Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
Ahojte mozem sa tiez pridat do súkromnej miestnosti? Termin mame 21.3.2011. Cakame prve babatko, no bala som sa tesit a pridavat,kym sme nemali vyslekdy z amnio a tie dopadli nastastie dobre 🙂
ahojte, my máme termín 29.marca 2012. Mohli by sme sa aj my k Vám pridať? 🙂 Tak isto ako editpiaf čakáme prvé babätko a radi by sme sa so svojou radosťou s vami podelili... Ďakujeeeem 😀
ahojte 🙂 aj my sa chceme pridať 🙂 čakáme dve babuliatka 😉 a termín máme 28.03.2011, takže už len veríme, že ich tam dovetdy udržíme 🙂
@misicka1311 ...wau, tak to gratulujem 🙂 čaká vás dvojnásobná radosť 😉 len nech je všetko oukej..
Dievčence, chcela by som sa ešte opýtať, či sa niektorá z Vás chystá ísť rodiť do Čadce... Ja som zo Žiliny a už som viac-menej rozhodnutá pre Čadcu.. No napriek tomu by ma zaujímal Váš názor, prípadne skúsenosti s Čadcou. Vopred ďakujem 🙂
Ahojte 🙂 mohla by som sa tiez pridat k Vám ? takisto aj my čakáme prve babo a radi by sme sa s Vami podelili 🙂
dievcata, ak mate zaujem sa pridat do sukromnej temy, tak mi napiste ip, alebo aspon ten prispevok adresujte mne, lebo ja sem uz malokedy nazriem!!!!
@tigriatko Hmmm,ja by som sa tam rada zapojila- aspoň si občas kuknúť,čo máte nové... Prečo vlastne vznikla súkromná skupina,boli nejaké nepríjemné príspevky,či???
@pinkypinkus ahoj, teba si pametam, este uplne zo zaciatkov a potom si sa zahadne odmlcala 😉 samozrejme, hned ta pridavam... a preco sukromna? vacsina sme to odhlasovali a uznali za vhodne.. predsalen pise sa tu kade-co a cita to kade-kto... takto mam klud 🙂
Ahojte , ak môžem pridám sa aj ja budem rodiť v marci 2012 , je to moje prvé bábätko a pôrodu sa veľmi bojím .
ahojte všetky maminy.Ja tiež patrím k marcovým maminám,čakám druhé bábo.Termín mám vypočítaný na 31.3 a je to deň kedy som sa aj ja narodila,tak som zvedavá či budeme oslavovať spolu narodky.Mám za sebou testy na DS a výsledok 1:2200,tak snád to je dobré.Bábo už cítim a za dva týždne idem na sono a snád bude vydieť už pohlavie
ahojte,tak sa pridám k vám.termín mám 22.3. už viete čo to bude?u nás to ešte nebolo vidieť
Ajajaj, malicka je chora, muz ma pred sebou sluzobku a ja nemam paru, ako sa odtrhnem na ten velky ultrazvuk. So sebou ju zobrat nemozem, tie pristroje su pre nu vyzva, uz sme to raz skusali. A este k tomu priberam nejak moc. 8 kg, ajajajaaaj
Ahojte, som tu pár dní nebola - boli sme v nemocnici na infúzkach 😒 lebo nám tvrdlo bruško.. ale už je dobre 🙂 a veríme, že to tak aj ostane 😉
a je také skvelé, že nás je toľko mamičiek čakateliek na marec 🙂
@ankalv1 Ahoj, my sa necháme prekvapiť 🙂 a keďže máme v brušku dve babuliatka, vybrali sme 2 dievčenské a 2 chlapčekovské mená 😉 ale pravda je tá, že som fest zvedavá 😀 ešte že partner ma v tomto tlmí 🙂
Takže aj ja sa pripájam k marcovkám 2012. Ja mám termín 11.3. a rodiť budem v Piešťanoch. Už sa teším 😎
@misicka1311 tak to je super gratulujem,aj my máme v rodine dvojičky-sesternica má dvoch chlapcov..a aké mená ste vybrali? 🙂

@anci852 bola som v utorok, ale ešte nebolo vidno,tak dufam že nabuduce sa už ukáže. 🙂