Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
No ahojte dlho som nebola.. citam aj pekne aj zle spravy.. ☹ ako sa citite? Mna dole viac a viac pobolieva a tusim sa mi trosku vytraca ta nevolnost KLOP KLOP KLOP 😀 uz mi dva dni nebolo az tak mizerne ako do teraz 🙂
@obedwix no mna najma mrzi ta ranna pusa, ze chyba 😒 ale cele je to hnusne, ved ma byt ako med teraz ku mne predsa 😉 a najhorsie je, ze on je naozaj zlatik, strasne ma furt mojka a pekne hovori, aky je stastny a prave rpeto, ked vidim, ako sa vie napriejk tomu zatnut, tak co to bude o 20 rokov! to sa rovno zbali 😠
@moni no ved ja urcite nepojdem s medikom na neho.. presne to sa ho planujem opytat, ci sa citi fajn, ked sa so mnou piaty den nebavi 😠
Ahojteee...tak ja som dnes bola u dokiho....povedal že je to na 11tt plus 6...ale asi o ten 1tt menej kedže som mavala dlhe, nepravidelne cykly......
Babenko už riadne narastlo, už sa to formuje...... no niečo krasne a užasne...teraz ma cakaju o 2týždne už geneticke testy....
A predpísal mi Guajacuran??? Beriete niektorá???
@kajuska09 je mi to naozaj velmi luto, nechce sa mi verit, ze ti to nevyslo........drz sa a prajem ti co najskor //, tentoraz tie stastne.......
@dominika911 velmi ma potesila Tvoja odpoved, naozaj ani nasi chlapi to nemaju lahke, sice necitia fyzicke zmeny ale aj ta psychika da zabrat....ved aj nam 😉 Aked ma toho este aj okolo vela potrebuje laozaj len cas, veeeela lasky a jemne skusat ako mu dany stav co najzrozumitelnejsie priblizit. Drzim palce, urcite to bude skvele. 🙂
@ask No tak to je super 🙂 🙂 🙂 Ja som mala povedané všetky info ako z rýchlika, ale nevadí, hlavne že srdiečko bije 😉 Na to prvé ozajstné sono čo sa chodí v 13tt ( meranie a NT.... ) nestíham, lebo budem vylihovať na slniečku, tak povedal že teda stačí aj v 14, keď sa vrátim z dovolenky... Tak ja budem mať fotku až 31.8. 😉
Kedy ideš ty znova??
@ejka3 25.8 tam by to mali popozerat vsetko, tak dufam ze rovno povedia vvsetko o.k a nebudu strasit 😒 Vies, doteraz som sa v kutiku dusicky stale bala ci ta bublinka neostala nahodou prazdna... ale vsetkym ostatnym som vzdy tvrdila ze sa nemaju bat a citat somariny na nete 😉 ...este stale som vas nedocitala .... 🙂

@usacek79
ja by som si neodpustila, a rypla by som si ci mu to takto vyhovuje 😠