Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
Ahojte ktorá má tiež termín ako ja 1.3.2012? 🙂
A ako sa do tej sukromnej miestonosti dostanem? Ako sa vola?
Alebo ze by som bola uz tu?
Ahojte mozem sa tiez pridat do súkromnej miestnosti? Termin mame 21.3.2011. Cakame prve babatko, no bala som sa tesit a pridavat,kym sme nemali vyslekdy z amnio a tie dopadli nastastie dobre 🙂
ahojte, my máme termín 29.marca 2012. Mohli by sme sa aj my k Vám pridať? 🙂 Tak isto ako editpiaf čakáme prvé babätko a radi by sme sa so svojou radosťou s vami podelili... Ďakujeeeem 😀
ahojte 🙂 aj my sa chceme pridať 🙂 čakáme dve babuliatka 😉 a termín máme 28.03.2011, takže už len veríme, že ich tam dovetdy udržíme 🙂
@misicka1311 ...wau, tak to gratulujem 🙂 čaká vás dvojnásobná radosť 😉 len nech je všetko oukej..
@misicka1311
jeej, dalsie marcove dvojicky!
@tigriatko vas isto prida do sukromnej
ďakujemeeee 🙂
@misicka1311 no sup - sup
Dievčence, chcela by som sa ešte opýtať, či sa niektorá z Vás chystá ísť rodiť do Čadce... Ja som zo Žiliny a už som viac-menej rozhodnutá pre Čadcu.. No napriek tomu by ma zaujímal Váš názor, prípadne skúsenosti s Čadcou. Vopred ďakujem 🙂
Ahojte 🙂 mohla by som sa tiez pridat k Vám ? takisto aj my čakáme prve babo a radi by sme sa s Vami podelili 🙂
dievcata, ak mate zaujem sa pridat do sukromnej temy, tak mi napiste ip, alebo aspon ten prispevok adresujte mne, lebo ja sem uz malokedy nazriem!!!!
@tigriatko Hmmm,ja by som sa tam rada zapojila- aspoň si občas kuknúť,čo máte nové... Prečo vlastne vznikla súkromná skupina,boli nejaké nepríjemné príspevky,či???
@pinkypinkus ahoj, teba si pametam, este uplne zo zaciatkov a potom si sa zahadne odmlcala 😉 samozrejme, hned ta pridavam... a preco sukromna? vacsina sme to odhlasovali a uznali za vhodne.. predsalen pise sa tu kade-co a cita to kade-kto... takto mam klud 🙂
Ahojte , ak môžem pridám sa aj ja budem rodiť v marci 2012 , je to moje prvé bábätko a pôrodu sa veľmi bojím .
ahojte všetky maminy.Ja tiež patrím k marcovým maminám,čakám druhé bábo.Termín mám vypočítaný na 31.3 a je to deň kedy som sa aj ja narodila,tak som zvedavá či budeme oslavovať spolu narodky.Mám za sebou testy na DS a výsledok 1:2200,tak snád to je dobré.Bábo už cítim a za dva týždne idem na sono a snád bude vydieť už pohlavie
aj ja sa pripajam..tiez ma to caka v marci🙂
ahojte,tak sa pridám k vám.termín mám 22.3. už viete čo to bude?u nás to ešte nebolo vidieť
Ajajaj, malicka je chora, muz ma pred sebou sluzobku a ja nemam paru, ako sa odtrhnem na ten velky ultrazvuk. So sebou ju zobrat nemozem, tie pristroje su pre nu vyzva, uz sme to raz skusali. A este k tomu priberam nejak moc. 8 kg, ajajajaaaj
Ahojte, som tu pár dní nebola - boli sme v nemocnici na infúzkach 😒 lebo nám tvrdlo bruško.. ale už je dobre 🙂 a veríme, že to tak aj ostane 😉
a je také skvelé, že nás je toľko mamičiek čakateliek na marec 🙂
@ankalv1 Ahoj, my sa necháme prekvapiť 🙂 a keďže máme v brušku dve babuliatka, vybrali sme 2 dievčenské a 2 chlapčekovské mená 😉 ale pravda je tá, že som fest zvedavá 😀 ešte že partner ma v tomto tlmí 🙂
Takže aj ja sa pripájam k marcovkám 2012. Ja mám termín 11.3. a rodiť budem v Piešťanoch. Už sa teším 😎
@misicka1311 tak to je super gratulujem,aj my máme v rodine dvojičky-sesternica má dvoch chlapcov..a aké mená ste vybrali? 🙂

@anci852 bola som v utorok, ale ešte nebolo vidno,tak dufam že nabuduce sa už ukáže. 🙂