Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@dadak ja som varila granatiersky pochod, to bol rýchlo hotový a polievku k tomu! ani ja nevarím keždý deň, vždy ako vyjde, keď nezostane nič zo včerajška, tak musím! ja bývam v malej dedine vedľa Galanty! my chodievame do Maďarska tiež, pri Budapešti žije môj švagor(brat môjho manžela)! a kde ste bývali na SK?
@alaniska nudim sa sialene 😒 ale nie natolko, aby som dokoncila jednu pracu, co som mala uz v piatok odovzdat 😀 furt pospavam, cosi pohryzkavam a som na nete.. proste sa len tak ponevieram.. a potom este idem z havkom von si sadnut na lavicku, lebo len doma zavreta by som zdochla 😅
ale podla mna to lekar trosicku prehnal s tou PN, ved mi nic nie je 🙂
@akinorev87 ja byvam konkretne v dunakeszi...je to tu pekne...ale nudim sa a nemam tu vela kamaratov...:-/ mnaaam, granadir by som si dala...inac na SK sme byvali v poprade...som vychodniarka..😀
@dadak to ti verím, ísť niekde, kde nikoho nepoznáš......klobúk dole 😉 ale časom určite nájdeš kamarátky! 🙂 pošlem ti granadir cez e-mail 😀
@dadak my sa chystám budúci týždeň do maďarska na kupko 😀 ktoré by si nám odporučila? Ešte nemáme konkrétne vybraté.
@usacek79 no ja upratujem skrine a tak co ma napadne. Pytala som si vychadzky tak mam hodinu od 17 tej to ani nikam sa neda ist, okolo baraku sa poprechadzat alebo do obchodu.
No radsej bud PN ja, keby som nebola tehu tak s tym prechladnutim budev robote urcite, ani mne uz dokopy nic nieje, len nos fukama sem tam odkaslem a nechala ma doma do piatku a potom dovca 2 tyzdne, ze sa mi neoplati ist od zajtra do roboty. Uteka mi fajne vela penazi ale tak co uz , pre mimi ostanem doma, kaslat na peniaze, no nie?
@alaniska no ved ja som rada, ze som doma kvoli tej unave, som posledne tyzdne furt zaspavala v praci 😀 ale v praci si to skusim inak vybavit ako PN, u nas sa to da vselijako riesit, tych 8 dni mozem postupne odrobit v auguste a septembri napr. 😉 kedze robim len 16 dni v mesiaci, tak to niekam hadam napcham 🙂 ja som v zivote na PN nebola, ani neviem co to urobi s vyplatou, nikomu som papiere od PN zatial nedala, neviem, ci doktor to poslal automaticky alebo ako to funguje..
@akinorev87 tak kde je? uz somhladnaaaaa...😀DD
@elizabet100 ja ti trocha poradím, ked ti nevadí, 😅 my chodievame viackrát za rok.....nám najviac páčí Sárvár, alebo Zalakaros, alebo aj Lipót je fajn, ale to iba ked je dobré počasie! Mogyoród je super, ale cenovo je na inej úrovni! ale neviem, že odvás na koľko km sú tie mestá! 😉 prajem príjemnú relaxáciu 🙂
@elizabet100 tak pekne je v RAMADA Hotel, aquaworld, tu pri nas, pri Dunakeszi...len je to trosku drahsie..a vraj je tu najvacsi aquapark v madarsku, v Maqyarot...to je tiez blizko budapesti, ale tam som este nebola...ale ked vyskusam, dam vediet...oki?
@dadak však už je odoslaný ten mail 😀 😀 😀 možno, že už cestou niekto zjedol..hihihi
@akinorev87 tak asi bol tak vyborny....kua, nabuduce ti dam tajnu e-mailovu adresu...😀
@tigriatko ta ja som prva? 😀 ejha...ale ta ovulka bola asi veeeelmi neskoro...sikulka si...inac deti ako smeti..😀
@akinorev87 s tymi kupkami si poradila aj mne...o tom este dakedy popiseme, mozno sa n iekedy tam vyberieme spolu, co povies?
@usacek79 no PN musis zaniest zamestnavatelovi alebo na socialku podla toho ako robis, ja som zaniesla do roboty a kedze si platim aj DNP tak aj na socialku a potom aj ukoncenie musim zaniest. Z domu sa nesmiem ani pohnut mimo vychadzky lebo zo socialky chodi kontrola, teda moze prist.
@alaniska Ahojky, ja som tiež este nevracala, ale za to nevolno mi býva riadne s pocitmi na vracanie, bolesti hlavy a mdloby doslova..... a kafe mi tiež nechutí co ja kavicky som zbožnovala, ale rano dam jednu malu koli tlaku nesladenu a pobede len 3v 1 a straaasne mi chutí kakauko alebo taka zalievana cokoladka.... 😉
@katrenka111 no ja som nebala kavickar nastastieale kakavko aj ja mozem s lekvarovym chlebom 🙂
baby mozu sa kuriatka jest v tehu, nepodarilo sa nic vygooglit ohladne kuriatok ako takych, ma to teraz napadlo ked ich jem v polievke

Tehulky ako sa inak dnes citite?ja ako keby som ani nebola tehu,ani chute ani nechute, dufam ze je vsetko ok, ale my to mame v rodine u nas sa nezvracia 🙂