icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

ejuska79
16. júl 2011

@skatarina ja sa zatial citim standardne...aj test som si robila len preto, ze mi dlho meskala, vobec som si nemyslela...ja sa chytam k dr, az o dva tyzdne...ideme este na chatu v sobotu, tak ked sa vratime...snad bude vsetko v poriadku... a preco ti vlastne zistuju tie hodnoty hcg...sa ti nieco nezdalo? lebo mne na zaciatku tehu pri malje ani krv nebral, len sono.... krv az na tie triple testy v 16 tt...

skatarina
16. júl 2011

@ejuska79 My sa dlho snazime o mimi a ked som zistila,ze test je pozitivny chcela som mat 100% istotu,tak mi zobrala krv a dala vysetrit. A zatial je hcg slabe.Pri prvom som to nezistovala a bolo vsetko ok. Tak snad aj teraz to bude ok. Najhorsie na tom je,ze som si zabudla poznacit poslednu mrchu a neviem na 100% ci to bolo 4.6. Ked bude vsetko ok,tak na sono pojdem tiez az o 2 tyzdne.Uz by malo byt nieco vidiet.

obedwix_
16. júl 2011

ahojte žienky.neda sa mi odpovedat konkretnej osobke,otvarať foto a tým padom sa neviem dostať k tabulke čakateliek ktoru nam urobila tigriatko...teda dufam že som tam aj ja....asi mam vadný pc. k lekarovi som mala na plane ist až koncom mesiaca no občas som z vas vyplašena čo všetko zaživate. zrejme k nemu skočim skor.všetkým vam držim palce 🙂

humba
16. júl 2011

@miumia dik za upokojenie, ono toho vytoku neni vela ale je, rozmyslam ze by som mozno zohnala ten duphaston od poliakov, v akej davke sa to uziva? a celkom ma aj pobolieva brusko ako by som mrchu mala dostat. kokos, cert mi to bol dlzny, do utorka musim vydrzat!!!

dadak
16. júl 2011

@humba neboj zvladnes. mas to za tri...

humba
16. júl 2011

@zuzanka7117 ty zijes v Norsku? to ze by sme mali take stastie na seba a mohli i vymenit rady ako to tu chodi?

katarina28
16. júl 2011

@obedwix_ existuje nejaka tabulka, kde sme vsetky poznacene?? nestiham vas vecer docitavat, tak som to asi presvihla....ak sa k tomu dostanes, das mi info, prosim ta?? inak aj ja citam, co vsetko uz maju niektore baby za sebou, kontrolu mam az 26.7., tak tiez dufam, ze je vsetko ok...

miumia
autor
16. júl 2011

@humba tak berie sa jedna tbl denne ale skor jedna rano jedna vecer ja beriem dve uskodit to urcite nemoze.. Zisti ci si to vies zohnat a ak nie fakt ti to kludne poslem..

naty81
16. júl 2011

Čaute marcovky 🙂 ... rada by som sa k vám pridala a ak tentokrát už všetko dobre dopadne, rada by som tu zotrvala až do šťastného konca... min. týždeň sme mali duchov na testíkoch, včera to už boli jasné čiarky a v pondelok idem k dokimu a aj na hematologiu pre injekcie nakolko mám problémy so zrážanlivosťou... podla poslednej mrchy som si termín vyrátala na 26.3.2012 🙂 ...tak sebe a aj vám prajem príjemné a hlavne šťastné tehulkovanie 🙂

monideni
16. júl 2011

ahojte baby, dlhšie som sa neozvala ale stále mi je na vracanie, celé dni len ležím v posteli, u doktora som bola v stredu, vtedy som bola 6+2, termín mám 06.03., dostala som knižku a aj duphaston a acidum folikum, zobrali mi krv a hneď vo štvrtok mi sestrička volala, že mám prísť, lebo mám slabý krvný obraz, tak v piatok som bola na hematológii a dostala som aktiferin a v pondelok idem znovu na krv na hematológiu, ako sa cítite vy? ja som prvý krát pred chvíľou zvracala 😝

tututu
16. júl 2011

Ahojte babule, no mňa ste do tej tabuľky tiež zabudli, ale nevadííí, prežijem to, mne je tiež hrozne zle, ráno v pohode, ale poobede a večer- uffffff 😝 a bléééé, teraz pri vás trošku zabudnem,ale aj tak mi je stále tak zle- ja totiž neviem tikovať- inak by to už bolo von...
Ja som u dokyho ešte tiež nebola, tiež som mala kyret 31.12.2011 a preto sa aj bojím, lebo vtedy sa bábo prestalo vyvýjať - mala som byť 8+5 a podľa sona som bola len 6+2, a srdiečko nabolo, nachodila som na k dokimu ako na klavír, sonovali ma až 5 x, a tiež si myslím, že netreba tak skoro ísť k doktorovi, pokiaľ nemáte nejaké iné problémy, stačí až od 8+0, vtedy by to malo byť všetko tak naporiadku ak je to OK, ak nie, tak hneď sa vie..... a nie sa stresovať týždeň čo týždeň a nakoniec aj tak z toho nič nie je....
Takže prajem každej jednej z nás krááááásne blikajúce srdiečka- je to to najkrajšie a veľmi nás to povzbudí, verím že sa dočkáme- teraz a v marci si odnesieme domkov naše krásne voňavé uzlíčky 🙂 🙂 🙂

usacek79
16. júl 2011

@humba mne kazal brat 3x denne, kym neprejde spinenie a potom uz len rano+ vecer jednu..

zuzanka7117
16. júl 2011

@humba Ahoj...ano zijem v Oslo....a ty?

zuzanka7117
16. júl 2011

@humba aj ja uzivam duphaston rano a vecer doniesla som si ho uz minuly rok, ze keby nahodou....no a je to tu...... 🙂

katrenka111
17. júl 2011

Ahojte babulky, mna od včera strasne bolí hlava, už pichame aj injekcie na zražanlivosť krvi a dnes ráno sa mi objavilo take slabulinke spinenie, take jemno hnedaste, ale len rosicku, co to može byt??? Mam strach, ci sa niečo nedeje.... ☹ ☹

alaniska
17. júl 2011

ahojte baby, ja mam nenormalny strach. mala som divne sny do rana o tom ako u mna nieje vsetko v poriadku a toho pocitu sa neviem zbavit. Trapi ma hlavne to ze ani neviem v ktorom som tt, aj ked podla poslednej MS a ovu by som mala mat ukonceni 6tt. Dr. ale tvrdi ze je to menej urcite ale kolky nepovedal. A tak kukam ze v 5tt aky velky by mal byt gestacny vak, moj ma len 5mm a podla vsetkeho je to velmi malo na tento tyzden tehu. Je mi doplacu, rada by som myslela pozitivne ako este vcera ale som uplne mimo s toho. Ake velke ste mali vacky vy?Zblaznim sa ☹

katrenka111
17. júl 2011

@alaniska Ja som mala pred týždnom tiež nejak do 5 mm tusim.....
ja mam zas soky, z toho spinenia, zajtra hned idem k dokimu....
Neboj moja, musime myslieť pozitívne a a vše bude ok

alaniska
17. júl 2011

no teraz som nasla ze jedna mala v 5tt tiez 5mm a bolo to ok, dr. vyzeral v pohode asi keby bolo nieco zle tak mi povie snad a ze staci az o 3 tyzde prist, lebo ma dovcu,alebo ze mozem skocit na urgent aby ma kukli ak chcem vidiet mimi uz skor. Boze vela citam a potom si robim stresy mozno zbytocne. Nechces skocit na pohotovost preistotu aj dnes?Ja by som asi isla radsej, mozno ta vysmeju ale aspon budes vediet ci je to ok, aj ked sa vravi ze spinenie moze byt ja by som sa bala strasne aj tak

alaniska
17. júl 2011

@katrenka111 aj ti dr.presne povedal ktory si tt ked si mala vak 5mm?

katrenka111
17. júl 2011

@alaniska No neviem ci nemal len okolo 3mm..... nevedel este presne len povedal že zhruba 5-6 týždeň....

alaniska
17. júl 2011

@katrenka111 vacok 3mm ci uz mimi, aj si videla zltkovy vak lebo ja som nevidela nic len tu dutinku, ale narastla od pondelka do piatku o 2mm

zuzanka7117
17. júl 2011

@katrenka111 Aj ja som mala hnede spinenie, ale iba jeden den, potom to preslo. To bolo asi to uhniezdovanie, ale viem, ze je to v poriadku, pokial nejde cervena krv.

zuzanka7117
17. júl 2011

@alaniska aj ja som mala v 5 tt vak dlhy sice 6 mm ale siroky asi iba 2 mm. Taky podlhovasty

katrenka111
17. júl 2011

@alaniska No ja som videla taku malu fazulku, netusim co to bolo asi žltkovy vak....

katrenka111
17. júl 2011

@zuzanka7117 No ja tak isto asi tak nejak to meralo..... no dufam že to spinenie je ok.....dnes budem pre istotu len v klude a polihovat....

zuzanka7117
17. júl 2011

Len oddychuj.....🙂....Ked som bola na sone a mal ten vacok 6 mm, to bolo v pondelok a hned na to v piatok som bola znova a uz meral asi 9x8 mm a v nom zltkovy vak asi 2x2 mm. Takze presli iba 4 dni. Teraz mam prist az o 2 tyzdne. Ale o tyzden idem ku svojmu lekarovi, mal by mi urobit ostatne vysetrenia a hadam mi aj vypisat marodku.....🙂

tigriatko
17. júl 2011

ahojte, no, tak s tou tabulkou je to dost necitatelne, ale toto forum lepsiu kvalitu neumoznuje, je trosku update-ovana, rok porodu som si vobec nevsimla, mi netuklo,.. skusim nieco vymysliet, aby to bolo prehladnejsie.. kto nema doplneny datum porodu, tak len preto, lebo som to nejak nenasla, alebo nebol presne uvedeny...

tigriatko
17. júl 2011

mozno by sme mohli doplnit udaje, ako posledna ms kvoli porovnaniu, alebo pocet deti alebo co len xcete,..

usacek79
17. júl 2011

@tigriatko jeeej, no ty si zlata, ze si sa tym tak babrala 🙂
ja vsak urcite nebudem 7.3, kedze mi lekar povedal, ze som o tyzden, mozno az o dva posunuta - smerom k aprilu.. Takze 27.7. dodam presny udaj 😉 , teda pevne verim, ze to co sa dozviem, bude smerovat k porodu 🙂

andrea12737
17. júl 2011

@ejuska79 ahojky, no tak to budes mat pekne maly rozdiel 😒 moja dcera ma teraz 19mes. Budes mat co robit zo zaciatku. Ale tak nesie to viacero vyhod neskor 🙂 Nam vysli deti na prvy sup 😅 😉 Surodenecky kocik sa vam zaiste zide 😎