Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
Ahojte, tak ja som si dnes rano vybavila, ze 19.7 ideme namiesto prefukov vajecnikov na ultrazvuk. Datum a cas zostal len druh vysetrenia sa zmenil. 🙂 Takze som rada, ze este pred cestou na SK budem vediet ci je vsetko v poriadku.
a dnes sa citim nejako moc dobre, vynimocne ma este ani brusko neboli, obcas ma tam teda riadne pichne ako by do mna noz zabodli ale aspon mi to vzdy pripomenie nas novy stav 🙂
U vas co nove???
Ja idem k doktorovi až v pondelok 11.7. Už aby to bolo 🙂 Pamätám si ako ma ten pocit neistoty čo sa deje brušku ubíjal pri obidvoch princeznách...
Jeeeeeeeeej už marec 2012 😵 , kočky, moc vás zdravím... verím, že sa v marci budete (ako ja tento rok) tešiť z malých človiečikov. Inak marec je super obdobie, ja si to veľmi pochvaľujem, už nie sú také mrazy a sneh a teraz mám v kočíku 4-mesačného "valibuka", ktorý si kope holými nožkami a nemusí byť stiesnený vo fusaku... a aj v tej mini hlbokej vaničke v kočíku vydrží trocha dlhšie...
Držím palce, všetko dobré... 😵 😵
babule ahojte zajtra rano valim na sono..tak drze palce 🙂 som nesmierne zvedava na ansu fazulku a hlavne aky bude termin ci este februar alebo marec 😀 no uvidime....kazodpadne sa velmi tesim......ale s anam to tu zaplna--to bude marcovych tehuliek 🙂 inak z priznakov obcas pobrusko a uz zacinam citit prsia zajtr aby som mala byt 5+0tt
Baby, a to ked pojdem na ultrazvuk teraz v pondelok....myslite ze uz bude nieco doktor aj vidiet? lebo dal mi termin na pondelok...hmmmm...
@sjuzi tak gratulujem k anjelikovi...inac, ake si mala tehotenstvo? byvalo ti na zaciatku zle?
@humba ja neviem, ci je to tym ze uz mam dvoch chalanov, ale ja normalne mam uz vacsie brusko, take napuchnute...hm...a zacinam byt nachladena dokelu...to z toho pocasia...
ani moj sa nepyta na ovu. Ja idem az stredu k lekarovi tak som zvedava.
Dufam ze bude vsetko v poriadku.
Inak aj ja mam take vypuknute podbrusko a brucho mam po malom vacsie takze nikto nic nespozoroval.
ach jaj ako leje a nam nejde satelit opravar akosik nejde 😖
Ahojte mamičky, tehulky 🙂 pripájam sa k vám, ale ešte neviem presný dátum pôrod, lebo, v stredu idem k dr., aby potrvdil tehu......už sa neviem dočkať 😅 poslednú mrchu som mala 24.5, ale cyklus mám 32-33dňový...takže tie tehu kalkulačky na nete niekedy píše že, termín budem mať 28.februára, niekedy že 4. marca......teda, uvidíme čo na to dr!? nech už idem!!! držte sa a príjemné tehulkovanie prajem 😀
@sasena033 @akinorev87
Tak je nás tu viac takých prelomových 🙂 Môj sa pri obidvoch spýtal kedy bola posledná mrcha. Hodil to do kalkulačky a vyšiel mu ten istý termín ako mne z netu ( kde sa nepýtali na lunárnu fázu, dĺžku cyklu... ) A ten termín napísal do tehu knižky ako predpokladaný dátum pôrodu. Síce párkrát spomenul, že upresníme pri ultrazvuku... ale tam vždy povedal, že zhruba to zodpovedá a viac neriešil 😒
@akinorev87 ahoj vitaj 🙂 aj ja som mala posledne kramy 24.5., ale posledne mesiace som mala cyklus len okolo 26-27 dni, tak uvidime ako vyjde predbezny termin
baby a odkial ste, z akych kutov Slovenska, Ciech, alebo inych krajin? 🙂
Ahojte moja posledna ms 30.maja a pocatie absolutne netusim ale podla mna som mala ovu trochu skor ked bol test pozitivny uz 4 dni pred ms alebo to tak nefunguje a je to individualne co myslite?
A som z Kosiic 🙂
@ejka3 no áno, uvidíme, dufam, že v stredu, mi dr povie niečo presnejšie :D je mi jedno kedy, len nech by bol dátum pôrodu 😅 ale mňa sa spýtal dr pri prvom tehu takisto iba poslednú mrchu....ale potom, keď som bola na amniocentéze, tam iný dr už chcel vedieť podrobnejšie! 🙂
@kajuska09 ahoj, díky, no tak sme podobne na tom, iba tolko je rozdiel, že ja od potratu(čo som mala vo feburári) som mávala 32-33dňový cyklus......a ja som z okrese GA 🙂
ja som si robila test na 30den a ukazalo mi len jednu ciarku a na 37 uz dve ciarky. 😀
ja som z piestan
caute kocky tak ja som zahoracka ale zijuca v Norsku 🙂
ako sa dnes citite? ja uz zacinam mat prsia jak balony a moj manzel sa z toho vytesuje sak chlap ne? ani ja sa nestiham tolko pozorovat ako on mna, vcera mi tvrdil ze sa mi na podbrusku zacina robit pigmentova ciara 😉 tak teda neviem ci by to uz mohlo byt mozne. 😵

zienky a nemate take, ze ked si prehmatate podbrusko, asi 5 cm pod pupkom az po pipinu, tak citite take nadute a tvrdsie? ako keby rastla maternica?