icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

dadak
11. aug 2011

@skatarina skus ale vodu zapustit vecer a rano ju vypit, mne aj toto niekedy pomaha...

dadak
11. aug 2011

@zuzanka7117 keby to neslo von, ta asi to aj zapijem..ale islo to rychlo...😀 a aka ulava teraz...aj brucho mi splaslo..hihi

micikatka
11. aug 2011

@dadak nuz mavala som ale uzivam probiotika, a na vecer zjem dve jablka :o) a musim poklopat ze sa odvtedy moje problemy zmensili :o)))

dadak
11. aug 2011

@micikatka tak idem kupit jablka...😀, asi ich potrebujem vagon..😀

micikatka
11. aug 2011

@dadak nuz vyskusaj, a kludne sa za nimi napi vody :o) to ti len prospeje

ejbyk
11. aug 2011

zienky no uz som zufala...nemate nejaky babsky recept na upchate dutiny a nasledne bolest hlavy. ja myslim ze to od tej alergie, ale toto co uz ma chytilo je fakt moc. bojim sa aby to nebol zaciatok nejakej choroby...i ked dychanie mam zatial ciste. pred nejakym casom som prekonala silny zapal stredneho ucha a desim sa predstavy ze by sa mi to malo vratit...

skatarina
11. aug 2011

@dadak To si si mala uz radsej vysadit strom 😀 😀 😀

micikatka
11. aug 2011

@ejbyk mne pomaha mentolova mast natreta na celo a pod nos na noc. skus, uvolni ti to dutiny.

mibel
11. aug 2011

@ejbyk ahoj ja som mala pred vcerom uplne zapchaty nos aj zalahnute v usiach a najlepsie je ze kvapky do nosa sa tehotnym neodporucaju , ja som skusila BUROW roztok do usi da sa kupit v lekárni, večer horuci kupel na nohy so solou horuci caj a paralen, ked bol maly chory kupila som inhalator tak som inhalovala fyziolog. roztok to dost pomohlo , ale aj tak mi bolo vcera dost zle , priatel musel zostat pri malom a ja som sa liecila, dnes to je uz lepsie teda omnoho lepsie takze pekne do postele , držim palce v skore uzdravenie

ejbyk
11. aug 2011

@micikatka
@mibel dakujem kocky...vyskusam. dnes len lezim a regenerujem.

inak som tu citala niekde ze vam pomaha proti nevolnostiam zazvor?! pijete ho z korena, alebo v sackoch? lebo ja som na zazvorovm caji z korena frcala velmi dlho a bola to vyborna medicina na rozne choroby. len niekde som sa docitala ze moze zapricinit potrat...nechcem robit bu bu bu...ale zazvorovy caj by som prave v tomto mojom stave potrebovala. preto ak niekto vie viac o zazvore dajte vediet.

zuzanka7117
11. aug 2011

Baby, ako ste tu rozoberali znamenia......co si myslite o nasej kombinacii ja som strelec, moj drahy panna a ked nam do toho pridu pravdepodobne rybicky.....🙂......panna a strelec aspon co som citala sa k sebe vobec nehodia.....my sme asi vynimka.....🙂

mibel
11. aug 2011

aj ja dufam ze existuju výnimky ja som lev priatel blíženec maly skorpion a pribudne baran uz teraz lutujem blizenca 🙂

zuzanka7117
11. aug 2011

@mibel ja sa v tom moc nevyznam, ale zaujima ma to.....🙂

mibel
11. aug 2011

ved ani ja 🙂

tibiana
11. aug 2011

for ALL ... ahojte tehulky, dnes mam po kontrole 8tt+4 - 20,1 mm .. vsetko nastastie OK. Dokonca mi od zaludka predpisal TORECAN. Nebudem uzivat pokial to nie je az prilis neznesitelne. Citam na nete, ze plod v 8tt by mal mat 3-4 cm .. ako ste na tom vy? Nejdem sa stresovat, alebo? :-/

micikatka
11. aug 2011

@tibiana nestresuj sa, ked je vsetko ok tak nie je dovod. a ides od lekara takze on vie asi najlepsie ci je velkost spravna.

bacillka
11. aug 2011

@sssimi no to aby som nevarila každý deň si zbožne prajem aj ja. Mám doma dve kobylky ktoré keď vlezú do chladničky tak tam nič neostane. U nás sa varí každý deň. a mám pocit že čím varím vo väčšom hrnci tak sa to skôr zje. 😖

tibiana
11. aug 2011

@micikatka dakujem 🙂 .. ved prave, mam fotku zo sona a to automaticky pise pocitac .. ale tak za cca. dva tyzdne je 3x vacsi tak je to asi ok 🙂.

micikatka
11. aug 2011

@zuzanka7117
@mibel
myslim ze nie je dolezite v ktorom znameni ste sa vy, vas partner alebo vase babatka narodili, dolezite je ze aj napriek tomu si rozumiete (nebijete sa) :o)))) a ste spolu stastni. ved predsa nebude kazdy baran rovnaky ako ostatnych milion baranov. kazdy je jedinecny a to je na tom to krasne, ze napriek nepriazni znameni vam to spolu klape.

micikatka
11. aug 2011

@tibiana dolezite je ze rastie a bije mu srdiecko. a ak by nahodou bolo mensie (co ja neviem posudit) tak neboj sa ono to urcite dobehne v dalsich tyzdnoch.
juuj tesim sa s tebou. lebo ked si spomeniem ze ty si 8 + 4tt tak ja by som mala byt dnes 9 + 0 takze ja by som mala mat babatko este vascie. a ani netusim kedy ho uvidim.

tibiana
11. aug 2011

@micikatka snad coskor, neboj sa 🙂 .. objednal ma opat o dva tyzdne, t.j. ukonceny 10tt a budu robit aj nejake prve geneticke testy. Brrrrr

danka.chomka
11. aug 2011

@tibiana 3-4 cm sa mi zda vela na take stadium. ja mam v telefone dve aplikacie o tehotenstvve a pisu ze v 9tom tyzdni je plodik priblizne velky ako oliva- aj to az na konci 9tt. Aj v dalsich dvoch knizkach co mam tehotenske pise ze plodik je v tomto obdobi vo velkosti okolo dvoch centimetrov (plus minus) ja by som sa nelakala ani nestresovala na tvojom mieste. krasne paramatre mate 😉 prajem ti vsetko dobre

micikatka
11. aug 2011

@tibiana no a mna tieto testy čakaju teraz v utorok, ale len testy a knizka. ziadne vysetrenie k lekarovi. tak neviem. ja asi pojdem az okolo 12 tt na ten geneticky utz

tigriatko
11. aug 2011

@tibiana ja mam knizku, Tehotensky kalendar a tam pise, ku koncu 8tt ma embry asi 16mm a ku koncu 9tt ma 26mm, takze si presne! este nejake otazky?? 😉 🙂

tibiana
11. aug 2011

@danka.chomka dakujem velmi pekne Danka 🙂!
@micikatka - zakladne krvne testy mam za sebou, co sa tyka krvny obraz klasika, HIV, rubeola atd. .. teraz idu brat krvne odbery geneticke a ten geneticky utz. predpokladam, ze tiez az v 12tt.

eviq
11. aug 2011

@tibiana ahoj ja som dnes tiez bola na usg a mame tiez 21 mm co je 8+4 a podla PM som 8+5. Doki mi povedala ze je to dobra velkost a ked si pozries album uzivatelky micicka tak ona tam má taku peknu tabulku o velkostiach a ta nasa velkost je podla toho v poriadku. tak ziadne strachy! 🙂

tibiana
11. aug 2011

@tigriatko .. jeeee super, vdaka! Kua a ja dva clanky na nete a hned premyslam. Ale nejdem nic riesit, zistila som, ze ak sa na tehotenstvo nesustredim a fungujem ako dovtedy ide to lepsie 🙂. A vy ste na tom ako s mm? A tak celkovo, co nove? Mate uz za sebou odbery?

tibiana
11. aug 2011

@eviq Dakujem pekne eviq ... to bola len prvotna reakcia - vylakali ma tie clanky 🙂

micikatka
11. aug 2011

@tibiana a tie prve testy ti kedy robili?

tibiana
11. aug 2011

@micikatka cca. pred dvoma tyzdnami, tusim, ze v 6tt asi .. dost skoro ale kvoli dovolenke, nech im pridu vysledky pokial budem v zahranici. No a dnes som prisla a bolo vsetko OK, tak som stastna. Tebe nerobili ani tie zakladne? Krvinky , HIV atd.? Tak budu asi teraz, tusim, ze sa pise na nete, ze to staci az medzi 8-12tt.