Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
ja asi chlapca 😀 😀 😀 neviem prečo si to stále myslím 🙂
@maryah 🙂 ak si videla na obrazovku, tak meral velkost toho cierneho vacku? ak si nevidela neva, v poho 😉 len ma to zaujima, lebo tiez uz neviem v kolkatom som podla velkosti, furt nejake ine udaje, ktore nesedia s datumom poslednej menstruacie ani nahodou.. Ja som teraz 6-7tyzden a velkost vacku bola v piatok 11,2mm, len plodik este nikde 😒
pisem si sama sebe...😀DDD
myslíte, že je to málo??? ja vôbec neviem 😕
chute nemám žiadne a cítim sa dobre, len som unavená a mám citlivé prsia... ináč nič
skúšali ste túto stránku?
http://www.tehotenskakalkulacka.sk/
@dadak No ja by som tomu testu asi neverila.....
Mne je uplne jedno co to bude...nech je to len zdravučke..... všetko tak ako ma byt.....
zajtra idem k dokimu tak som zvedava co bude noveee.....
Inak mne včera 1x prislo zle na vracanie od kavy pobede..... a straaasssne mam chut na vanilkové veci a kyslu kapustu......inak este som nevracala len mam zavrate a priserne ma niekedy bolí hlava a prsa mam jak kamene 😀
@dadak urcie ziadne ludove priznaky v tomto obdobi tehotenstva ani neexistuju... 😀 proste to len tak citim 🙂
test na zistenie pohlavie nie je blbost, nie je nic zlozite to zistit, ale 99% to v tomto skorom stadiu povie len geneticky test - stoji 70eur..
ja si urcite ziadne testy pohlavia robit nebudem, je mi uplne jedno, co to bude, dokonca to nechcem vediet do porodu vobec (aj ked to mozno nevydrzim 😉 )
@maryah urcite to nie je malo, tak nejako okolo 5mm je v 5tydzni OK 🙂
inak tu je to celkom pekne rozpisane - aky cca velky by mal byt plodovy/zltkovy vacok + embryo http://baby-web.topky.sk/Vyvoj-babatka.aspx Ja teda poriadne zaostavam... 😒
@dadak fuha, no neviem - ak tu kalkulacku porovnam s hocijakou inou a najma s clankami na temu jednotlivych tyzdnov tehotenstva, tak tam nesedi skoro nic 😀 je to o dva tyzdne posunute - nepocita to tyzdne od menstruacie, ale az od oplodnenia... Ale teda mne to podla tejto kalkulacky vyhovuje viac :D kedze som cela nejaka oneskorena podla velkosti plodoveho vacku..
@alaniska No sranda, že niektore baby to takto cítia..... ja zatial netusim....a ani nejak po tom nepátram....ked ospatniem tak to bude asi baba 😀 😀
ahojte, rada by som sa k Vám pridala i keď ešte na 100% neviem, že som tehu 😕 v Sobotu som si robila test a vyšiel pozitívne, je to však veľmi skoro a preto to ešte nemôžem povedať s istotou, najbližšiu plánovanú menštruáciu mám mať až budúcu Sobotu, ale tak snáď už nepríde 😎 cez týždeň, asi v Stredu si idem urobiť ďalší tak verím, že bude tiež pozitívny a budem mať dôvod tu ostať 🙂 Ale mám taký pocit, že sa nám podarilo aj preto som si robila test tak skoro tak snáď... bola by to sranda, že sa nám podarilo na prvý šup 😅 pri dcérke sa nám podarilo až na piaty pokus
@katrenka111 no aj ja som momentalne na tom tak ze nerozmyslam co to bude, tesi sa s toho ze vobec bude drobcek 🙂
baby, ja som taka o nicom...ani kecat sa mi s nikym nechce....ani nejako extra starat sa o mna sa mi nechce, proste nic...citim sa taka nepotrebna a skareda....
a pocity? podla mna budeme mat tretieho chalana...aj ked uprimne, velmi tuzim po dievcatku...nech aspon jednu babu mam na svojej strane...
@alaniska 26.7. - ale ta kalkulacka naozaj nie je dobra, je posunuta zhruba o dva tyzdne, takze teoreticky u mna malo byt srdiecko podla poslednej MS uz viditelne..
ale samozrejme je mozne, ze sa oplodnenie oneskorilo, gynekolog hovoril, ze niekedy kym dojde k splynutiu a doputovaniu do maternice, to moze byt aj vyse tyzdna oneskorene oproti ovulacnemu kalendaru.. Tak sa na jeho slova spolieham 🙂 lebo baby co su tu a su uz v 6-7 tyzdni uz niektore plod a srdiecko videli.

@dadak no to máš pravdu...