Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
citam vas tu, aj o tyx xlapox pri porode... ja netusim,ako to bude, ale poviem vam srandu.... asi pred 2-3 rokmi moja manzel videl, uz si presne nepametam, co to bolo, ci film, ci dokument o porode.. a ostal uplne prekvapeny, ake "spinave" babetko vyjde 😀 😀 bol z toho hotovy... ze "fuuuj, to je coooo???!!!!" ax jaj, xlapi 😀 😀 tak som mu pekne vysvetlila, ze babetka sa nerodia ciste, pekne, ruzovucke v perinke... ja neviem, kde zil doteraz....
@gabi.k
joj, tak svadby su aj tu ryzovacka. a teda to myslim vazne, tisice $ lietaju len taky fukot. business okolo deti je tiez drsny (clvoek si mysli ze potrebuje kazdu kravinu co vidi v obchode 😅).
ale teda toto je privela. tu tusim funguje take ze ti pride fotograf z nemocnice za nejake $$ odfotit babo, ale silne o tom pochybujem ze to niekto vyuziva. mozes fotit alebo kamerovat, samozrejme nie ak je sekcia. a jedine co maju osetrene je, ze ak chces mat na fotke niekoho z personalu, musi ti dat suhlas.
@ask
no isto ze to stoji 500 korun! to musi byt super pracka 😀 to je taky argument, ze ma tu dviha z gauca 😅 niekto mi vysvetloval ze to je pre pripad ze by tam otecko so sebou sekol a museli by ho osetrit 😀 lebo keby sa hodil o zem na chodbe ineho oddelenia tak tiez budu pytat poplatok?! choreee
@tigriatko tak mojmu manzelovi vyticil o porode nieco moj bracho...ked sa mu pred 3rokmi narodil prvy syn, a pripity, ked oslavoval, mu vravi: pocuj svagre... to je zazitok na cely zivot, to musis byt pri tom, sice taka jatkaren ale stoji to za to... a moj vtedy sme len spolu este zacinali, vyplaseny na smrt ani nevedel ako na to zareagovat... tak vyplasil ho este skor ako bolo treba... ale teraz sa tomu nebrani 🙂
@micikatka epidural (ktory nechem), cloveka pri porode a komplet hygienicke pomocky aj oblecenie pre mna aj babatko pocas pobytu v porodnici.. a teda samozrejme porod, akykolvek bude a hospitalizaciu, akokolvek dlho bude.. a ta cena je 1500,- ale zatial je "akcia do odvolania" za 1200 😀 strasne, viem...
Dobru noc baby, som rada ze vas mam.... 😉 😉 😉
@micikatka odteká až do pôrodu 😀 ja som si tiež myslela, že odtečie jednorázovo a nikde ani neupozorňovali, že to trvá dlhodobo...ver mi, že som bola v šoku keď to zo mňa tieklo a tieklo a tieklo....som si dala vložku než sme odišli z domu takú always na noc, za pár minút totál nasiaknutá 😀 a oblečko úplne mokré kým sme prišli do pôrodnice, to nám trvala cesta asi 10 minút 😝 nehovorím o tom, že doma som si niekoľkokrát vymenila vložku kým sme odišli, sa to zo mňa lialo ako z kohútika 😅 teraz si už isto beriem uteráky pod seba do auta 😎

@gabi.k
tak to uz je vrchol vsetkeho! 🙄 😠