Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@nelinka1232 malo by to byt ok, skontrolovala som to... nepusti ta do miestnosti alebo ju nevies najst?
@tigriatko ahoj ok vyskusam to! dakujem
Babyyyy aj my chceme byt v takej peknej tabulke 🙂)) možem poprosit tiež o vstup? Termín máme 10.3. 2012 🙂) ,moj vek je 26 rokov,rodit budeme zrejme v BA...coskoro sa snád aj dozvieme čo za pohlavie sa mi v brušku skríva....tip od okolia je dievča 🙂))
ahojte, rada by som sa ku Vam pridala, teda ak je to mozne 🙂 vcera som bola u doktora a ten mi zmenil TP na 3.3.2012 takze by som rada pokecala aj s Vami, lebo vo februarovkax som uplne posledna, baby citia kopanceky a ja nic a nic 😉 takze @tigriatko ak je to mozne tak by som ta rada poprosila o pridanie 🙂 dakujeeem
ahojte babule som tu dlhsia nebola uz tyzden sa zabyvame v novom a len vcera nam spustili net tak konecne som medzi vami....len neviem ci stihnem docitat co ste popisali no skusim po veceroch 😀 .....vidim ze mame nove tehulky marcovky tak Vas tu vitam..... kocky co mat enove??? dufam ze ste tu ostali uz vsetky a ziadna neodisla...ja uz sa citim dobre nespinim..malinke rastie tak je fajn
ahojte, ak sa prve pohyby babatka daju charakterizovat ako bublinkovanie v brusku, tak to potom asi uz par dni citim, teda az dnes rano mi to nejak doslo,ze to moze byt ono,neviem 😒
ahojte baby 🙂 chcem sa spytat co si myslite o epiduralke?budete si ju davat alebo nie?
Ahojte, mozem aj ja do sukromnej? PM bola 5/6, termin 10/3, velmi by som si priala mat dievcatko ale asi to bude chlapec, mam taky feeling🙂 Som z BA. Dakujem, ahojte
ahoj holky možem sa k vám pridat?? TP mám 18.3.2012 dakujem
@sachmetttt ahoj, prejdi do sukromnej skupiny Marcovcatka 2012
Ahojte babulky mozem sa k vam pridat ja mam termin 13.3 2012 🙂
Ahojte .
Ja mam zase termin 9.3. 2012 🙂
ahojte baby aj ja mám termín v marci, som v 17 tt....boli ste alebo idete niekto na odber plodovej vody? Ja mam ist o 3 tyzdne velmi sa bojim mam brata s Downovym syndromom, ale dufam ze moje bábätko bude zdravé.....ako sa robí ten odber, nie je to nebezpečné?
@marcela1992 Jaaaaaaaaaj tak to by bol moj sen, ja som narodena 28.3. 🙂) nadherny datum. My mame termin 10.3.2012 🙂)) drzim palce...
ahojte, pridavam sa s terminom 26/3/12 🙂
@zuzkadf Ahoj Zuzka, robila som si test pohlavia z mocu, z lekarne kpeny test, ale najpr to bolo mode, potom to nejako fialovelo, takze uplne presne som to nemala, aj ked sa odvolavali, ked som tam pisala, ze plati to uplne prve, no ja neviem...no podla mna je to strata penazi a treba byt asi trosken trpezlivy a nechat to uz v rukach osudu 🙂 drzim palce..

@tigriatko ahoj mne to nejako neukazuje ze som tam v sukromnej skunine!Mozem poprosit o vstup dakujem!pa