icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

maryah
17. júl 2011

@dadak no to máš pravdu...

maryah
17. júl 2011

ja asi chlapca 😀 😀 😀 neviem prečo si to stále myslím 🙂

usacek79
17. júl 2011

@maryah 🙂 ak si videla na obrazovku, tak meral velkost toho cierneho vacku? ak si nevidela neva, v poho 😉 len ma to zaujima, lebo tiez uz neviem v kolkatom som podla velkosti, furt nejake ine udaje, ktore nesedia s datumom poslednej menstruacie ani nahodou.. Ja som teraz 6-7tyzden a velkost vacku bola v piatok 11,2mm, len plodik este nikde 😒

usacek79
17. júl 2011

@dadak no ja od prveho momentu totalne citim, ze to bude dievka 🙂 ale je mi to uuuplne fuk, hlavne, nech to nieco je!!! zdrave samozrejme 😉

dadak
17. júl 2011

pisem si sama sebe...😀DDD

usacek79
17. júl 2011

@maryah aha, tak ta gulicka je len ten vacok 🙂

maryah
17. júl 2011

@usacek79 keď to meral tak som neviedela, mal ju otočenú k sebe... len potom mi ukázal obrazovku... v stredu sa musím spýtať 🙂

dadak
17. júl 2011

@maryah a mas aj nejake chute alebo zvracias? 😀

maryah
17. júl 2011

myslíte, že je to málo??? ja vôbec neviem 😕
chute nemám žiadne a cítim sa dobre, len som unavená a mám citlivé prsia... ináč nič

maryah
17. júl 2011

skúšali ste túto stránku?
http://www.tehotenskakalkulacka.sk/

dadak
17. júl 2011

@usacek79 je to len taky pocit? alebo mas aj nejake tie ludove priznaky? fuha, pravdupovediac, aj ja by som chcela mat taky pocit...😀

Baby a robite si niektora test na zistenie pohlavia? ci myslite ze je to blbost....

maryah
17. júl 2011

@dadak a to je na to nejaký test?

katrenka111
17. júl 2011

@dadak No ja by som tomu testu asi neverila.....

Mne je uplne jedno co to bude...nech je to len zdravučke..... všetko tak ako ma byt.....
zajtra idem k dokimu tak som zvedava co bude noveee.....

katrenka111
17. júl 2011

Inak mne včera 1x prislo zle na vracanie od kavy pobede..... a straaasssne mam chut na vanilkové veci a kyslu kapustu......inak este som nevracala len mam zavrate a priserne ma niekedy bolí hlava a prsa mam jak kamene 😀

usacek79
17. júl 2011

@dadak urcie ziadne ludove priznaky v tomto obdobi tehotenstva ani neexistuju... 😀 proste to len tak citim 🙂
test na zistenie pohlavie nie je blbost, nie je nic zlozite to zistit, ale 99% to v tomto skorom stadiu povie len geneticky test - stoji 70eur..
ja si urcite ziadne testy pohlavia robit nebudem, je mi uplne jedno, co to bude, dokonca to nechcem vediet do porodu vobec (aj ked to mozno nevydrzim 😉 )
@maryah urcite to nie je malo, tak nejako okolo 5mm je v 5tydzni OK 🙂

usacek79
17. júl 2011

inak tu je to celkom pekne rozpisane - aky cca velky by mal byt plodovy/zltkovy vacok + embryo http://baby-web.topky.sk/Vyvoj-babatka.aspx Ja teda poriadne zaostavam... 😒

usacek79
17. júl 2011

@dadak fuha, no neviem - ak tu kalkulacku porovnam s hocijakou inou a najma s clankami na temu jednotlivych tyzdnov tehotenstva, tak tam nesedi skoro nic 😀 je to o dva tyzdne posunute - nepocita to tyzdne od menstruacie, ale az od oplodnenia... Ale teda mne to podla tejto kalkulacky vyhovuje viac :D kedze som cela nejaka oneskorena podla velkosti plodoveho vacku..

alaniska
17. júl 2011

@dadak ja som si vzdy myslela kym som nebola tehu ze budem mat dievcatko, ja som az prekvapena ze nemam teraz ziadny pocit co sa tyka pohlavia. Ale zas sestrenica od zaciatku kazdemu hovorila ze bude mat chlapca a na sone ze dievcatko 😀

tigriatko
17. júl 2011

takze, tu to mate, podla toho, co som vycitala, to vyzera nasledovne:

alaniska
17. júl 2011

@usacek79 mne vyslo srdiecko na 30.7.2011 tebe kedy?

katrenka111
17. júl 2011

@alaniska No sranda, že niektore baby to takto cítia..... ja zatial netusim....a ani nejak po tom nepátram....ked ospatniem tak to bude asi baba 😀 😀

dadak
17. júl 2011

@tigriatko ta ty si sikula...mas u mna velke plus..

alaniska
17. júl 2011

@tigriatko ja ti budem dodavat asi nove datumy porodu castejsie, teraz mi zas jedna kalkulacka od dadak dala termin 12.3. ale pockame na dr. co povie o 3 tyzdne

barbyes
17. júl 2011

ahojte, rada by som sa k Vám pridala i keď ešte na 100% neviem, že som tehu 😕 v Sobotu som si robila test a vyšiel pozitívne, je to však veľmi skoro a preto to ešte nemôžem povedať s istotou, najbližšiu plánovanú menštruáciu mám mať až budúcu Sobotu, ale tak snáď už nepríde 😎 cez týždeň, asi v Stredu si idem urobiť ďalší tak verím, že bude tiež pozitívny a budem mať dôvod tu ostať 🙂 Ale mám taký pocit, že sa nám podarilo aj preto som si robila test tak skoro tak snáď... bola by to sranda, že sa nám podarilo na prvý šup 😅 pri dcérke sa nám podarilo až na piaty pokus

alaniska
17. júl 2011

@katrenka111 no aj ja som momentalne na tom tak ze nerozmyslam co to bude, tesi sa s toho ze vobec bude drobcek 🙂

dadak
17. júl 2011

baby, ja som taka o nicom...ani kecat sa mi s nikym nechce....ani nejako extra starat sa o mna sa mi nechce, proste nic...citim sa taka nepotrebna a skareda....
a pocity? podla mna budeme mat tretieho chalana...aj ked uprimne, velmi tuzim po dievcatku...nech aspon jednu babu mam na svojej strane...

dadak
17. júl 2011

@barbyes vitaaaaaaaaaaaj....neboj, budes tu s nami a my s tebou az dokonca....😀...a v marci sa staneme mamickami znova...😀

usacek79
17. júl 2011

@alaniska 26.7. - ale ta kalkulacka naozaj nie je dobra, je posunuta zhruba o dva tyzdne, takze teoreticky u mna malo byt srdiecko podla poslednej MS uz viditelne..
ale samozrejme je mozne, ze sa oplodnenie oneskorilo, gynekolog hovoril, ze niekedy kym dojde k splynutiu a doputovaniu do maternice, to moze byt aj vyse tyzdna oneskorene oproti ovulacnemu kalendaru.. Tak sa na jeho slova spolieham 🙂 lebo baby co su tu a su uz v 6-7 tyzdni uz niektore plod a srdiecko videli.

dadak
17. júl 2011

@usacek79 a nemas nejaky dobry link na dobru kalkulacku,ale myslim podrobnejsiu...