icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

maryah
13. júl 2011

ahojte baby, aj ja sa k vám pridávam, menštruácia mi meškala týždeň, včera som si robila tehu test a dve // ako hrom... dnes som bola u lekára a ten mi tehotenstvo potvrdil 😵 😵 😵 . videli sme bublinku na sone, má 3,5mm... taak sa trošku vytešujeme, dúfam, že to dotiahneme do úspešného konca... sme v 5. týždni, už mám aj tehu knižku...

ejbyk
13. júl 2011

@maryah jeeej gratulujem, dalsia mamina.

mne veru ani naznak toho ze by mi dala knizku a objednala ma az o mesiac...nejake divne nie?

erin365
13. júl 2011

@katkarv no moja sestra sa v máji vydáva tak hádam stihnem porodiť pred svadbou 😀

maryah
13. júl 2011

ono to záleží od doktorov... niekomu dávajú v 10. týždni... neviem, podla mňa je to lepšie skôr, už tam mám napísané váhu, výšku, termín pôrodu a také bežné údaje... mohla by ti ju dať aj teraz...
a ty máš kedy termín?

ejbyk
13. júl 2011

@maryah mne veru dr. urobila len take expresne sono, povedala ze nieco tam je a aby som prisla za mesiac ze bude lepsie vsetko vidno a mam si davat pozor...
cize ani termin, ani v podstate nic take mi nepovedala (ale ona je taka trocha divna, i ked bola velmi potesena ked som jej povedala ze som tehu, to ma az prekvapila)

maryah
13. júl 2011

@ejbyk mne dnes zobrala sestrička krv na nejaké testy, nezapamätala som si na aké a robil mi aj sono. o týždeň mám prísť na kontrolu a o mesiac aj niečo mám prvú poradňu...
ono je to tehotenstvo asi najrizikovejšie do konca prvého trimestru a tvoja dr chce asi byť istejšia... neboj, týchlo nám to ubehne, hlavne sa nesmieme stresovať... ešte mi predpísal kyselinu listovú, 2 krát denne po tabletk, to je na dobrý vývin plodu...

ejbyk
13. júl 2011

@maryah tá moja ja fakt nejaka divna. sestricka hned ako som cakala vyspisovala listky na krv ale dr. mi nedala odobrat krv, ze az za ten mesiac. viem ze nic neovplyvnim aj keby som tam kazdy druhy den k nej chodila...ale ani sa ma nic neopytala ci uzivam nejake vitaminy, alebo co by som mala....ved aj ten mesiac je podla mna dolezity. ked to citam ako starostlivo tu dr. k tehulkam pristupuju a ta moja...jaja skoda reci.

no musim byt len v pohodicke nestresovat sa ved hadam ten mesiac preleti...

kajuska09
13. júl 2011

@greguska ahoj a vitaj 🙂 Pozeram ze byvas v tej istej lokalite v BA kde aj ja 🙂 Kedy sa chystas k lekarovi?

kajuska09
13. júl 2011

@humba jaaaaj ako ti zavidim fjordy a ten cerstvy vzduch 🙂

humba
13. júl 2011

@kajuska09 no to ti verim ked pocuvam ake mate teplo nezavidim Vam...

kajuska09
13. júl 2011

@humba pamatam si ked som isla pracovat do Bergenu, bola som dost chora a ten vzduch ma vyliecil za jeden den, som nechapala :D vy tam planujete ostat dlhodobo?

humba
13. júl 2011

@kajuska09 no tak mame tu domcek a zijeme tu spolu 4 roky, takze neriesime navrat. zatial nam to tak vyhovuje takze bude mat maleho alebo malu norku 🙂

kajuska09
13. júl 2011

@humba supeeer, dietatko sa rychlo nauci norsky, a samozrejme anglicky 🙂 a slovensky 🙂

pinkypinkus
13. júl 2011

ahojte, aj vám je tak strašne zle? pánečku,som aj zabudla ako to bolo pri 1. drobcovi.... cítim sa ako s morskou chorobou

kajuska09
13. júl 2011

@pinkypinkus tak to ti nezavidim, asi kazda zena ma ine priznaky...Mna len obcas napne, bolia prsia, a som mozno viac unavena...

pinkypinkus
13. júl 2011

@kajuska09 hmmmm, prespala by som snáď celý deň, aspoň vtedy ma nebolí žalúdok.... no to ani náhodou nehrozí pri krpcovi 😒

kajuska09
13. júl 2011

@pinkypinkus nezavidim Ti, ale snad to coskoro prejde..tieto horucavy tomu asi nepridavaju..

humba
13. júl 2011

@pinkypinkus vitaj v klube 🙂 nie si sama, ja som na tom podobne vraj to tak bude do cca.12 tyzdna mame sa na co tesit

katkarv
13. júl 2011

@erin365 drzim ti palce,nech ti plan vyjde,ja uz taky optimista niesom ☹ Ale skusim objednat ten Pre seed gel,snad pomoze.

alaniska
13. júl 2011

ahojte, pripajam sa k vam. Poslednu ms som mala 4.6, takze som 5tt+5, potvrdene aj od lekara, len sme videli na sone len taku dutinku, v piatok idem este na sono, dufam ze bude vsetko ok. Moj dr. odchadza na 3 tyzdne potom na dovcu, takze ak bude vsetko v poriadku tak knizka az potom ked sa vrati. Joj bojim sa ci to bude tak ako ma. Nanestastie som teraz dost prechladla tak ma obvodna radsej dala PN, hlavu mam nadutu ako globus.

petka015
13. júl 2011

Ahojte

tak baby vcera som prespala cely den a celu noc teplota 38, asi angina no nieco hrozne teploty vobec nemavam ale ked som bola tehotna zo synom aj vtedy som bola chora. 😠

vítam nove tehulky.

kajuska09
13. júl 2011

@alaniska vitaj a pekne oddychuj 🙂

greguska
13. júl 2011

ďakujem za privítanie, ale asi som sa moc dopredu tešila ☹
bola som u doktora, ale nenašiel žiadny tehotenský vačok v maternici 😢 takže mi zobrali krv, nech sa potvrdí alebo vyvráti tehotenstvo, to budem vedieť zajtra. Nechcel ma chudák vyplašiť, ale povedal, že môžem aj nemusím byť tehotná a môže to byť mimo maternice ☹ Takže mi je dosť na prd, ešte že ma ten môj prvorodený synček zabáva...

@kajuska09
bola som dnes doobeda v ružinove...
hi-hi. som si ani nevšimla tú našu lokalitu 😉

lubkaj38
13. júl 2011

tak mam knizku 🙂))
som v 8tt a srdiecko nam bilo kraaasne 🙂
do poradne o 4 tyz. teda 9.8. jaaaj super pocit

obedwix
13. júl 2011

@erin365 škoda no držím palčeky v snažení sa

obedwix
13. júl 2011

žienky už ked sa bavíte o tých nevolnostiach...pri prvom tehu mi bolo zle od pol3mes. do 7mes. takže všetko je to individualne

kajuska09
13. júl 2011

@greguska ja to tu nemam napisane kde byvam 🙂 ale verim ze budes v poriadku, mozno je to este velmi skoro aby tam doktor nieco videl...

kajuska09
13. júl 2011

@lubkaj38 gratulujeem 🙂 Mas presne taky isty termin porodu ako ja 🙂 Ja idem zajtra na kontrolne sono, lebo min.piatok este nebolo vidiet srdiecko ☹

maryah
13. júl 2011

@ejbyk no to máš pravdu, ten mesiac je veľmi dôležitý... nasaď si kyselinu listovú alebo Calibrum Babyplan, s tým nič nepokazíš, práve naopak... hlavne žiadne stresy... ja som bola na trojsmennej prevádzke a dr mi už dal preradenku na jednu smenu....

alaniska
13. júl 2011

Baby vy ste to uz oznamili zamestnavatelovi? Ja to chcem oddialit na co najneskor, ja robievam dost casto aj do vecera do 23.00, ale to som sa zabudla spytat ci je to ok. Tiez u nas tehule preraduju na smenu do 16.30, ale robota celkom ok len pri compe celych 8 hodin ale stres dost velky obcas. Ide mi hlavne o kolegov aby to nevedeli. Planujem to povedat az v septembri, predsalen ak by sa nieco stalo,co sa nestane urcite 🙂