icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

moni
10. aug 2011

@usacek79
ja by som si neodpustila, a rypla by som si ci mu to takto vyhovuje 😠

tterkat
10. aug 2011

@kajuska09 pripajam sa.. drž sa a hlavne nestracaj nádej!! Ono to raz určite vijde ☹ hlavne treeba veriť.. drzim palce aby to nabuduce vyslo

obedwix
10. aug 2011

@kajuska09 nie!!!! 😢 teba som si vzdy sledovala lebo sme boli v rovnakom tt. och bože neviem čo dodať.

tterkat
10. aug 2011

No ahojte dlho som nebola.. citam aj pekne aj zle spravy.. ☹ ako sa citite? Mna dole viac a viac pobolieva a tusim sa mi trosku vytraca ta nevolnost KLOP KLOP KLOP 😀 uz mi dva dni nebolo az tak mizerne ako do teraz 🙂

usacek79
10. aug 2011

@obedwix no mna najma mrzi ta ranna pusa, ze chyba 😒 ale cele je to hnusne, ved ma byt ako med teraz ku mne predsa 😉 a najhorsie je, ze on je naozaj zlatik, strasne ma furt mojka a pekne hovori, aky je stastny a prave rpeto, ked vidim, ako sa vie napriejk tomu zatnut, tak co to bude o 20 rokov! to sa rovno zbali 😠

@moni no ved ja urcite nepojdem s medikom na neho.. presne to sa ho planujem opytat, ci sa citi fajn, ked sa so mnou piaty den nebavi 😠

gabi.k
10. aug 2011

@usacek79 myslela som dnes na teba, ze ako si vcera obisla doma.... ci mlady pan este trucuje... no uz dako vydrz... aj ked je to za psychiatriu... pohladkaj brusko a povedz drobcovi, ze tato hodil dakeho bloka.... ale ze ho obaja lubite.... 😉 🙂

obedwix
10. aug 2011

@usacek79 aspon vidime že nie len my ženy si musime zvyknuť na zmenu. ono to velmi vplýva aj na naše polovičky

usacek79
10. aug 2011

@gabi.k dakujeeeem, mile 🙂 taky tatko trucovity, to nam bol cert dlzny 😀

@obedwix no fakt, ale dufam, ze mu uz ta "menstruacia" skonci 😎

denisenko
10. aug 2011

@obedwix
@usacek79 tak to ja sa dokážem hnevať na mojho muža presne 10 minút....on na mna len asi jednu...možno ani to nie.... 😀 sme spolu už 13 rokov....ale len niečo vyše polroka manželia....a stále je ten vzťah taký ako na začiatku.....klop, klop,klop...... 😉

gabi.k
10. aug 2011

@usacek79 kolko to trva 5 dni?? tak to uz ano... uz konci 🙂

usacek79
10. aug 2011

@denisenko no ja by som sa na mojho nehnevala ani minutu, to ona sa takto lubi zatnut 😒 ale teda ak dokazes s blizencom zit 13 rokov, tak to je krasa! 😀 ja som zila 7r. a od prveho dna som sa si cudovala 😀

moni
10. aug 2011

@usacek79
len sa pre istotu priprav na to ze zaperli nejaku kravinu. akoze, ved sa nic nedeje - to ty si sa urazila 🙄 chlapom obcas pekne prepina 😀

adik109
10. aug 2011

@kajuska09 ale nie :( to mi je hrozne ľúto :( neboj, nabudúce to určite vyjde! MUSÍ! Držím moc palce a nech si rýchlo v poriadku...

usacek79
10. aug 2011

@moni no ja sa pripravujem, len po tych piatich dnoch nerucim, ze nevybuchnem, ak by prilis zatal 😀

moni
10. aug 2011

@usacek79
by som sa necudovala 😅

katrenka111
10. aug 2011

Ahojteee...tak ja som dnes bola u dokiho....povedal že je to na 11tt plus 6...ale asi o ten 1tt menej kedže som mavala dlhe, nepravidelne cykly......
Babenko už riadne narastlo, už sa to formuje...... no niečo krasne a užasne...teraz ma cakaju o 2týždne už geneticke testy....
A predpísal mi Guajacuran??? Beriete niektorá???

zuzanka7117
10. aug 2011

@kajuska09 je mi to naozaj velmi luto, nechce sa mi verit, ze ti to nevyslo........drz sa a prajem ti co najskor //, tentoraz tie stastne.......

ask
10. aug 2011

@dominika911 velmi ma potesila Tvoja odpoved, naozaj ani nasi chlapi to nemaju lahke, sice necitia fyzicke zmeny ale aj ta psychika da zabrat....ved aj nam 😉 Aked ma toho este aj okolo vela potrebuje laozaj len cas, veeeela lasky a jemne skusat ako mu dany stav co najzrozumitelnejsie priblizit. Drzim palce, urcite to bude skvele. 🙂

ejka3
10. aug 2011

@ask No a čo doktor? Bola si dnes u neho, nie?

ask
10. aug 2011

@ejka3 + tigriatko+vsetci 🙂 Mame 10+5, Akcia+, pohyby+, CRL 34.4mm a aj fotocku 😀 😀 😀 Ach taka kopa stastia 😀 A teraz vas idem docitat, lebo dva dni som nestihala 🙂 Idem hladat ako si vcera dopadla Ty, myslela som na Teba 🙂

ejka3
10. aug 2011

@ask No tak to je super 🙂 🙂 🙂 Ja som mala povedané všetky info ako z rýchlika, ale nevadí, hlavne že srdiečko bije 😉 Na to prvé ozajstné sono čo sa chodí v 13tt ( meranie a NT.... ) nestíham, lebo budem vylihovať na slniečku, tak povedal že teda stačí aj v 14, keď sa vrátim z dovolenky... Tak ja budem mať fotku až 31.8. 😉
Kedy ideš ty znova??

micikatka
10. aug 2011

@ask super gratulujeme :o) a tesime sa s tebou

@ejka3 aj tebe gratulujem ak som este negratulovala :o) nepamatam si, tehotenska demencia

ask
10. aug 2011

@ejka3 25.8 tam by to mali popozerat vsetko, tak dufam ze rovno povedia vvsetko o.k a nebudu strasit 😒 Vies, doteraz som sa v kutiku dusicky stale bala ci ta bublinka neostala nahodou prazdna... ale vsetkym ostatnym som vzdy tvrdila ze sa nemaju bat a citat somariny na nete 😉 ...este stale som vas nedocitala .... 🙂

ask
10. aug 2011

@micikatka dakujem, skerim sa stastim ako leco 😀

micikatka
10. aug 2011

@ask juuj verim ti. odbery uz mas za sebou?

usacek79
10. aug 2011

@ask juuuuuj, konecne je zaplnena medzera v zozname marcoviek! 😉 gratulacieeee!

ask
10. aug 2011

@micikatka ak myslis krv, tak ano. vraj vsetko ok, dokonca aj zelezo co ma prekvapilo, lebo som s tym mavala problem.

ask
10. aug 2011

@usacek79 dakujem 😀 vies si predstavit ako som sa nevedela dockat. Dr som sa nedockavo spytala"..a je tam????" Tak sa smiala ze a kde by malo byt, ci v Prahe 😀 Potom mi natocila monitor, ale cez zaslzene oci vela nevidim Ale manzel kukal..... 🙂 🙂 🙂

dadak
10. aug 2011

@ask jeeeeeej, gratulujem...usacek ma predbehol..zaplatala si konecne tu dieru co bola v prvom stlpci..😀, super pocit, inac rozosmiala si ma...zevraj v Prahe...a ten termin mas skoro ako ja...cize..stretneme sa na vzdycharni..😀

humba
10. aug 2011

@zuzka38 ahoj jasne ze si pamatam ved uz to budu onedlho 2 roky 🙂 ako to rychlo ubehlo co? Gratulujem k syncekovi a dakujem. My sa velmo tesime a zatial sa nam dari dobre 🙂