Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@opicamartyna ahoj, moja sestra bola na tom odbere, vysli jej zle tie triple testy (ja som este len bola vo stvrtok na krv na ne)..najskor sme s nou boli v nitre, lebo robia to len tam, teda neviem kam poslali teba...najskor bol len taky pohovor v dr. potom ju poslali objednat sa na samotny odber, myslim ze jej tam robili aj sono...na dalsi tyzden isla na ten odber, vravela ze to vobec nebolelo, to ti umrtvia to miesto vpichu a potom o 4 tyzdne mala vysledky, boli to dlhe tyzdne cakania, nastastie maly je uplne zdravy..skodlivost??? ani sa tym nezaoberaj a necitaj tiez zvasty na nete, neboj vsetko bude o.k... aj vysledky..drzte sa...
@opicamartyna vo stvrtkovom , tusim, reflexe o tom bola reportaz, nemas sa coho bat.... pozri si z arxivu markizy
@janulik38 @lucia729 @opicamartyna ste pridane do sukromnej temy, vitajte
@trigriatko : dakujem za pridanie do temy.
doplnim data: PM: 7.6.2011, termin 9.3.2012, rodit budem v Ruzinove, vek 36 ...no a srdiecko bilo, inak by som uz asi nebola tehulka 😀 ....no a pohlavie este nevieme
Ahojte buduce mamičky,ja sa tak isto pripajam k vam,mam termin v marci,bude to moje prve babetko.
🙂 🙂
Ahojte dievčatá, aj ja by som k vám rada patrila 🙂 PM: 10/6, vek 29, TP15/3 no a na pohlavie nemám ani predtuchu ale máme už doma veľkú sestru tak by bodol chlapček 😀
ahojte kocky, nahadzujem postupne veci do bazarika
nas drobcek je majovciatko 2011, vsetky veci na fotkach v mojom albume su na predaj
ostatne co sme nemali ani oblecene, resp. nemam s nimi foto postupne nahodim do bazarika
mali sme toho veeeelmi vela, vacsina bola raz oblecena /az mi je to luto posuvat dalej ☹ /
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danula2/albu...
Ahoj, môžem sa pridať? 😕
Ahojte, mozem sa pridat, termin mam 11.marca
ahojte, tak sa pridávam aj ja 🙂 PM: 9/6/2011; TP: 15/3/2012, pohlavie ešte nevieme ale možno v utorok budeme vedieť..ideme na Kramáre na genetiku, zlé triple testy mi vyšli, zvýšený hCG hormón... dozvedela som sa to vo štvrtok a tento víkend je asi najdlhší v mojom živote... ešte zajtra v robote vydržať a uvidíme čo povie doktor na Kramároch, keďže tá moja sa mi nijako nevyjadrila k tomu :(
dakujem, inak PM: 4.6.2011, pohlavie este nevieme, dufam ze dievcatko, chlapceka mam uz doma, ale hlavne nech je zdrave,termin mam 11.3. ahojte
tigriatko @ , moje udaje to tabulky. PM 5.5.2010, TP 7.2.2012 podla PM, 4.3.2012 podla sono,pretoze nemam pravidelnu menstr.
ahojte, mozem sa k vam pridat? 🙂
😕 Ahoj, môžem aj ja k vám? My máme TP 13.3.2012 😵
Ahojte, môžem sa aj ja k vám pridať? PM bola 30.05.2011 a TP mám 05.3.2012 😀 Pohlavie zaťial nevieme 🙂
Ahojte🙂 mozem sa pridat? termin mame 23.3.2012 pohlavie este tiez nevieme 🙂 bude to nase prve dietatko ( teda o uplne prve sme prisli :( a o to viac sa teraz tesime 🙂
Ahojte, my máme termín 02.03.2012, ale baby poradte, som nepokojná, lebo ešte necítim pohyby, a pritom je to už moje 3 dieťa. Aj sa mi zdá že bruško mám nejaké malé, mám sa obávať? K lekárovi idem až 10.10...
@lucia2241 ja by som sa neobavala, aj ja cakam tretie a citim fakt len mozno kazdy treti den, aj to len ked sa sustredim...dr. povedal, ze je to v poriadku, ze sa nemame strachovat do 20. tyzdnaa...a potom uz pojdes na kontrolu...neboj..vsetko je ok..inac, vsetky sme v sukromnej teme marcovcatka 2012..
trim se
Ahojte, chcela by som sa vas spytat, podla coho vam doktor zapisal do tehu knizky, ze v kolkatom tt ste. Podla vypoctu od poslednej ms alebo podla toho ako to vypocital ultrazvuk? Lebo mne to zapisal podla ultrazvuku, podla kalkulacky som prave v 18tt a on stale hovori o 16tt kedze to tak vychadza na ultrazvuku, ktory ale nie je tak presný. Prečo sa riadia podla toho? Nemali by sa podla datumu poslednej ms?

@tigriatko Tigriatko este pridavam, ze posledna Mens. bola 6.6.2011, tip mam, ze to bude chlapec, srdiecko bilo na poslednom UZV, a rodit budem v BA Ruzinov. Dakujem 🙂