Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@mimi1111 ked nasa nadej spadne az na same dno, je to v podstate dobre, pretoze uz jej neostava nic ine ako po chvili zacat zase rast.... Vidis sama, ze su tu baby, ktore presli podobnymi problemami a predsa sa to nakoniec podarilo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dali Ti aj par praktickych rad z vlastnych skusenosti, tak aj drzim palce aby tu bolest zmiernil cas a nasla si sily na podniknutie dalsich krokov, ci uz vysetreni lieceni alebo vsetkeho co bude treba. Urcite to nevzdavaj, dnes je veda na dost vysokej urovni, vedia pomoct a su pripady ked si priroda po case dokaze pomoct aj sama 🙂
Ahojte maminky, mozem sa k Vam pridat? Volam sa Sylvia, som z Cadce a len nedavno nam potvrdili, ze cakame mimi, termin mame zatial 25.3.2012, som tu prvy krat na modrom konikovi, tak este neviem ako to tu bezi 😀
ahojte, aj ja som tu prvy krat a rada by som sa pridala. termin mame 17.3.2011 a som v 10 tt.
@mimi1111 je mi to ľúto, teraz čítam čo sa stalo ☹ Prajem veľa síl, aby to (v rámci možností) čo najskôr prebolelo..a mohli ste sa znova pokúsiť otehotnieť. Držím palce!! 😉
ahojte, pridavam sa k Vam mam to uz oficialne potvrdene, dnes som bola na USG
ahojte, no dávno som tu nebola tak tu píšem akoby na novo, včera som bola u dotorky na kontrolu a videla som naše krásne bijuce srdiečko, s manželom sme štastný a tešíme sa. termín mám vypočítaný na 21.3 a dufam že to bude takto pokračovat až do samého konca, bez komplikácií a v zdraví 😅
@julcek
@katy633 podte do sukromnej temy marcovcatka2012.......poziadajte o vstup @tigriatko.......vsetky sme sa presunuli tam..... 🙂
@veronika81 dakujem snad to raz vide
ahojte, som tu nová, čakáme prvé bábätko, termín pôrodu podľa mensesu aj USG 13.3.2012. Podarilo sa nám to po dvoch rokoch snaženia
ahojte, pridávam sa k vám. naše druhé bábätko má termín 11.3. 2012. teším sa na pokec s vami 🙂
Ahojte tehuľky 🙂 je tu medzi vami budúca maminka z okresu NZ prípadne KN? Som zvedavá aké máte info o tunajších pôrodniciach. Ďakujem za odpovede 🙂
Ahojte 🙂 Rada by som sa pridala k vam do temy. Termin mam vypocitany na 03. marca 2012. Bude to moje prve babatko, aj ked to je uz tretie tehotenstvo. Mala som 2x MA :( teraz pichan Fraxiparine kazdy vecer a vyzera to vsetko ok. Je mi velmi luto, ze niektore uz odchadzaju z tejto skupiny prave koli strate babatka, ale keby som mohla poradit, kludne sa pytajte. Presla som si dvoma stratami, takze viem ake to su pocity, ale hlavne sa na to nesmiete teraz upnut ako na neriesitelnu situaciu a uz vobec nie beznadejnu. Treba si dat spravit vsetky vysetrenia a treba ist dalej... vsetko sa da riesit... uvidite, ze to preboli. Mne pomohla prave snaha zistit co moze byt pricinou ...
Takze marcove tehulky, kde vas najdem 🙂 ?
Ahojte. Môžem sa k vám pridať? Náš prvý miláčik by sa nám mal narodiť 11. marca, takže práve som v 10+3 tt.

@mimi1111 tak to mi velmi luto, že to na druhý krát nevyšlo....držím vám palčeky, nech sa to podarí...... 😉