icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

janulik38
24. sep 2011

@tigriatko Tigriatko este pridavam, ze posledna Mens. bola 6.6.2011, tip mam, ze to bude chlapec, srdiecko bilo na poslednom UZV, a rodit budem v BA Ruzinov. Dakujem 🙂

ejuska79
24. sep 2011

@opicamartyna ahoj, moja sestra bola na tom odbere, vysli jej zle tie triple testy (ja som este len bola vo stvrtok na krv na ne)..najskor sme s nou boli v nitre, lebo robia to len tam, teda neviem kam poslali teba...najskor bol len taky pohovor v dr. potom ju poslali objednat sa na samotny odber, myslim ze jej tam robili aj sono...na dalsi tyzden isla na ten odber, vravela ze to vobec nebolelo, to ti umrtvia to miesto vpichu a potom o 4 tyzdne mala vysledky, boli to dlhe tyzdne cakania, nastastie maly je uplne zdravy..skodlivost??? ani sa tym nezaoberaj a necitaj tiez zvasty na nete, neboj vsetko bude o.k... aj vysledky..drzte sa...

tigriatko
25. sep 2011

@opicamartyna vo stvrtkovom , tusim, reflexe o tom bola reportaz, nemas sa coho bat.... pozri si z arxivu markizy

tigriatko
25. sep 2011

@janulik38 @lucia729 @opicamartyna ste pridane do sukromnej temy, vitajte

lienka7
25. sep 2011

@janulik38 .....ze by sme sa stretli v porodnici? tiez budem rodit v ruzinove 😀

lienka7
25. sep 2011

@trigriatko : dakujem za pridanie do temy.
doplnim data: PM: 7.6.2011, termin 9.3.2012, rodit budem v Ruzinove, vek 36 ...no a srdiecko bilo, inak by som uz asi nebola tehulka 😀 ....no a pohlavie este nevieme

atka70
25. sep 2011

Ahojte buduce mamičky,ja sa tak isto pripajam k vam,mam termin v marci,bude to moje prve babetko.
🙂 🙂

sooska3
26. sep 2011

Ahojte dievčatá, aj ja by som k vám rada patrila 🙂 PM: 10/6, vek 29, TP15/3 no a na pohlavie nemám ani predtuchu ale máme už doma veľkú sestru tak by bodol chlapček 😀

zuzkadf
26. sep 2011

@janulik38 aha dakujem .... aj ja si myslím že je to strata penazí-predsa to nieje najlacnejšie... a ešte ked ti to tak nepresne vyšlo ☹ tak teda musíme ešte nejake 3 týždne vydržat a dúfajme že bude krpček pekne otočený nech už vieme akej farby výbavičku máme kupovat 🙂)))

dadak
26. sep 2011

@zuzkadf ja som si ho tiez robila...obe mi vysli najprv ruzove a potom to kus sfialovelo...ale viac k ruzovej farbe...a zatial mi dr. tvrdi babu...tak uvidime...ale o 3 tyzdne idem na specialny uzv, tak dam vediet...budem hadam vediet viac aj ja...

danula2
27. sep 2011

ahojte kocky, nahadzujem postupne veci do bazarika
nas drobcek je majovciatko 2011, vsetky veci na fotkach v mojom albume su na predaj
ostatne co sme nemali ani oblecene, resp. nemam s nimi foto postupne nahodim do bazarika
mali sme toho veeeelmi vela, vacsina bola raz oblecena /az mi je to luto posuvat dalej ☹ /
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danula2/albu...

darlinka
27. sep 2011

Ahoj, môžem sa pridať? 😕

zuzkadf
28. sep 2011

@dadak a ten test si kupila normalne v lekarni? a kolko stál???? 😉

dadak
28. sep 2011

@zuzkadf nie, ten test som kupila na internete, ale lekaren...tusim v obchodoch to nemaju...a stal ma tusim vtedy 23 EUR...

zuzkadf
28. sep 2011

@dadak ďakujem 🙂...aha tak to este tie 2 týždne vydržím 🙂)) skusim sa prekonat a potom uvidím ...dufam že bude dobre otočene 🙂))

alena6
29. sep 2011

Ahojte, mozem sa pridat, termin mam 11.marca

dadak
1. okt 2011

@alena6 ahoooooj...jasne...napis @tigriatko ona je perfektna, urcite ta supne ku nam...

tigriatko
2. okt 2011

@atka70
@alena6
@darlinka
@sooska3
baby, keby ste mi napisali, tak by som vas pridala hned... uz tu malo xodime do tejto temy, pridavam vas do sukromnej miestnosti, vitajte...

lubjatqo
2. okt 2011

ahojte, tak sa pridávam aj ja 🙂 PM: 9/6/2011; TP: 15/3/2012, pohlavie ešte nevieme ale možno v utorok budeme vedieť..ideme na Kramáre na genetiku, zlé triple testy mi vyšli, zvýšený hCG hormón... dozvedela som sa to vo štvrtok a tento víkend je asi najdlhší v mojom živote... ešte zajtra v robote vydržať a uvidíme čo povie doktor na Kramároch, keďže tá moja sa mi nijako nevyjadrila k tomu :(

alena6
2. okt 2011

dakujem, inak PM: 4.6.2011, pohlavie este nevieme, dufam ze dievcatko, chlapceka mam uz doma, ale hlavne nech je zdrave,termin mam 11.3. ahojte

babucika
2. okt 2011

tigriatko @ , moje udaje to tabulky. PM 5.5.2010, TP 7.2.2012 podla PM, 4.3.2012 podla sono,pretoze nemam pravidelnu menstr.

olimajka77
3. okt 2011

ahojte, mozem sa k vam pridat? 🙂

lola333
3. okt 2011

😕 Ahoj, môžem aj ja k vám? My máme TP 13.3.2012 😵

adrika25
3. okt 2011

Ahojte, môžem sa aj ja k vám pridať? PM bola 30.05.2011 a TP mám 05.3.2012 😀 Pohlavie zaťial nevieme 🙂

kata9
4. okt 2011

Ahojte🙂 mozem sa pridat? termin mame 23.3.2012 pohlavie este tiez nevieme 🙂 bude to nase prve dietatko ( teda o uplne prve sme prisli :( a o to viac sa teraz tesime 🙂

lucia2241
5. okt 2011

Ahojte, my máme termín 02.03.2012, ale baby poradte, som nepokojná, lebo ešte necítim pohyby, a pritom je to už moje 3 dieťa. Aj sa mi zdá že bruško mám nejaké malé, mám sa obávať? K lekárovi idem až 10.10...

dadak
5. okt 2011

@lucia2241 ja by som sa neobavala, aj ja cakam tretie a citim fakt len mozno kazdy treti den, aj to len ked sa sustredim...dr. povedal, ze je to v poriadku, ze sa nemame strachovat do 20. tyzdnaa...a potom uz pojdes na kontrolu...neboj..vsetko je ok..inac, vsetky sme v sukromnej teme marcovcatka 2012..
trim se

koran
5. okt 2011

@janulik38 aj ja som mala poslednu ms 6.6.2011 🙂

koran
5. okt 2011

Ahojte, chcela by som sa vas spytat, podla coho vam doktor zapisal do tehu knizky, ze v kolkatom tt ste. Podla vypoctu od poslednej ms alebo podla toho ako to vypocital ultrazvuk? Lebo mne to zapisal podla ultrazvuku, podla kalkulacky som prave v 18tt a on stale hovori o 16tt kedze to tak vychadza na ultrazvuku, ktory ale nie je tak presný. Prečo sa riadia podla toho? Nemali by sa podla datumu poslednej ms?

dadak
5. okt 2011

@koran ahoj...aj mne napisal podla uzv a vedla doplnil ze podla menstruacie som zase v inom tt. a neriadi sa podla toho preto, lebo som mala nepravidelnu mrsku a dlhsie trvala...oni maju nejake vypocty, kolko ma mat babatko cm v tom ktorom tyzdni...