icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

kajuska09
15. júl 2011

@tigriatko gratulujem k pozitivnemu testu 🙂 a aky mavas dlhy cyklus?

humba
15. júl 2011

@lubkaj38 dik za ukludnenie, no sledujem to a uvidim, tu v NO to nie je take jednoduche ze ist k lekarovi, no kazdopadne to asi pre pokoj duse skusim, aj viem ze ma posle domov s tym ze je to normalne.no mozno narazim na nejakeho normalnejsieho.

usacek79
15. júl 2011

@alaniska posledna ms bola 31.maja a v pondelok teraz uz normalne tam bol vacok so zltkom 🙂

usacek79
15. júl 2011

@humba no mna matrenica bolela ako fras vcera - orgasticky krc akoby mi ostal a bolo to veeelmi neprijemne.. Ja mam ten vytok taky uuuplne svetlucko hnedy 😒
no ved budem pooobede informovat, snad je to OK, lebo inak by som uz na sex zanevrela 🤐

tigriatko
15. júl 2011

@kajuska09 dakujem.. sice je este prilis skoro a moze sa stat cokolvek, ale clovek, ked to uz nexce tak skoro povedat nikomu, lebo sa boji, tak aspon to niekde napise, no nie ? 🙂 cyklus mavam pravidelny 28-29 dnovy... ziadne ovulacne testy, ani meranie BT nepoznam, takze neviem, kedy som asi mohla otehotniet, lebo sme sexovali takmer kazdy, kazdy druhy den az po 8.7... no uvidime, co sa z toho vykluje 🙂)) ... pametam si, ze aj pred rokom som mala prvy jednoznacny pozitivny test az 35 DC ,... takze, co to asi znamena, ze mam ovulaciu neskor ako 14DC?

ejuska79
15. júl 2011

ahojte, mozem sa k vam pridat? ja som prave zistila, ze budeme mat druhe babo, tak sa vytesujeme...sme nedufali, ze to vyjde na prvy krat, lebo prve nam trvalo rok 🙂 rano sme sa vratili z dovolenky, robili som si test uz pred dovolenkou a vysiel negativny a uz sa mi to meskanie nezdalo a len co som namocila test, hned vyskocili dve silne ciarky.. dufam, ze toto tehu bude v pohode, prve som od 20 tt prelezala so zasitym krckom v sikmej polohe, mohla som len na wc a rychla sprcha....to uz by pri dcerke neslo, lezat, to je mala duracelka 🙂

tigriatko
15. júl 2011

@ejuska79 ahoj, vitaj... ako dlho ti uz meska?

ejbyk
15. júl 2011

@jankajanka nie vzdy mavam pravidelny ciklus ale tak zhruba 28 dni...a na 29 som si urobila len tak test (isla som na inekciu k lekarke a tak som si rano povedala, ze co ak tam nieco je, ze pre istotu aby mi tu inekciu nepichli) no a boli tam palicky...nechala som si moc a dokupila este dva a tie mi tiez vysli...mamatest10 je najcitlivejsi.

ejbyk
15. júl 2011

dnes ma inak nejak viac pobolieva brusino..myslite ze je to ok. boli sme aj v meste pobeat a to ma riadne vycerpava a balime...

tibiana
15. júl 2011

@ejbyk Aj mna pobolieva, sakra ☹ .. raz som sa az nalakala

ejbyk
15. júl 2011

@tibiana ja myslim ze kym nekrvacame/nespinime je to ok....ja som iba v zaciatku mozno este ani ten 6tt nebude, a tak sa stale utesujem ze sa maternica roztauje a mne sa veru ma kam 🙂 takze hadam bude dobre...

tibiana
15. júl 2011

@ejbyk ja som tiez len v 5t ... uz som pisala viackrat, sono zachytilo len nejaku gulicku .. vraj je to dutina, v kt. sa bude vsetko tvorit . Ale bolesti v podbrusku mam viackrat denne uz asi 3tyzdne. Snad to bude ok. Ty uz si bola na sone?

ejbyk
15. júl 2011

@tibiana bola som na sone v stredu...tiez bola len dutinka a dr. mi ukazala take miestecko taky vystupok ze odtial sa pravdepodobne bude vyvíjať plod...povedala ze je este velmi skoro nieco vidiet, takze ja jej verim....ako som uz ovorila ani by som k nej tak skoro nesla (i ked som bola nedockava) ale dovolenkujeme od zajtra tak pre istotu. mna uz pred ms pobolievalo podbrusko ráno a vecer ale riadne, ale tak nejak inak, ale myslela som si ze pride mrcha, no a teraz ma boli zas tiez vacsinou vecer, dnes nejak viac, ale to je ako nascval pred dovolenkou...
treba len verit ze vsetko bude ok...

tigriatko
15. júl 2011

@ejbyk to s tym nekrvacanim a nespinenim nie je celkom pravda,... ja som do 13tt nemala vobec ziaden problem, okrem tehotenskyx nevolnosti, aj tie casom prestali a to od 7tt som mala v sebe mrtvy plod... na sono som sla az v 14tt, kedze som bola v zahranici a tak ma az objednali...

tibiana
15. júl 2011

@ejbyk verim, ze bude!!! NEBOJ SA NIC!!!! Oddychni si na dovolenke ... tiez sa chystam o dva tyzdne , to bude cca. 7-8tyzden - som zvedava ci mi to vobec povolia .. :-/

ejuska79
15. júl 2011

@tigriatko ahoj, naposledy som mala 7.juna...takze tak 10 dni 🙂

tibiana
15. júl 2011

@tigriatko .. ok ale ked budem chodit pravidelne na sono? Doposial som bola uz 2x a to som lev v 5.t, hm? ak by islo o mrtvy plod, to by museli vidiet, moj nazor. A navyse mna to boli uz dlhsi cas, este pred predpokladanou menstr., ktora sa nedostavila.

tibiana
15. júl 2011

@ejuska79 ja som mala naposledy 8.6. a úpovedal mi lekar, ze som v 5tyzdni 🙂)))

tigriatko
15. júl 2011

@ejuska79 takze to, ze ja mam 30dc a okrem digitalneho testu mi ziaden iny neukazal 2 ciarky je dufam ok... zostal mi este jeden, tak si ho spravim asi v pondelok...

kajuska09
15. júl 2011

@tigriatko ano presne tak, tym padom si otehotnela neskor, to je asi aj moj pripad, tiez neviem ktory den som otehotenela, kedze sme sa snazili fakt kazdy den 🙂 ale vcera som si to presne uvedomila, ze moj pozitivny test bol az na 34 DC a to nie este taky jasny, takze to ze som teraz presne o tyzden pozadu, je mozno prave pre to 🙂

tigriatko
15. júl 2011

@tibiana tak urcite, podla mna sono je zaklad a vobec to neskodi, lebo bola tu o tom nejaka diskusia... len som xcela napisat a nestrasit, ze to, ze sa nedostavi krvacanie ani ziadne spinenie este neznamena, ze je vsetko ok :( zial, ja som na to doplatila... nastastie, uz zijem doma na slovensku a tu to funguje inak..

miumia
autor
15. júl 2011

@kajuska09 a vsetky tehulky som po kontrole pocula som najkrajsie srdiecko na svete !!! Stale tomu neverim uz som bola zmierena s dalsim MA, tak daleko sme sa este nedostali ! Kajuska si na rade uz sa sustredime na teba!

tibiana
15. júl 2011

@miumia a v kolkatom tyzdni si ? 🙂 .. jeee to musi byt krasny pocit, tesim sa spolu s tebou!

tigriatko
15. júl 2011

@kajuska09 tak potom sme asi ten isty pripad,.... budem sledovat tvoje prispevky 🙂) drzim ti palce!

inak, zajtra sa xystame na kupalisko, bazenom sa asi budem vyhybat,ze??? ale opalovat sa, s mierou, mozem?

tibiana
15. júl 2011

@tigriatko myslim, ze som na tom rovnako ako vy 🙂

tigriatko
15. júl 2011

@miumia jeeeej, blahozelaaam, tesim sa s tebou, som tu nova, ale sledujem toto forum od zaciatku, takze to prezivam s tebou... musi to byt super pocit

tibiana
15. júl 2011

@tigriatko a uzivate nejake vitaminy al. nieco? alebo ste nejako upravili stravu? Mne dal lekar len nejaku kyselinu listovu 800, neviem presny nazov, nemam to pri sebe!

miumia
autor
15. júl 2011

@tibiana @tigriatko dakujem velmi pekne ste zlate 🙂 este nieje nic vyhrate ale je to pokrok! 🙂
Som 6+4 tt a mimi 0,5cm ak som to spravne vylustila 🙂

tigriatko
15. júl 2011

@tibiana ja, pri prvom tehu, som mesiac pred snazenim a otehotnenim zacala uzivat calibrum babyplan, potom neskor plus kyselinu listovu, lebo tam je jej malo.... teraz uz od maja uzivam kyselinu listovu, predpisal mi ju kozny na plet, lebo mam problemy, .. ale dobre, ze sa pytas, lebo som si v lekarni objednala femibion 800 a musim si ho ist vyzdvihnut, tak ja utekam,... kamoska ho brala a porodila zdrave dvojicky,.. je o dost drahsi ako calibrum, no ale co uz,...

tibiana
15. júl 2011

@tigriatko presne to maaaaaam femibion 800 .. troska zlteho je na tej krabicke, tusim .. asi je to ono!!!!