Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@ejka3 my sa nehadame vobec! ja som totalne nehadavy typ, resp. sa nenecham nicim v podstate vytocit, ak to nie je vyslovene nejaka urazka, teda zhodenie mojho nazoru, ako to bolo teraz.. Toto je za 2,5 roka vztahu asi len 3-4 podobna situacia... V predchadzajucom 7r. vztahu tiez asi len raz za rok sme sa pohadali, proste so mnou sa neda poriadne 😀
gratulujem k vyrociu! 😉 my budeme mat vo stvrtok 2 mesiace! 😀 😀 😀 to sa uz tusim neda anulovat, co..? 😀 srandujem, tak zle to nie je.. 😉
Jáj , baby nejako mi tu je dobre s vami. Po dlhom čase ma nič nebolí 🙂 Idem ešte deti vyhnať von, vyšlo slnko 🙂
@ejka3 Ahoj, len sa chcem vyjadriť k DNP... je to tak, že ak chceš dostať max pn, tak musíš byť poistená 270 alebo 280 dní, je to nejakých 9 mesiacov... mám to overené, a je to tak.. ja si to platím už niečo cez 2 roky - kvôli materskej.. A keď som bola na PN, tak som dostala max.. ... a s materskou BY TO MALO BYŤ rovnako... ale čaká sa na "nové" znenie zákona, ktorý by mal platiť od 1.1.2012 - z ktorého vyplýva, že materská by mala byť o 6 týždňov dlhšia, a mala by sa zvýšiť zo 60 na 65% vymeriavacieho základu, ale takisto sa tam navrhuje zrušiť DNP... len neviem, či to zrušenie DNP sa bude týkať len tých, ktorí sa budú chcieť pripoistiť od 01.01.2012, alebo aj pre tých "starých" poistencov... Dúfam, že to nezrušia... ☹
@kajuska09 nebavi, deges! ze co to bolo..? az mi je blbe taku sprostost...
Mal zapnute MTV popri bruseni parkiet a islo tam porovnanie skupin Limp Bizkit a Linkin Park.. Ja obe tie skupiny neznasam, ale len tak pre zaujimavost som to kukala (nevidela som totiz klipy asi 100 rokov ziadne, nekukam tie programy). No a po tej hodine som len tak mala potrebu povedat svoj nazor, ze hoci su obe skupiny zle, tak Linkin sa mi paci trosku viac, ze ten spevak z Limp je hnusny..
Ani ma nenechal dopovedat a zacal dost podrazdene pindat, ze to nemam kukat nabuduce, ked potom musim takto pindat a vytacat sa a blabla, hoci som sa snazila mu povedat, ze ved som to chcela pozerat, len som proste mala potrebu povedat nejaky vysledok... Vobec ma nenechal ani nic povedat, len si hudol svoje a tak som sa vytocila a povedala, ze tym vlastne povedal, ze mam drzat hubu a neobtazovat ho nejakym svojim, aj ked uplne nepodstatnym, nazorom... A som mu povedala skaredo, ze je uplne je..ty, ked takto reaguje 😒
on keby mi povedal naozor hoci aj na menavky a meduzy, tak ho vypocujem a prinajhorsom na to nic nepoviem, ved o co ide, takaaaa blbost!!! ☹
@ketere totalna! fakt, ani vo sne by mi nenapadlo, ked som to isla povedat, ako to skonci... 😒 o to viac ma to teraz "serie" 😖 a najma to, ze on sa tvari ako chudacik ukrivdeny, ved som niiiiic zle neurobila ani nepovedala.. A ani on pritom nie je fanusik tych blbych skupin, keby aspon branil ich cest! aaaach jo, kaslat uz na to, nejako bude 😉
@kajuska09 @ketere pripojim sa k teme... ja si tiez platim 2,5 roka DPN a teraz som uz 1.7. na PN.. vcera mi dosiel papier zo soc. poistovne, tak dako to vyratali...odvovodnenie a paragrafov na 4 A4 a v zavere ze mi priznava a z DPN mi z max. ciastky co som si platila vypocitali 1,5nasobok a vychadza to na den 20 eur a dake drobne... no ako sa povie panBoh zaplat... to je PN kt. mozem cerpat max. 52 tyzdnov.... tak toto je moja skusenost s DPN 😀 tiez som sa rozhodla, to trosku odcerpat, ved za tie roky tam poslo dost eur
baby a co ste povedali lekarovi ked ste chceli ist na pn?
@gabi.k super, to mas vyborne, len neviem co by som ja teraz povedala mojmu riaditelovi, ze preco idem na PN, som ucitelka a teraz cerpam dovolenku. Lenze ja som zamestnana na maly uvazok a preto si doplacam to DNP. Nechcem mu povedat ze som tehotna, kym nemam za sebou NT ultrazvuk a ten bude az 31.8. a potom uz zacina novy skolsky rok a teda praca...
@bejbinka131 moč mi nekazali doniest, to si tam oni odoberu, maju tam nadobky :o)))) ved aj ja by som si rada zaplatila za sono ale ked ma neobjedna tak neviem kedy mam ist za nim. ked chvalabohu nemam nejake velke tazkosti.
@kajuska09 absolutne vobec, hovorim, ze ledva odzdravi ked pridem domov... a spime kazdy na opacnom kraji postele, aby sme sa nahodou ani nohou nedotkli, trapne 😒 a nedava mi pochopitelne ani pusu rano ked odchadza, co sa nikdy nestalo a co som mu povedala kedysi, ze tu pusu mi musi davat, aj keby co bolo, ze ked mi ju neda, tak to bude uz naozaj zle 😖 a pritom ja viem, ze on ma miluje najviac na svete, je stastny buduci tatko atd, ale nema v sebe tolko sily, aby sa postavil teraz k veci ako chlap a normalne to nejako vyriesil - akokolvek, len nie tym tupym, slabosskym mlcanim 🙄 a teraz cucim uz hodinu a pol v praci, co som mohla byt doma, lebo sa mi tam nechce ist.. 😖
@micikatka ked je dovod ako napriklad mam ja, netreba nic vraviet.. a ked som si minule pytala ze na september na vikend priepustku, tak sa na mna moja Dr. usmiala a pekne sa spytala, ci zartujem 🙂 ze sa o tom budeme bavit na dalsej poradni, ked sa bude blizit ten termin, kedy to chcem... takze ta PN nie je az taka vyhra...
@usacek79
uplne s tebou suhlasim....ale na druhu stranu, aj ked si to neuvedomujeme, pod vplyvom hormonov jednoducho reagujeme inak. a castokrat aj kvoli kravinam. nezastavam sa ho, jasne ze si mal zahryznut do jazyka; ale asi ani on necakal od teba taku reakciu. ty musis momentalne mysliet na seba a babatko, a ziadne stresy vam nerobia dobre. takze nadych, vydych a uvidis ze bude dobre.
btw, ja som mm urobila (pocas tehu s Lele) scenu lebo neulozil salky do skrinky tak ako ja = pre mna to bol jasny zaver ze mu na nicom nezalezi, a ze ma nelubi 😀 a to sa tiez teda nezvyknem hadat - za tych 13 rokov co sme spolu, ho uz mam prekuknuteho 😉
Ahojte babulky, tak som bola dnes u obvodnej, vypisala ma do pondelka, dnes uz len lenosim v posteli, je to vsak ovela lepsie ako vcera. Vcera teplota stupala, a pred 38 st. som si na maminu radu priviazala platky citronu o chodidla, za pol hodinku bola teplota prec 😉 Ale tie bolesti svalov, hlavy, hrdla... Dnes je to fakt lepsie, tak dufam ze to skoro prejde 🙂

@ejka3 my budeme mat osme vyrocie v decembri... a u nas to je tiez tak ako u teba...inac mm je hrozne nekonfliktny, taky kludas...ked sa na niecom pochytime, on o 10 minut aj zabudne, ze sa nieco stalo...to len mna hneva a furt do nho rypem, ze nech uzna, ze som mala pravdu...😀...no co, aj my zeny sme len ludia...😀