Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@tigriatko môžem aj ja poprosiť o pridanie do súkromnej témy Marcovcatka 2012?
@palculienkastellka uz som ta vcera pridala, utekaj
Ahojte ,ja mám termín tiež v marci ,presnejšie -20.3.2012,a to bude u nás dvojnásobná radosť ak by drobec "vyšiel " skôr.Ja mám narodky 19-teho, tak to by bol GOOOL 🙂
@tigriatko ahoj,ak je to mozne aj ja by som sa rada pridala do sukromnej temy 😉
@jankastela samozrejme, idem na to....
@ewka1980 a pod aj ty, co tu budes sama... 😉 🙂
vola sa Marcovcatka 2012
ahojte, aj ja by som sa rada pridala do sukromnej 🙂
ahojte tehulky 🙂 tiež by som sa rada pridala k vám 🙂 termín mám 16.3. a je to moje prvé tehotenstvo, takže mám dosť otázok 😀 a rada si nechám poradiť 😅
Ahojte tehulky!! Ja som sa konecne dockala po 6tix rokox čakania som konečne v 10tt. Bala som sa skor xvalit, bo mam za sebou jeden mised a teraz som si tyzden poležala v nemocnici s krvacaním, ale naštastie mi to prestalo a bruško mi rastie. Tak mi prosím držte palce, myslím na vás maminky. 🙂
@mondo26 Drzim palce.Ja som v maji potratila a teraz som v 9tt.Treba mysliet pozitivne,vsetko dobre dopadne.Drz sa 🙂
@mondo26 ahoj aj ja ti prajem nech je vsetko v poriadku a davaj na seba pozor.Musis verit ze vsetko bude ok !Drzim palce!
Baby ja sa strašne bojím... mala som dost velke bolesti, doki mi povedala ze to mam z toho ako mi rastie maternica, nasadila mi magnezium a bolesti ciastocne prestali. Ale co ma trápi, asi pred tyždnom ma prestali boliet aj prsia. Je to podla vas normalne?? Može to byt z toho magnezia??
@marcela1992 držím palce, aj berieš nejake lieky? Mne nasadili utrogestan na zahniezdenie. A si pn? Musíš vela oddyxovat, jest vela ovocia a bude to ok. 😎
@mondo26 Neberem nic,pretoze som v Irsku a tu neuznavaju ziadne lieky v tehotenstve.Berem len kyselinu listovu.A velmi sa mi jest neda lebo vsetko co zjem ide hned von.Ale dufam ze to prejde za par tyzdnov.
baby, podte do sukromnej, tam to zije viac, vsetky by ste mali mat pristup..
@marcela1992 mne na nevolnost pomohlo magnezium, to je volne predajne, tak skus to
mohla by som sa aj ja pridať do súkromnej, síce to bude moje druhé dieťa, ale toto tehotenstvo je úplne odlišné od prvého, takže možno sa nájde niekto s podobnými pocitmi.
@veronika81 Ahoj, prepáč, že otravujem, spomínala si asi pred tromi týždňami, že si zjedla jablkový závin, ktorý mal pleseň. Mne sa stalo niečo podeobné a som z toho totálne nešťastná!!! Ako ste to zvládli? Pýtala si sa aj nejakého lekára na to. Bojím sa hlavne preto, že som tehotná a že či to nemôže ublížiť bábetku! ☹
ahojte mozem sa k vam hodit aj ja? ja mám termin 13,3 🙂

@tigriatko
Môžem poprosiť o pridanie do súkromnej témy marcovčatká 2012?