icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

moni
10. aug 2011

@gabi.k
tak to uz je vrchol vsetkeho! 🙄 😠

barbyes
10. aug 2011

@gabi.k to je podľa mňa blbosť, to nemôžu pýtať 😕 veď si fotí svoje dieťa nie cudzie 😅
@micikatka a to Ti tam koľko bude trvať cesta? a keď si môžeš vybrať tak isto vyberieš takú aby si mohla mať niekoho pri pôrode, ale ja si i tak myslím, že to povoľujú všade 😕 😎

micikatka
10. aug 2011

@gabi.k no len aby som stihla a neporodila niekde v aute :o)))) ale rozhodne nechcem byt sama pri porode

gabi.k
10. aug 2011

@moni to je presne iste ako pri svadbach.... tu to bohuzial tak funguje...vsetko co ma privlastok svadobny svadobna svadobne je o 100% drahsie... tak co by na porodoch neryzovali 🙂

ask
10. aug 2011

@moni tvrdili ze to je poptatok za ten nemozny sterilny zeleny oblek co mu dali, vraj na opratie 🙂 Za tie peniaze ich operiem vsetkych co tam boli, ale aspon som sa dobre pobavila ako ladil, aj byvaly bol totiz dost do zelena 😀

tigriatko
10. aug 2011

citam vas tu, aj o tyx xlapox pri porode... ja netusim,ako to bude, ale poviem vam srandu.... asi pred 2-3 rokmi moja manzel videl, uz si presne nepametam, co to bolo, ci film, ci dokument o porode.. a ostal uplne prekvapeny, ake "spinave" babetko vyjde 😀 😀 bol z toho hotovy... ze "fuuuj, to je coooo???!!!!" ax jaj, xlapi 😀 😀 tak som mu pekne vysvetlila, ze babetka sa nerodia ciste, pekne, ruzovucke v perinke... ja neviem, kde zil doteraz....

micikatka
10. aug 2011

@barbyes do dk nejakych 20 minut do lm viac ako 30 a do rk asi do 10 minut. tak asi bude rozhodovat kolko bude stat ten dalsi clovek pri porode. alebo este skusenosti bab ktore rodili v tej ktorej nemocnici.

usacek79
10. aug 2011

@gabi.k coze??? za fotenie vlastneho dietata este platit navyse..? tak to uz snad je zly vtip..
ja mam cloveka pri porode v cene 😀 by si to skusili pytat navyse! 😀

barbyes
10. aug 2011

@tigriatko ja som si skoro cvrkla 😀 😀 😀 že ho pozdravujem 😀 😀 toto je fakt hláška za milión 😀

micikatka
10. aug 2011

@tigriatko a ty svojho chces mat pri porode?

barbyes
10. aug 2011

@usacek79 hej, no za tých 1,200 € by som im asi niečo tresla o hlavu, že čo ešte chcú 😀

micikatka
10. aug 2011

@usacek79 a co mas este v cene? a aka to bude cena?

moni
10. aug 2011

@gabi.k
joj, tak svadby su aj tu ryzovacka. a teda to myslim vazne, tisice $ lietaju len taky fukot. business okolo deti je tiez drsny (clvoek si mysli ze potrebuje kazdu kravinu co vidi v obchode 😅).
ale teda toto je privela. tu tusim funguje take ze ti pride fotograf z nemocnice za nejake $$ odfotit babo, ale silne o tom pochybujem ze to niekto vyuziva. mozes fotit alebo kamerovat, samozrejme nie ak je sekcia. a jedine co maju osetrene je, ze ak chces mat na fotke niekoho z personalu, musi ti dat suhlas.
@ask
no isto ze to stoji 500 korun! to musi byt super pracka 😀 to je taky argument, ze ma tu dviha z gauca 😅 niekto mi vysvetloval ze to je pre pripad ze by tam otecko so sebou sekol a museli by ho osetrit 😀 lebo keby sa hodil o zem na chodbe ineho oddelenia tak tiez budu pytat poplatok?! choreee

barbyes
10. aug 2011

@micikatka hej no, ale podľa mňa aj ten čas, inak muž môže potom zo sedadla drhnúť plodovú vodu 😀 za 30 minút už bude krásne nasiaknuté 😀 to už ani uteráky podľa mňa nezadržia 😝

gabi.k
10. aug 2011

@tigriatko tak mojmu manzelovi vyticil o porode nieco moj bracho...ked sa mu pred 3rokmi narodil prvy syn, a pripity, ked oslavoval, mu vravi: pocuj svagre... to je zazitok na cely zivot, to musis byt pri tom, sice taka jatkaren ale stoji to za to... a moj vtedy sme len spolu este zacinali, vyplaseny na smrt ani nevedel ako na to zareagovat... tak vyplasil ho este skor ako bolo treba... ale teraz sa tomu nebrani 🙂

tigriatko
10. aug 2011

@micikatka neviem, rozhodnem sa neskor,... ale on mi nieco spominal, ze bude trpiet na xodbe a cakat na sestricku 🙂

usacek79
10. aug 2011

@micikatka epidural (ktory nechem), cloveka pri porode a komplet hygienicke pomocky aj oblecenie pre mna aj babatko pocas pobytu v porodnici.. a teda samozrejme porod, akykolvek bude a hospitalizaciu, akokolvek dlho bude.. a ta cena je 1500,- ale zatial je "akcia do odvolania" za 1200 😀 strasne, viem...

micikatka
10. aug 2011

@usacek79 fuha tak to je riadna palka :o) a izbu budes mat sama?

gabi.k
10. aug 2011

@usacek79 my sme zacvakali o mnoho viac aby sme to babatko vobec mali, takze viem pochopit, ze clovek do toho investuje... takze je to dost, ale sa ti nestane, ze ti bude manzel nosit WC-papier a pribor s teplomerom z domu 🙂

micikatka
10. aug 2011

@barbyes a ked mi odide doma voda este aj po ceste mi bude odtekat?

gabi.k
10. aug 2011

@micikatka podla toho ci zatvoris kohutik 🙂 😀 sorry ale to bol vtip...nenahnevala si sa dufa m

moni
10. aug 2011

@micikatka
moze, vacsinou to nerachne naraz. niekedy vobec 🙂 kazdopadne ja som bola prekvapena kolko toho bolo 😅

ask
10. aug 2011

Dobru noc baby, som rada ze vas mam.... 😉 😉 😉

gabi.k
10. aug 2011

@ask bruuu nocku...aj my sme radi...

barbyes
10. aug 2011

@micikatka odteká až do pôrodu 😀 ja som si tiež myslela, že odtečie jednorázovo a nikde ani neupozorňovali, že to trvá dlhodobo...ver mi, že som bola v šoku keď to zo mňa tieklo a tieklo a tieklo....som si dala vložku než sme odišli z domu takú always na noc, za pár minút totál nasiaknutá 😀 a oblečko úplne mokré kým sme prišli do pôrodnice, to nám trvala cesta asi 10 minút 😝 nehovorím o tom, že doma som si niekoľkokrát vymenila vložku kým sme odišli, sa to zo mňa lialo ako z kohútika 😅 teraz si už isto beriem uteráky pod seba do auta 😎

micikatka
10. aug 2011

@gabi.k nie nenahnevala. len osm myslela ze ked odtecie voda tak odtecie cela napr do polhodky a nie ze to moze tiect aj hodinu.

moni
10. aug 2011

@usaccek79
tak to mas sluzby ako tu. akurat ze tu sa posiela po porode domov skoro, ak nie su komlikacie - co teda, mne len vyhovovalo 🙂

micikatka
10. aug 2011

@barbyes no tak to sa mam na co tesit teda :o) to abysom si nejaku pampersku dala na cestu

moni
10. aug 2011

@usacek79
som ti spotvorila nick lebo mi nefunguje "odpovedz"

moni
10. aug 2011

@micikatka
my sme v aute posledne tyzdne vozili tie nepremokave podlozky pre chorych 😀 mm sa bal o nove auto 😀