Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@kajuska09 dakujem.. sice je este prilis skoro a moze sa stat cokolvek, ale clovek, ked to uz nexce tak skoro povedat nikomu, lebo sa boji, tak aspon to niekde napise, no nie ? 🙂 cyklus mavam pravidelny 28-29 dnovy... ziadne ovulacne testy, ani meranie BT nepoznam, takze neviem, kedy som asi mohla otehotniet, lebo sme sexovali takmer kazdy, kazdy druhy den az po 8.7... no uvidime, co sa z toho vykluje 🙂)) ... pametam si, ze aj pred rokom som mala prvy jednoznacny pozitivny test az 35 DC ,... takze, co to asi znamena, ze mam ovulaciu neskor ako 14DC?
ahojte, mozem sa k vam pridat? ja som prave zistila, ze budeme mat druhe babo, tak sa vytesujeme...sme nedufali, ze to vyjde na prvy krat, lebo prve nam trvalo rok 🙂 rano sme sa vratili z dovolenky, robili som si test uz pred dovolenkou a vysiel negativny a uz sa mi to meskanie nezdalo a len co som namocila test, hned vyskocili dve silne ciarky.. dufam, ze toto tehu bude v pohode, prve som od 20 tt prelezala so zasitym krckom v sikmej polohe, mohla som len na wc a rychla sprcha....to uz by pri dcerke neslo, lezat, to je mala duracelka 🙂
@jankajanka nie vzdy mavam pravidelny ciklus ale tak zhruba 28 dni...a na 29 som si urobila len tak test (isla som na inekciu k lekarke a tak som si rano povedala, ze co ak tam nieco je, ze pre istotu aby mi tu inekciu nepichli) no a boli tam palicky...nechala som si moc a dokupila este dva a tie mi tiez vysli...mamatest10 je najcitlivejsi.
dnes ma inak nejak viac pobolieva brusino..myslite ze je to ok. boli sme aj v meste pobeat a to ma riadne vycerpava a balime...
@tibiana bola som na sone v stredu...tiez bola len dutinka a dr. mi ukazala take miestecko taky vystupok ze odtial sa pravdepodobne bude vyvíjať plod...povedala ze je este velmi skoro nieco vidiet, takze ja jej verim....ako som uz ovorila ani by som k nej tak skoro nesla (i ked som bola nedockava) ale dovolenkujeme od zajtra tak pre istotu. mna uz pred ms pobolievalo podbrusko ráno a vecer ale riadne, ale tak nejak inak, ale myslela som si ze pride mrcha, no a teraz ma boli zas tiez vacsinou vecer, dnes nejak viac, ale to je ako nascval pred dovolenkou...
treba len verit ze vsetko bude ok...
@ejbyk to s tym nekrvacanim a nespinenim nie je celkom pravda,... ja som do 13tt nemala vobec ziaden problem, okrem tehotenskyx nevolnosti, aj tie casom prestali a to od 7tt som mala v sebe mrtvy plod... na sono som sla az v 14tt, kedze som bola v zahranici a tak ma az objednali...
@tigriatko ano presne tak, tym padom si otehotnela neskor, to je asi aj moj pripad, tiez neviem ktory den som otehotenela, kedze sme sa snazili fakt kazdy den 🙂 ale vcera som si to presne uvedomila, ze moj pozitivny test bol az na 34 DC a to nie este taky jasny, takze to ze som teraz presne o tyzden pozadu, je mozno prave pre to 🙂
@tibiana tak urcite, podla mna sono je zaklad a vobec to neskodi, lebo bola tu o tom nejaka diskusia... len som xcela napisat a nestrasit, ze to, ze sa nedostavi krvacanie ani ziadne spinenie este neznamena, ze je vsetko ok :( zial, ja som na to doplatila... nastastie, uz zijem doma na slovensku a tu to funguje inak..
@tibiana ja, pri prvom tehu, som mesiac pred snazenim a otehotnenim zacala uzivat calibrum babyplan, potom neskor plus kyselinu listovu, lebo tam je jej malo.... teraz uz od maja uzivam kyselinu listovu, predpisal mi ju kozny na plet, lebo mam problemy, .. ale dobre, ze sa pytas, lebo som si v lekarni objednala femibion 800 a musim si ho ist vyzdvihnut, tak ja utekam,... kamoska ho brala a porodila zdrave dvojicky,.. je o dost drahsi ako calibrum, no ale co uz,...

@tigriatko gratulujem k pozitivnemu testu 🙂 a aky mavas dlhy cyklus?