icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

misicka1311
4. nov 2011

@ankalv1 ďakujeme 🙂 my v rodine nemáme dvojičky - ani ja a ani partner, takže asi vymodlené, lebo ja som vždy túžila mať dvojičky 🙂 Lenka a Ninka, Lukáško a Matej 🙂 pri tých chlapčenských to bolo ťažšie - menej mien sa nám obom páčilo ale dve sme nakoniec predsa len vybrali 🙂 A vy máte aké mienka?

tigriatko
4. nov 2011

@misicka1311
@ankalv1 sukromna miestnost sa vola marcovcatka 2012

zajovtrave
6. nov 2011

Ahoj, aj ja som prvorodicka, termin mame 22.3. a cakame chlapca - mozem sa aj ja pridat do sukromnej temy?

majuskovci
7. nov 2011

Ahoj aj ja by som sa chcela k Vám opatrne pridať.Som druhorodička termín máme 3.3 2012.Prídávam sa k Vám tak opatrne pretože som sa až doteraz bála.I keď sa dá povedať,že zatiaľ nemám komplikácie,ale po prvom tehu som opatrná.Prvé som čakala jednovaječné dvojčatá,ktoré sa narodili predčasne v 27 tt -chlapci a po mesiaci mi jeden drobček zomrel.Tak preto tá opatrnosť,doma mám už 4 ročného chlapa a na druhé dieťatko sa tešíme i keď tak opatrne.Môžem sa k Vám pridať?

dominka11
7. nov 2011

ahoj, vitaj medzi nami 😉 mame aj sukromnu miestnost, tak môžes aj zakladatelke napísat, aby ta pridala 😉

heidynka
18. nov 2011

@tigriatko Ahoj, prosím pridala by si ma do súkromnej témy marcovčatá 2012 ? Termín mám na 28.3 alebo podla ultrazvuku 24.3 🙂

tigriatko
20. nov 2011

@heidynka jasne, vitaj

sysula11
20. nov 2011

ahojte ja mam termin 22.3.2012

miskaie
20. nov 2011

Ahojte mozem sa pridat? termin mam 28.3 a veeelmi sa tesim 🙂 a prajem zdravucke babatka 🙂

heidynka
20. nov 2011

@tigriatko Ďakujem 🙂

petra0801
20. nov 2011

Ahoj,môžem sa zapojiť do debaty?Termín mam 20.marca a tešime sa 🙂

tigriatko
20. nov 2011

kazdy, kto ma zaujem pridat sa do sukromnej temy, nex napise mne. dakujem ... sem tam treba citat aj zopar odkazov dozadu

cudka
22. nov 2011

@tigriatko ahoj mohla by si ma pridať aj ja mám termín v marci okolo 14tého Dík 🙂

tigriatko
22. nov 2011

@cudka ahoj, jasne, vitaj 😉 🙂

adusska
24. nov 2011

Ahojte ja mám prvý termín 23.3, druhý 20.3. a tretí mám 25.3 .2012 😀 ale teda všetko v marci, môžem zavítať? 🙂

mususu
24. nov 2011

Ahojte, ja cakam prve babo, termin mam 6. marca mohla by som sa aj ja pridat do sukromnej skupiny? 🙂

tomaskovamaminka
25. nov 2011

Ahojte mamicky, pisem sem prvy krat, tiez cakame babetko v marci, sem tam vas sem pridem pozriet, ak mozem;) Citam, ze tu mate aj sukromnu miestnost, mozno by som mrkla aj tam;) ?

lule1
25. nov 2011

Pripravujem reportaz do TV Markiza o pocitoch a ocakavaniach buducich oteckov (porovnanie s minulostou, cvicenia s mamickami, ucast na porode na gyn. prehliadkach). Bol by niektori z vašich partnerov, manzelov ochotni podelit sa so skusenostami s ocakavania babatka? Prosim BA a okolie. Velmi pekne dakujem a tesim sa

babuli
28. nov 2011

@zajovtrave ahoj, my mame asi rovnaky termin a tiez cakame chlapceka. Kde planujes rodit?

aleola
28. nov 2011

@tigriatko a preco ste v sukromnej?

tigriatko
28. nov 2011

lebo nie vsetky veci, co preberame, xceme, aby videl kazdy, kto si nas vygoogli... 😉

mususu
28. nov 2011

Ahojte, viete mi poradit koho mam kontaktovat ci mozem byt aj ja v sukromnej skupine? vdakaaa

moni
28. nov 2011

@mususu
napis tigriatko, par prispevok vyssie to pisala

lilivka
28. nov 2011

Ahojte marcovky... ak dovolíte, pridávam sa k Vám - čakám prvé bábätko - dievčatko a predpokladaný termín je cca 19.3. 2011, hoci moja svokra "tajne" dúfa že sa narodí o tri dni neskôr, aby mohli narodeniny oslavovať spolu 😀 😀 .... ozaj, neviem čo preberáte v súkromnej skupine, ale nejaké tie základné info, no i pikošky by sa mi teda zišli 😅 ak teda môžem... prosím o začlenenie do kolektívu- ako som sa dočítala, tak zakladateľkou ste asi vy ( @tigriatko ) však? 🙂 vopred Ďakujem 😉

zajovtrave
28. nov 2011

@babuli Ahoj, tak to ma tesi - pozrela som si fotky Vasho Huginka 🙂 Ja som z Martina tak asi v Martine, no zvazujem aj Bansku Stiavnicu... Momentalne ma nici crevna chripka ☹ ale dufam ze budem-e v poriadku. A ty kde zvazujes porod? Iva

babuli
28. nov 2011

@zajovtrave Ahoj Ivka, no ja som z BA takze pojdem na Antolsku v BA. Ja osm tiez u druhy tyzden chora, nejaka viroza, ale uz je to lepsie. Beries aj nejake lieky? Kolko kg uz mas hore?Ja okolo 10 kg🙂

zajovtrave
29. nov 2011

ahoj, liekom sa uspesne vyhybam - zato poriadne trpim.. Ale co by som pre zdravie krpca neurobila 🙂 inak nas krpec sa bude volat Jakubko. Ja som pribrala tiez 10kg -teda brusko mam uz poriadne, ale najviac sa tesim, ked uz bude krpec von.. Vsimla som si, ze uz mate kocik -to som rada, ze takto v predstihu nie sme sami 🙂 a este ti byva zle? -Chodis aj na tehu cvicenia?

zajovtrave
29. nov 2011

@babuli zajovtrave ahoj, liekom sa uspesne vyhybam - zato poriadne trpim.. Ale co by som pre zdravie krpca neurobila inak nas krpec sa bude volat Jakubko. Ja som pribrala tiez 10kg -teda brusko mam uz poriadne, ale najviac sa tesim, ked uz bude krpec von.. Vsimla som si, ze uz mate kocik -to som rada, ze takto v predstihu nie sme sami a este ti byva zle? -Chodis aj na tehu cvicenia?

mususu
29. nov 2011

@moni dakujem, uz som jej napisla 🙂

katarina6014
29. nov 2011

@tigriatko Ahoj, mozes ma prosim ta pridat do sukromnej skupiny ? Chcela by som sa k vam pridat. My mame termin 21.3. a cakame nase prve babo a velmi sa tesime 😀 dakujem