi.k
9. aug 2011

@dadak trosku treba....ziadne MA a podobne...aj ked obcas aj na vazne temy sa treba debatit..noo ale smiech je lespsi 🙂 vravis ze by si si studensku dala?? mozem zaslat ak velmi po nej tuzis 🙂

ejka3
9. aug 2011

@kajuska09 Ďakujem, ja chcem tiež toho zubára poriešiť konečne pred dovolenkou. Už ho odkladám straaaaaašne dlho 😉 Ale o preliečení chorého zuba som ešte nepočula 🙂
Tak sa drž! teraz si tých doktorov užijeme viac než dosť 😉

kajuska09
9. aug 2011

@ejka3 a som zvedava ci to je naozaj tak, ze ked budes na PN ze Ti zaplatia najvyssiu sumu z DNP. Potom daj vediet 🙂

kajuska09
9. aug 2011

@ejka3 a mam si zajtra zobrat tehu knizku, nech mi da rovno peciatku? lebo tusim 2 krat cez tehotentsvo je zubar povinny..

ejka3
9. aug 2011

@kajuska09 Ja sa ešte chystám písať na soc. poisť. Ale ja mám nárok na max. PN z DNP až v decembri. Dovtedy PN len z minima. Ale materskú tiež v pohode stíham 🙂 Tá bude teda tiež max. Ak voľajaká bude 😀 😀 😀 ale stále dúfam, že to nechajú tak 😉

ejka3
9. aug 2011

@kajuska09 Tehu knižku si zober 🙂 Mne tam vždy síce dali len 1 pečiatku. Ale aj oni majú nejako odstupňovanú ( časovo ) klasickú prehliadku a ošetrenie zubov 😉
Moja zubárka aj pri Sabínke počítala, či mi tam už môže dať pečiatku alebo mám ešte prísť 😉

ejka3
9. aug 2011

Tak ste mi narobili chute so študentskou pečaťou. A bielou!!!! Výborný vkus 😀 😀 😀 Idem si dať mini kávičku s Milou. Tú tiež môžem 😝 😝

moni
9. aug 2011

@ejka3
dobre ze si spomenula toho zubara, idem sa hned objednat 🙂 jedna stolicka potvora ma pobolieva, tak nech mam pokoj. aj ked najprv sa preliecim.

kajuska09
9. aug 2011

@ejka3 podla mna to nemozu len tak zo dna na den zrusit... ked tak az od januara a to sa nas potom uz nebude tykat, kedze si to platime dlhsie 🙂

usacek79
9. aug 2011

baby, ja vam musim povedat, ze sa s mojim uz od soboty nerozpravame.. 😒 Je mi z toho uplne zle, som totalne vytocena, lebo ja neznasam takyto slabossky sposob riesenia konflitkov - ja radsej vybuchnem, zanadavam, rozbijem pol bytu (proste taliansko 😀 ), ale nech je to vybavene - som schopna do 10 minut byt uplne v pohode, akoby sa nic nestalo..
Moj nie, jeho reakcia je vzdy ze sa zatne a drzi.. Je uplne jedno, na koho strane je pravde, lebo VZDY je na jeho 😠
a keby ste vedeli kvoli akej kravine!!! a pritom sa tvari, ze joooj, aka som jeho milovana tehotna manzelka, ako sa nesmiem stresovat, a keby vedel, ze toto, ze ma ani nepozdravi poriadne ked dojdem z prace a potom uz vobec ani slovo, ze toto mi robi taaaak strasne zle, furt mi je do placu od nervov 😢
a teda musim povedat, ze este nikdy sme nemali takuto "krizu", ja totiz nikdy nevydrzim a vzdy dojdem, ze nech uz sa nehnevame, hoci je aj pravda na mojej strane, vzdy ustupujem.. Ale teraz som sa zatala, totalne som v tom nevinne a ak mu nevadi, ze ma ako tehotnu depta uz stvrty den, tak nech sa strci!! strasneeee nervy maaaam! 😠 😠 😠

dadak
9. aug 2011

@ejka3 mnaaaaaaaaaam...

dadak
9. aug 2011

@usacek79 to su chlapi a ta ich hrdost... cim dalej budete odkladat ten vas rozhovor, tym to bude tazsie...skor by som to skusila teraz zobrat s humorom, ked to nebolo tak dolezite...a urobit si z neho prcu...napriklad: ooooo, aky si krasny ked sa mracis...a usmej sa... uvidis, on sa pripoji a bude lepsie a ked to nebolo tak dolezite, tak to uz nerozoberajte...zamotate sa do toho..
drzim palce a usmej sa...mam ti poslat vtip? 😀

usacek79
9. aug 2011

@dadak no ale to nie je hrdost, to je debilita! 🙄
a zas ja nechcem, aby bolo samozrejmostou, ze ked on, pan pysna princezna, sa zduje, tak VZDY to budem ja, kto to bude zachranovat.. serem ja na to, pojdem na vikend prec 🙂 ja som sa s nim totiz snazila este v tu sobotu a trosku aj v nedelu komunikovat, ale ked mi ani poriadne neodpovedal, len sa ksichtil, tak to uz ma uplne presla chut.. 😠
veru, daj vtip radsej! 😀

moni
9. aug 2011

@usacek79
to ma mrzi ze mate tichu domacnost. ja som sa uz tiez parkrat zatala (lebo aj u nas som bola vzdy ta ktora prisla za nim 😠), a veru nakoniec si uvedomil ze takto sa veci neriesia. takze nech to rychlo prehrmi!

dadak
9. aug 2011

@usacek79 hihi, si ma rozosmiala ku koncu....tak ano, v tomto jednom mas pravdu...netreba im dat vzdy zapravdu, lebo si na to zvyknu a neskor to bude vadit...tak si chod oddychnut od neho na vikend, a potom zisti ako mu usacek chyba...😀
a tu je taka mensia srandicka:
‎+______________________+
| Keď vystrihneš tento kupón |
| môžeš si kúpiť nový monitor |
+______________________+

usacek79
9. aug 2011

@dadak aaaaaa, dobreeee! 😀 😀

usacek79
9. aug 2011

@moni dakujem 🙂 takto sa ale chlap spravat nema, to je take zzenstile sa urazit a mlcat - neriesit veci a najma, nebyt nikdy schopny sa objektivne pozriet na vec, ci naozaj ma vzdy LEN on pravdu (a veru ju ma malokedy 😀 )
a to je najhorsie, ze tymto spravanim strasne klesa v mojich ociach a nie je nic horsie, ako stratit uctu.. 😖
aaaaale, nechajme to tak, len som to musela zo seba po tych 3 dnoch dat von... Zas ja som ina dracica, aby som toto dokazala prezit 😉

ejka3
9. aug 2011

@usacek79 @dadak
Hádky veru ani ja nemusím, ale našťastie u nás sa vyskytujú zriedkavo 🙂 🙂 A tiež samozrejme len kvôli úplným zbytočnostiam.
A v pondelok 8.8. sme mali 10 výročie svadby 😵 Uteká to! Ja tiež vždy prídem prvá a poviem "veď sa už nehnevajme..." A minule som si všimla, že to už pochytil aj on a párkrát veru prišiel prvý. Časom sa to na nich nalepí 😀