icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

sasena033
28. jún 2011

@dermakova aaaano cakatelky ale ci na babu neviem.. podla jonasa nevyslo ale podla nasledujucej ovu ano 😀

sasena033
28. jún 2011

@kajuska09 no to by malo byt rovnako ja idemm v piatok tak budem informovat kedy mam termin a ci je vsetko ok 🙂

dermakova
28. jún 2011

@sasena033
no tak hlavne, aby vsetko dobre dopadlo. Nanajvys budes mat okolo seba samych gentlemanov. 😉

dermakova
28. jún 2011

@dadak
no tak ked nevyjdu baby, tak budeme mat po 3chalanov.Dame och dokopy a mozeme urobit nejake druzstvo sportove. 😀
my sme to spiskali trochu skor, takze patrim vedla do februara... 😉

denda83
28. jún 2011

@sasena033 Ahojki😀 Lekar ti bude ratat prvy den poslednej mrchy....z toho ti vyrata termin....oni ti to budu posuvat na utz podla velkosti plodu, ale stale budu brat ten jeden datum.....mne ho tiez posuvali lebo babulka bola trosku mensia, ale o necely mesiac to dobehla, tak termin zostal🙂 hlavne sa vsetky tu drzkajte, prijemne tehulkovanie, je to uzasny pocit ked viete ze tam vnutri nieco rastie a je od vas zavisle, tie co uz mate deticky viete. Inak ja som tiez marcova🙂

dadak
29. jún 2011

@dermakova tak to sportove druzstvo beriem...a fakt mas uz 2 chalanov? je to inac super a krasne....ale predsa jedna dievka by potesila...nie? chces vediet aj pohlavie skor? alebo sa chces nechat prekvapit....jaaaaaaaaj, tak velmi tuzim po babe ale mam pocit, ze mm vie robit iba chalanov...hm...

dadak
29. jún 2011

@dermakova
ozaj, ako mas starych tvojich chlapcov? a kedy ti vychadza termin?

sasena033
29. jún 2011

@denda83 pri prvom mi na zaciatku dal jeden termin aj takostal a maly sa aj na ten termin narodil 😀 tak som zvedava ako tento nas chrustik...ved piatok s ablizi tak uz len chvilku strpenia 🙂 ty uz to mas za par..brusko urcit eda zabrat takto na leto

sasena033
29. jún 2011

@dermakova no ved nevasi ked tak bude nejake futbalove druzstvo 🙂 ale len zo zvedavosti som kukla na cinsky kalendar tam vychadza baba je to hlupost ja viem ale len tak som pozrela 😀

monkka21
29. jún 2011

ahojte ja len tak som tu skocila,ze takto pred rokom som aj ja zistila ze som tehu.drzim vam vsetkym palce nech vam to ubehne a mate krasnych drobcov 🙂

denda83
29. jún 2011

@sasena033 tak to uz vydrzis🙂 vies co ani nejak zatial necitim zataz...jasne nerobim veci co som robievala....sem tam este kosim travu......sice uz vecer pocitujem ze to nieje co byvalo, chrbat pobolieva, ale cez den je to oki, no uvidime jul-august ake bude pocko, to este len budem funiet🙂

humba
29. jún 2011

@dadak ten napad s bojovym pokrikom sa mi pozdava tak daco vymysli, lebo mna nic nenapada 🙂

Ja som dnes bola u doktora, musim podotknut ze nezijem na SK, viem ze je este skoro ale kedze ma cakalo vysetrenie pri ktorom nemozem byt tehotna musela som ist aby som to vedela zrusit inak by som to musela zacvakat. Tak pan doktor mi kazal odobrat moc a za 15 minut vysla sestricka s usmevom na perach ze som tehotna a na prvu normalnu prehliedku mam prist az o mesiac. No toho odberu krvy som sa nedockala. Neva o 3 tyzdne ideme na Sk tak dufam, ze vsetko pojde hladko.
Budem Vam velmi vdacna dievcata ked sem obcas napisete vasu skusenost s lekarmi a co sa ako robi u nas aby som ich tu trocha preskolila 😉

Drzte sa vsetky!!!!!

lubkaj38
29. jún 2011

ahojte ja som si pred tyz. robila testik a boli tam 2 ciarky 🙂 a utorok na to mi to lekarka aj potvrdila 🙂
ja som mala brat jedne lieky ale meskala mi ta mrcha tak preto som si spravila testik a bum a 2 ciarky a musela som si to ist potvrdit ci mam brat tie lieky .....
na kontrolu mam ist o 2 tyz. ked budem v 7 tt a da mi aj knizku ked bude vsetko oki 🙂
takze sa tisko pridavam a verim ze nam to dobre dopadne mile tehulky

ejka3
29. jún 2011

Ahojte, tak ja sa k vám tiež pomaly a hlavne potichúčky pridávam. K doktorovi sa chystám až niekedy koncom budúceho týždňa. Na preventívke povedal, že stačí až 2 týždne po vynechaní a hneď mi dá aj tehu knižku. Tak zatiaľ som sa uspokojila s 2 // na teste 😉

ejka3
29. jún 2011

@dadak
Ja mám doma pre zmenu už 2 princezné a mám tušenie, že aj to tretie budeme obliekať len do ružového 😀

humba
29. jún 2011

@lubkaj38
@ejka3
@ejka3 ahojte vitajte a tichucko blahozelaaaaam

dadak
29. jún 2011

@ejka3 tak sa priprav na vymenu...ja ti dam chlapceka, ty zase dievcatko...😀 a mala si aj nejake priznaky? pri prvych dvoch tehotenstvach? myslim zvracianie alebo specialne chutky...a od kedy ti zacali..?
@lubkaj38
vitaaaaaaaj...a tesim sa na pokec...
@humba
aj v marci sa najkrajsie deti rodit da, da, da.. a heslo: spolu to zvladneme...hop hop hop
alebo baby, vymyslajte nejaky bojovy pokrik...ktory bude patrit iba nam...

Inac, piste ake mate priznaky, chute a tak...ja zatial ziadne chute, iba to, ze sa mi zda, ze som pribrala...:-/ a prsia sa mi zvacsili...inak nic...

ejka3
29. jún 2011

@humba
Ďakujem 🙂 Kukala som, že predpokladaný termín máme skoro rovnaký... 2 roky snaženia je naozaj strašne dlhá doba... určite to nebolo ľahké. O to viac držím všetky palce!!!! Nech nám to výjde 😵

humba
29. jún 2011

@dadak hehe to je dobre ze aj v marci sa deti rodit daju da da da 🙂

u mna sa este nic moc neprejavuje boli ma brucho ako pred mrchou a normalne ho neviem napnut divne to je, ci to suvisi s tehu to neviem. a dnes v noci som sa konecne vyspala 🙂 uplne ze do ruzova 🙂 🙂 🙂

miumia
autor
29. jún 2011

ahojte vitam nove tiche tehulky 🙂 podla mna onedlho sa to rozbehne a bude nas veela vela..
ja priznaky tiez nic extra ved uvidime mozno sa to rozbehne 🙂

humba
29. jún 2011

@ejka3 no presnejsie 22 mesiacov, lekar nam povedal ze ak do septembra neotehotniem zacneme riesit umele oplodnenie. a proste to prislo tak ako som si vzdy zelala, necakane, a problem bol v hlave, proste som sa na to vyprdla,boli sme dovci a fakt neviem ako proste sa ten zazrak stal a som strasne happy 🙂

ejka3
29. jún 2011

@dadak
Pri prvom žiadne príznaky, nič. Malá ( teda teraz už samozrejme veľká ) sa podarila hneď prvý mesiac po vysadení HA. Ani som nevedela, že som tehotná. Až na to brucho 😀
Druhá sa podarila 2 mesiace po vysadení. V podstate tiež v pohode, len k večeru mi bývalo zle od žalúdka, ale nezvracala som nikdy. A už mi začal kolísať tlak.
Na tretie sme čakali presne 3 mesiace!!! Zatiaľ len cítim takú malú bolesť v brušku ako keby sa tam niečo dialo a to je všetko. No vlastne ešte si parádne cítim kríže a s prsiami sa už tiež niečo deje 🙂
Všetky tie tehotenské chute ma obišli a vždy som závidela iným maminkám ako hovorili že majú strašnú chuť na to a na to.... Ja nič. Len som jedla všetko rad radom- nerobilo mi problém miešať sladké so slaným, kyslým, ... 😀

ejka3
29. jún 2011

@miumia
ďakujeme...

@humba
...tak to vám vyšlo úplne super, veľmi pekné načasovanie 🙂

lubkaj38
29. jún 2011

tak ja zatial sa citim super, vobec mi nie je zle zatial a chute nemam ziadne take specialne ...
akurad sa mi zda ze trocha mam nafuknute jak brusko alebo ze by uz zacalo rast?

humba
29. jún 2011

baby ktora z vas caka mimco prvy krat????

lubkaj38
29. jún 2011

ja cakam nase prve baby

kajuska09
29. jún 2011

@humba ja nemam zatial ziadne deticky, ale uz som mala dva potraty, tak snad to konecne vyjde...

lubkaj38
29. jún 2011

@dadak chcem sa ta spytat kedze uz mas 2 deticky je to normalne ze zatial nevraciam vobec mi nie je zle ? nemoze to nieco zle znamenat? lebo kazdy sa ma na to pýta ci nevraciam a tak ale ja sa citim super trocha akurad mam nafuknute brusko ale jem vela vlákniny a lekarka mi odporucila aj probiotika a uz vecer teraz brusko uz v pohode .... ale jem vsetko tak ako pred tym a nemam s tym problem ale bojim sa ci to nesignalizuje to ze co ak dietatko nie je v poriadku tak strasne sa bojim lebo aj lekarka ma tak nastrasila moja ze este sa neteste predcasne az ked budete mat dieta v ruke po porode ☹ tak ja sa chce tesit ze som tehotna ved to e najkrajšie obdobie pre zenu pod srdcom nosit maly zazrak
dakujem za odpoved

dadak
29. jún 2011

@lubkaj38 tak ukludnim ta...ja som nikdy nezvracala, ani pri jednom...pri prvom som bola uplne v pohode, akurat to nafuknute brusko inac absolutne ziadne priznaky...pri druhom som bola dost nervozna a naladova, ale chute absolutne ziadne....alebo nejake priznaky...takze skor si myslim, ze mozes byt rada, ze tie priznaky nemas...keby nebolo nieco v poriadku, to by si mala ine bolesti...ver mi...a okrem toho, tie priznaky podla mna pridu az okolo 6- 7 tyzdna...neboj, zvladneme to....

petka015
29. jún 2011

ahojte dufam ze sa mozem pridat.

zatial tiez len tak potichucky test ukazal dve ciarocky. Mame jedneho syna Jakubka ma 3 roky, tiez som mala pred Jakubkom 2xmissed ale do tretice vsetko dobre a maly ma uz tri rociky.
lubka nemusi ti byt zle niekomu nie je vobec nic ani nevie ze je tehotny