icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

sasena033
17. júl 2011

@alaniska ajoj ja som bolo v 4-5tt a vacok mal5,8mmm podla mna mas dost...............co ta strasi 🙂

sasena033
17. júl 2011

@tigriatko no veru treminy porodu s abudu u vacsiny zrejme upravovat 😀

alaniska
17. júl 2011

Baby,no ja som sa sama vyplasila zas, potom ma napadlo ze ten udaj bol s pondelka 11teho a bola som aj v piatok a tam mi velkost nevravel ale ocividne bol vacsi vacok,aj ked podla toho usudil ze v 6tt niesom,uz sa nejdem stresovat radsej, hlupa som tak velmi by som chcela aby bolo vsetko v poriadku ved ako vsetky. Pride mi to ako zazrak ze sa nam to podarilo.
No terminy budeme mat poposuvane urcite, ja so si to tu nahodila na 5tt, aj ked vobec neviem aky tt. Doplnit do tabulky poslednu MS by bolo myslim dobre, pre porovnanie by to bolo fajn.

tigriatko
17. júl 2011

ahojte, aj ja som trosku znepokojena... dnes mam 31dc a prave som si robila test s citlivostou 10.. vysla mi dost slabulinka ciarka... v piatok rano mi vysiel digitalny test pozitivny s tym, ze som 1-2 tyzdne tehotna.... posledny sexik bol 8. jula, ale tomu neverim, ze by sa to podarilo prave vtedy, podla mna okolo 3. jula,... no ale, preco potom este nemam vyrazny pozitivny test s takouto citlivostou???? zajtra zavolam gynekologovi a sa asi objednam, aj ked som nasledujuce 3 tyzdne este nexcela ist na vysetrenie vobec, ale asi budem musiet,... takze zacinam stresovat. ,, jeden missed som uz mala.. :(

obedwix
17. júl 2011

ahojte ako sa mate? mne je dnes uplne normalne...nemam žiadne priznaky dufam že to nevestí nič zleho. peknu nedelu prajem

alaniska
17. júl 2011

@tigriatko aku znacku si si robila?lebo ja som mala dva na 30 DC slabunku s radidom a mamatest na 31 DC silna druha ciarocka

alaniska
17. júl 2011

@obedwix dnes som aj ja bezpriznakov az na kozy 🙂

obedwix
17. júl 2011

no tak ty aspon tie kozy. 🙂 ja nič

tigriatko
17. júl 2011

@alaniska woman secret... no, skusim este pockat, byvam na dedine, tu maju 2 druhy tehotenskeho testu, velmi som si vyberat nemohla, brala som ten s citlivostou 10,... digitalny som si musela objednavat.. skusim este mozno v utorok rano, to uz musi byt,nie?? taka som nedockava..

maryah
17. júl 2011

@alaniska ja som mala 3,5 mm a povedal, že som v 5 tt.. tak neboj, u každého je to úplne individuálne...

alaniska
17. júl 2011

@obedwix tie ma bolia od zaciatku ale mam pocit ze to zacina po trosku ustupovat

maryah
17. júl 2011

@tigriatko no, tak to je dobrý nápad... 🙂 ja som mala poslednú ms 11.6.

alaniska
17. júl 2011

@tigriatko no uz ano, ale tak ked mas slabu ciarku tak aj tak dobre, hlavne ze tam je 🙂 Ja som si robila 3 testy, prve dva 28 a 30DC, slabe ciarky a mamatest 31 bol ovela silnejsia ciarka, je to lepsi test ten mamatest 🙂 ale ked nemas kde kupit tak sprav ten co mas a ak bude aj slaba ciarka tak sa mozes radovat, teda uz sa mozes aj teraz 🙂

alaniska
17. júl 2011

@tigriatko do tabulky, moja MS 4.6.2011

tigriatko
17. júl 2011

@alaniska no, ja sa este radujem len potixucky, myslim pozitivne, ale uz som sa poucila,...

ak xcete, doplnite mi termin poslednej ms

dadak
17. júl 2011

@tigriatko posledna ms 23.5.

obedwix
17. júl 2011

tigriatko...posledna ms 13.6.

innka09
17. júl 2011

@tigriatko ... posledna ms 29.5

ejuska79
17. júl 2011

@tigriatko super 🙂 si sikulka... akolko nas uz je 🙂 🙂 tesim sa..

zuzanka7117
17. júl 2011

@tigriatko moja posledna MS 05.06......:-)....dakujem.....je to zvlastne vidiet sa na zozname tehuliek.....😀....ale velmi ma to tesi

ejuska79
17. júl 2011

@tigriatko a este posledna ms 7.juna

ejuska79
17. júl 2011

@tigriatko tak ja som si robila TEST 29 dc (den pred dovolenkou) a bol negativny, ani naznak ciarky...tak som sla na dovcu s tym, ze tam dostanem, nabalena vlozkami a taponmi 🙂 🙂 a kedze som nedostala, hned ako sme dosli,(ale boli sme tam 12 dni) som si urobila test a ten, len som namocila uz bioli dve silne ciarky.... asi tak, ja som stale cakala mrchu, aj ma brucho bolelo.... pri ninke som na 30 dc mala uz ciarku 🙂)) cize teraz to asi bolo naskor, ked to test nezachytil...uvidim co mi potom povie dr...skus zajtra testnut

ejuska79
17. júl 2011

@andrea12737 no veru ano, dost sa aj bojim, mala neposedi, spi strasne malo...ale najviac ma desi, ze ju musim odstavit, ona je zavisla na prsniku, inak nevie zaspat, v noci je aj 15 krat hore a ked jej nedam, tak to je strasny rev....aj som sa to snazila odstranit, chvilu bolo o.k. budila sa 4 krat ale prisli zuby a bol koniec.... v stredu idem na to, este pockam, v utorok ju idu ockovat, tak nechcem aby mala dvojity stres...este neveim ako to urobim....uz som toho pocitala dost...ona flasku nikdy nemala...

miumia
autor
17. júl 2011

@tigriatko ja posledna 30.5:)

dadak
17. júl 2011

@miumia jeeeeeeeej mumia, ahooooooooj...dlho si tu nebola...

usacek79
17. júl 2011

@maryah 3,5mm mal plodovy vacok alebo cisto len plod?

maryah
17. júl 2011

@usacek79 nooo, tak to si ma dostala, veru neviem 😕 ... v stredu idem na kontrolné sono tak uvidím...

dadak
17. júl 2011

baby, po skonceni prveho trimestra budeme profesionalne meracky plodovych vackov...😀DD

maryah
17. júl 2011

@usacek79 na monitore bola taká gulička, ale neviem či bol v tom plod alebo tá gulička mala len 3,5 mm... bola som v šoku z toho, že som tehotná, že som ho poriadne ani nevnímala... v stredu ho vyspovedám...

dadak
17. júl 2011

@dadak inak, tusite co budete mat?