Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@zuzanka7117 vsetko najlepsie k meninam aj tebe, moja 😉 🙂 nex to obe dobojujeme do uspesneho konca
@tigriatko hej? Lebo mne to vždy vyveštilo tú smrť.Ale keď to znamená toto čo hovoríš a tomu budem teda aj keď po zlých skúsenostiach veriť viac, tak som rada.Starostí som sa zbaviť potrebovala 🙂
@jankajanka no ja si tie sny pamätám do dnes a to som mala cca 9 rokov keď sa mi to snívalo 😀 Fuj ako som ich vyplúvala, vááááá
@jankajanka neboj, nestresuj, všetko bude dobré. Treba pozitívne myslieť a nič zlé si nepripúšťať.
@sssimi jasne ze by som bola radsej aby boj muz pri porode, ale v pripade, ze by to psychicky nezvladol, aj ked mi to slubil, ze bude, ale nie som si ista ci to zmakne a nebudem sa na neho hnevat......keby nie, tak aspon mamina, nerada by som bola sama.......🙂
@zuzanka7117 moja sestra mala operovanu medzistavcovu platnicku a mala koli tomu sekciu...cize mozno zavazia tie tazkosti s chrbticou 😒
@zuzanka7117 tak to zase áno. Môj muž sa k tomu od začaitku staval priamo, že ide. A aj tak bolo. Sedel pri mne celých 7 hodín bez pipnutia. Rozprávala som sa s ním možno prvú hodinu, potom som už nemala chuť. Chudáčik celú dobu ani nejedol a na w.c bol až keď ma pustili na chvíľku do sprchy. A aj to stihol prísť skôr na sálu ako ja a čakal. Síce mal po pôrode docela tramu 😀 , ale verím tomu, že si nenechá ujsť ani ten druhy.
@sssimi no snažím sa...
@ejbyk ved uvidim, len som rada ze ten rontgen som si dala preventivne urobit skor, ze co keby som nahodou ostala tehotna......🙂 Ak to bude potrebne, budem rodit sekciou, nebudem riskovat......
@sssimi aky bol zlaty........som zvedava ako to ten moj zvladne....v tomto tehotenstve na ultrazvuk nebol schopny so mnou ist, ale to koli tomu, ze sa bal, ci to bude v poriadku. V minulom so mnou bol, ale mali sme zle spravy, takze hovoril ze teraz by to asi neuniesol.......ale ked som mu volaladobre spravy zaprisahal sa, ze na dalsi ide so mnou.....🙂....ale to je len ultrazvuk, uvidime ako to bude s porodom....
@sssimi fuha....nocna mora...ja by som sa tiez hrozne bala
@zuzanka7117
@tigriatko
vsetko najlepsie k meninkam buduce mamicky :o) nech mate bezproblemove tehotenstvo. a nech vam deticky robia len radost.
Ahojte marcovky.V prvom rade blahozelam vsetkym Zuzkam ,ktore ste tu.
My sme boli vcera na ultrazvuku a mame skoro 2cm. Take neuveritelne,bolo vidno aj kde budu rucky a kde nozicky.Mam aj foto,ale z toho sa neda moc vidiet.Hlavne,ze je vsetko ok.
Ja som prvu dceru rodila bez epiduralky a dalo sa to vydrzat.Spolieham sa na druhy porod,ze bude rychly ako pise
@dadak 😀 😀 😀
@zuzanka7117 skus mrknut do mojho fotoblogu ,pridala som foto 🙂 🙂 🙂
Vsetkym Zuzkam prajem to najlepsie 🙂 .Skoro som vas nestihla ani docitat.Inak ja som bola pred par rokmi v Koch-u a moc spokojna som nebola.Isla som domov radsej na reverz.Viem,ze teraz je vynovene,ale vacsina personalu tam ostala.Ale kolko mamiciek,tolko skusenosti.
@skatarina no, on bol rychly, ale omnoho vacsie bolesti...ale zato naozaj rychlejsie to vsetko islo..aj hojila som sa rychlejsie...
inac aj ty mas muzicka, co ti cestuje? kamionistu? ty kokso...tak vies ake to je...ja som inac na lodi robila, 6 nrokov, takze boli sme tam aj spolu, aj teraz obcas zajdem, len uz velmi casto nemozem kvoli detom...
Ludia, co mate zapchu...dala som si slivky a do pol hodky uz zapcha nebola..vyskusajte...😀
neviete niekto kde je veronika81???? uz sa tu par dni neukazala.
@dadak vyskusam tie slivky......aj si ich niecim zapijala, ci nie?.....🙂

@jankajanka dakujem,.. zuby znamenaju, ze sa zbavujes starostii