icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

usacek79
10. aug 2011

@micikatka izby su tam len dvojky, takze max dve by sme boli na izbe.. su tam aj jednotky, resp. mozes si priplatit manzela na tej dvojke, zeby spal s tebou, ale to urcite nepotrebujem, ani tu jednotku neriesim, tam zas nie je tak narvane, tak mozno budem mat stastie a prave tam nikto nebude na izbe 😉 ale tie izby a kupelne su naozaj tak krasne, ze by mi ta jedna mamicka nevadila 😉
@gabi.k veru, tam si nemusim doniest nic, komplet vsetko v podstate poskytnu, este aj nocnu koselu tusim 🙂
len teda furt zvazujem to, ze za tie prachy by som mohla mat naaadherne zariadenu detsku napr.. proste co vsetko ine pre babatko by som mohla mat... 😒 a kamoska predvcerom rodila na Kramaroch a bola spokojna, ale zas tie horory co pocuvam zvacsa. Ja som vzdy chcela rodit u Kocha, je to naozaj krasne miesto - aj polohou a ta zahrada! 🙂

moni
10. aug 2011

@usacek79
a je room-in? babatko je cely cas pri tebe? mne velmi pomohlo ze po porode daval mm pozor na malu, a ja som si mohla pospat. alebo ist do sprchy a nemusela som ju vozit sestram

micikatka
10. aug 2011

@usacek79 ja by som tiez sama nechcela byt na izbe :o) len si neviem predstavit ze tam bude 6 zien :o) no ved uvidime. ale ta kupelna by presvedcila urcite aj mna :o)) ale moja ex svagrina si chvalila aj porod v dk, ze sa tam dobre staraju. ale zase kamaratka nebola spokojna po porode. ze ju tam nechali v tej miestnosti taku samu.

micikatka
10. aug 2011

@moni nuz tak to budem vozit aj ja preistotu. mame este podlozky co sa nas havik ucil cikat na plienku, tak nam este nejake zostali. :o))))

micikatka
10. aug 2011

a chodi sa na nejaku predpripravu pred porodom?

barbyes
10. aug 2011

idem ja spať tak sa tu majte pekne 😉 pa

@micikatka alebo sa ešte dajú kúpiť také tie jednorázové podložky na prebaľovanie/resp.tie pod seba ako písala moni ...do nemocnice si ich i tak budeš musieť asi kúpiť lebo na SVK Ti nič nedajú len tak 🙄 a potom ich rozstrihneš na pol a máš tie prebaľovacie 🙂 je to super vec lebo zo začiatku to bábo robí všetko kade tade a keď ho rozbalíš a ono sa Ti vyciká alebo vykaká na posteľ kým mu stihneš dať čistú plienku tak to veľmi nepoteší 😀 😀

barbyes
10. aug 2011

@micikatka môžeš, ale nemusíš...ja som nechodila a porodila som 🙂

usacek79
10. aug 2011

@moni mam pocit, ze je room in, resp. je ta moznost. Ak si chce mamicka ale oddychnut a nema tam muza, tak ho vezmu sestricky, ale toto naozaj nemam overenu info.. Len teda pozitivum je, ze navstevne hodiny su do 21h, takze vlastne moze tam byt cely den niekto s tebou 🙂

@micikatka ano, su rozne kurzy (ale asi nie povinne) a prave v pripade, ze si vyberies niekoho k porodu z rodiny/kamosku, tak myslim, ze je to dokonca povinne - predporodna priprava sa to vola..

tigriatko
10. aug 2011

baby, dobru noc, idem ja do postele, psyxicky sa pripravovat na zajtra, snad, verim tomu, ze prinesiem dobre spravy.... ked nenapisem do obeda, tak .... drzte palce, prijemne diskutovanie, papa

usacek79
10. aug 2011

@barbyes dobru noc, ja este s mojim kukam futbal 😀 to je dosledok udobrenia 😀

gabi.k
10. aug 2011

@micikatka jasne chodis... u nas je to rozdelene do 2 faz... psychicka a fyzicka.... 🙂 a tusim sa plati 5eur za tu pripravu... vravim, ze tu ryzuju fakt na vsetkom

usacek79
10. aug 2011

@tigriatko aaale napises 😉 drzim palce, papa dobru noc 🙂

gabi.k
10. aug 2011

@usacek79 fuuuha.... jaka obeta 🙂 a kto hra

gabi.k
10. aug 2011

aj ja idem do hajan..drahy dosiel z futbalu akurat je v sprche tak sa idem k nemu supnut... 🙂 ved je streda 🙂

micikatka
10. aug 2011

@barbyes ved take podlozky mam este od steniatka, su take iste ako tie pre babatka, nepremokave :o)))) takze mozem tie pouzit aj pod seba kym pojdem v aute.
dobru nocku

usacek79
10. aug 2011

@gabi.k tak to zas nie je az taka obeta, ja som fanusik 😉 hra Slovensko s Rakuskom - priatelsky zapas.. vyhravame 2:1 😉
dobru nocku 🙂 a veru, treba, treba!! 😀

micikatka
10. aug 2011

@tigriatko dobru nocku a mysli pozitivne, ja doobedu spim ale poobede budem v prvom rade citat tvoje pozitivne prispevky :o)))

micikatka
10. aug 2011

@gabi.k tak toto ti zavidim, ze sa mozete milovat. a vlastne vsetkym ktore sa mozete milovat, my to mame zakazane este par tyzdnov.

kajuska09
10. aug 2011

Dakujem Vam vsetkym za povzbudive slova, zial zivot je niekedy strasne kruty. Budem Vas tu chodit obcas citat a vsetky to dobojujte do konca!!!! a nepodcente ani slabe spinenie !!

micikatka
10. aug 2011

@kajuska09 ja verim ze sa das do poriadku a podari sa to. drzim ti palceky, a samozrejme sa budeme tesit na kazdu tvoju pripomienku ci postreh. budes nam chybat :o( tak nas nenechaj smutit a občas sa ozvi. pomoze ti to

tibiana
10. aug 2011

babkyyyyy teraz uplne odveci, nakolko som to necitala predtym ... je mi zleeeeeeeeeeeeeeeee ☹ nemozem ani oci zatvorit, vkuse k mise. To je ale ok, len ja som si hodila podvecer FEMIBION a ten je uz urcite tiez von. Nevadi? Dam si hned po rannych nevolnostiach dalsi za jedlom, hm?

usacek79
10. aug 2011

@tibiana jaaaj Femibion nie je liek, je to len doplnkovy vitamin 😉 vobec nie je ani povinne ho brat, mnohe a mnohe mamicky to vobec ani neberu.. takze pokoj, nic sa nedeje, to je akoby si si nedala celaskon 🙂
ale teda je mi luto, ze ti je tak zle.. 😒

micikatka
10. aug 2011

@tibiana myslim ze jedna tabletka nevadi, ak si jedavala uz par dni pravidelne. a myslim ze ani nemusis si dat dvojitu davku. proste pokracuj v tom uzivani.

moni
10. aug 2011

@tibiana
urcite nevadi. aj keby si jeden den vynechala. hlavne nech sa ti upokoji zaludok

micikatka
10. aug 2011

inak ja mavam taku tazobu na zaludku, hocikedy po jedle. a pomohlo mi obycajne roxove lizatko inak povedane benatova tycinka.

tibiana
10. aug 2011

@usacek79
@micikatka
@moni ste zlate moooooc VAM DAKUJEM!!!!! Teraz zabral banan , snad uz do rana, kokos bleeeeee.... ale tak to vsetko k tomu patri. A inak co sa stalo kajuske? ☹ len vidim vyssie prispevok ale nenasla na poslednych dvoch stranach nic blizsie a nechcem jej to pripominat, ak nieco zle :-/

micikatka
10. aug 2011

@tibiana dnes ju cistili :o(((( takze zialbohu o babatko prisla. vsetky sme z toho zdrvene.

tibiana
10. aug 2011

@micikatka ty kokos, to som nechcela pocut, och joooooooooooooooj ☹(((((((((( este aj nad tym budem teraz premyslat, chudiatko ☹ a v kolkatom tt bola? A ako k tomu doslo, co len spinenie .. davno som nesledovala priebeh, kedze som bola na dovolenke.

tibiana
10. aug 2011

@kajuska09 je mi to velmi luto Kajuska ☹ .. na druhej strane je mnoho zien po tomto zakroku a nie jednom a tesia sa s babatiek, ver, ze aj v tvoom pripade bude coskoro tomu tak 🙂, budem na Teba mysliet a zelam Ti vela sil a zdravia! papa

usacek79
10. aug 2011

@tibiana myslim, ze sa mozes opytat priamo kajusky, urcite odpovie, ak tu este je... aby sme to nepisali my.. ☹