Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@katarina6014
@luciakozarova ahojte, pridavam do sukromnej miestnosti..
@tigriatko Dakujem 🙂)))
Ahojteeee,my cakame babo v polovici marca 2012,prve,a bude to chlapcek...rodit sa chystam do Sace,sme z Kosic.Pri porode by sme chceli mat dulu.my sa mame dobre.tehotenstvo prebieha perfektne.keby maly nekopal tak ani neviem,ze budem maminkou 🙂
@esterasa nie si sama co sa bojiiii...ja tiez...vzdy si hovorim ze tolko zien to prezilo,musim aj ja nejak zvladnut 🙂
Tak mi mame termin 29.3.2012 bude to naše prve babo a čakame dievčatko malu Melániu 🙂 Veľmi sa na ňu tešime akurat dnes sme boli v poradni a všetko je ok chvala bohu 🙂 Dufam že všetko bude prebiehať dobre ...
zdravim🙂 mozem sa aj ja pridat..termin 31. marec 2012
Ahojky budúce maminky. Čakáme naše prvé bábo - chlapčeka 12.3.2012
ahojte maminky ja mam termin 17.3 a bude to dievcatko a rodit pojdem do zilinskej nemocnice ...vsetkym vam silno drzim palce a davajte na seba velky pozor :D 😵
Ahojte dievčence. Rada by som sa tiež k Vám pridala. My máme termín zatial 18. marca. Pohlavie ešte nevieme a bude to naše druhe bábo. Máme doma už dvojročnu Lindušku.
Ahojte maminky! 🙂 Pridávam sa k vám aj ja,čakáme bábätko,termín máme na 28.3.2012 a veľmi sa naň tešíme! 🙂
tak ja sa tiez pripajam.... termin bol povodne 29.3. ale vraj je nas fesak vacsi, tak nam to presunuli na 24.3.2012 .... no som zvedava, kedy to nakoniec bude :D
uf tak to si uz nepamatam.... bolo to este koncom oktobra.... ale potom sme boli na 3D a tam nam povedali, ze je dlhonohy a dlhoruky, tak mozno bude ten povodny termin spravny.... vtedy som bola asi v 22 tt
ale hej.... ale v tom oktobri som bola na ultrazvuku, kde zistili jeho velkost... potom som bola hned prveho decembra a vsetko bolo OK, najblizsiu mam 16. januara, ale neviem, ci sa tam nevyberiam skor, bo mi je dnes fakt divne
Ahojte, tak ja sa k vám tiež pridávam, mám termín 9.3.2012. 🙂
Ahojte, tiež by som sa k Vám chcela pridať, termín mám 16.3. 2012 a čakáme dvojčatá 🙂
Ahojte buduce maminy mi mame termin 7.3 no podla ult 10.3 budem rodit v šaci sme z Košic. 🙂 ako uz nakupujete vybavicku pre deticky?
ahojte, aj ja by som sa k vám chcela pridať, termín máme 7.3

Ahojte budúce mamičky. Tiež sa k Vám pridávam. My čakáme náš prvý pokladík 19.3. a už sa nevieme dočkat 😀 Som z Prievidze, je tu ešte niekto z PD? Tiež by som sa chcela pridať do súkrumnej skupiny. Budem potrebovať pár cenných rád keďže budem premiérová maminka 😉