icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

usacek79
20. júl 2011

@barbyes nie nohavickach, naozaj len pri tlaku.. Nie, nie je to z konecnika 🙂 nie je to vzdy len po velkej a utieram sa "oddelene" 😉

katus193
20. júl 2011

@usacek79 ja by som ti poradila aby si cim skor isla k dr,hoci aj na pohotovost,nechcem to tu rozpisovat ani ta strasit ale fakt chod cim skor,radim ti z vlastnej skusenosti,radsej raz zbytocne ako neskoro

barbyes
20. júl 2011

@usacek79 pokiaľ nezačneš špiniť, že si to budeš nachádzať aj na nohavičkách a dlhodobejšie, povedzme celý deň, neriešila by som to...mohla Ti prasknúť iba nejaká cievka, v tehu je to dolu omnoho viac prekrvené ako inokedy a ak silno zatlačíš...ja si nemyslím, že by sa sa mala strachovať, podľa mňa je to OK...

obedwix
20. júl 2011

usacek79 nechcem strašiť no ja som pred par rokmi skončila taktiež ako andy09. v nemocke na čistení ☹ neviem čo ti poradiť. ak sa cítiš zle tak chod na pohotovosť

andy09
20. júl 2011

@usacek79 len troška som špinila tiež väčšinou len ked som sa na WC utrela, ja Ta nechcem strašiť, ale radšej by si mala ísť nech Ta lekár pozrie a aj Ty budeš kludnejšia.

elizabet100
20. júl 2011

@usacek79 môj mangel bol pri pôrode, a vôbec nemal z toho traumu. On bol len "hore" pri mojej hlave. Aj sestrička hovorila, že je lepšie keď je otecko pri pôrode, lebo že doktori sú milší 🙂 tak, to je na uvážení každého. Ja si to pochvaľujem. 😉

usacek79
20. júl 2011

@andy09 no ale ja uz som s tym bola minuly tyzden u lekara a ma pozrel, aj sono a povedal, ze je to OK, ze sa to nedeje v maternici, ze to je len docistovanie sliznice.. ze to je normalne.
@obedwix nie je mi zle, ani bolesti nemam - len som mala asi hodinu take menstruacne tlaky (uz prestali)
teraz som bola naschval tlacit na WCku a nic.. ani kvapka toho farebneho vytoku..
tak pockam do zajtra

katus193
20. júl 2011

ja som tiez len spinila a myslela som ze je to normalne ze sa babo zahniezduje do maternice a tak som cakala az kym som nezacala krvacat a bolo uz neskoro,museli mi robit kyret,takze nic netreba podcenovat.Niektore zeny normlane spinia,nemusi to nic znamenat ale fakt chod,radsej nech ta dr skontroluje.Ten kto to nezazil nevie

elizabet100
20. júl 2011

katus 193 vitaj 🙂 🙂 🙂

zuzanka7117
20. júl 2011

@usacek79 neviem ako funguje priprava na porod tu v Norsku, ved uvidime. On to vsetko chudacik este viac preziva ako ja......hlavne tie jeho tehotenske chute...🙂

co sa tyka spinenia, asi by som radsej isla, nic tym nestratis a budes kludnejsia....keby to nahodou bolo nieco zle, skoro ti dokazu viac pomoct ako neskor.....

usacek79
20. júl 2011

@katus193 no ale ako hovorim, ja som s tym bola minuly tyzden u lekara, a povedal, ze vsetko je OK, ciste.. tak tam nechcem lietat s tym istym symptomom kazdy tyzden..

usacek79
20. júl 2011

@elizabet100 tak to je fajn, ze to zvladol 🙂 ano, z toho ohladu, ze je personal "milsi" to je jediny dovod, preco mi to asi na 10 sekund skrslo.. Ale kedze budem (ak osud da..) rodit v dobrej sukromnej nemocnici, tak verim, ze za tie prachy budu mili az az aj bez manzela 🙂

katus193
20. júl 2011

@usacek79 jaj tak to je uz ine teda,ked uz si s tym bola u dr a povedal ze je to ok tak sa nemusis bat,to som nevedela 😉 lebo vraj to byva pri tehu,ale keby clovek vedel co je dobre a co nie 😖

barbyes
20. júl 2011

@katus193
@usacek79 je rozdiel špiniť a špiniť, ja by som ju fakt nestrašila a ak Ťa Dr. pozeral povedal, že je to OK tak sa zbytočne stresuješ podľa mňa...ak by si vyslovene špinila ako pred menzesom tak potom určite utekaj na pohotovosť, ale tot by som sa nebála 🙂

katus193
20. júl 2011

@elizabet100 dakujem,snad tu s Vami ostanem,lebo zatial mam len velmi slabucku ciarocku na testiku ☹

obedwix
20. júl 2011

usacek79... pred 12rokmi moja doktorka ku ktorej som chodila nejake tri týždne že špinim...behala som k nej jak na klavír...nerieš to, to je v poriadku, to tak ma byť, a ja mlada hlupa prvý krat tehotna všetko čo povedala som brala. a raz rano som sa zobudila s obrovskými bolesťami, nevedela som čo sa deje no na wc som pochopila. tu ženu ešte aj dnes ked vidim tak .... 😠 ...chceš byť predsa v pohode...a tuna ak ti budeme taketo veci písať tak v pohode nebudeš...budeš ok ak ťa prezrie lekar

tigriatko
20. júl 2011

@katus193 vitak katy, neviem, ci vies o nasej tabulke, pridavam ta tam, ale potrebujem tvoje udaje. mozes mi ix poslat IP .. mam ju vo fotoblogu.. papa

barbyes
20. júl 2011

@elizabet100
@usacek79 môj muž bol pri pôrode tiež a bolo to super, určite chcem aby tam bol aj teraz 🙂 veľmi mi to pomohlo po psychickej stránke, nejaké 2 hoďky pred pôrodom, myslím vytlačením som sa trošku psichycky zrútila veľmi to pomohlo, oni by ma z toho asi nedostali 😒

obedwix
20. júl 2011

usacek sama musiš posudiť ake to je špinenie...tak ako piše barbyes je rozdiel špiniť a špiniť.....myslím že si spomínala že maš velmi dobreho doktora tak ten by ti asi netrepal ak by to nebolo ok

usacek79
20. júl 2011

@obedwix
@barbyes
@katus193
len ked vsade citam, ze je to uplne normalne spinit pocas prvych tyzdnov... a teda moj lekar je fakt spicka, tak mu celkom verim..
a na druhej strane, prirode vie co robi a prirodzene sa vzdy zbavi toho, co nema nadej prezit, resp. je nejako "pokazene".. Tak asi to skor necham na prirodu, ako sa rozhodne... Samozrejme, ak by mi bolo zle a lialo zo mna, tak pojdem, ale takto to necham tak, co uz by mi mohli pomoct, ma niecim napichaju a budu nasilu udrziavat. Ak by to malo odist, tak to aj tak nikto nezachrani.
ale som furt optimisticka 🙂 stale mu dohovaram, ze nech neblbne a drziiii! 🙂

obedwix
20. júl 2011

tigriatko...ta tabulka je nádherná !!! ešteže ťa tu mame 😉

obedwix
20. júl 2011

usacek tak ako pišeš...nech neblbne a drží sa !!!! všetkým nie len tebe a už mysli pozitivne

barbyes
20. júl 2011

@usacek79 pekne si to napísala, chcela som Ti akurát napísať niečo podobné 😉 ale uvidíš, že bude všetko OK a pôjdeme spolu kočíkovať 😉

katus193
20. júl 2011

@usacek79 podla mna si v poriadku ked ti to lekar povedal a urcite sa nemusis bat asi sme ta zbytocne vyplasili 😠 ale my co take veci mame za sebou tak uz vsetko berieme inac,urcite ta tu nechceme vystresovat.A kedze mas dobreho lekara,tak sa urcite mozes spolahnut ze vsetko je ok 😉

andy09
20. júl 2011

@usacek79 tak to hej ale pre klud duše by som asi radšej zašla. katus193 má pravdu ked si to človek zažije vie čo to je ja som si to zažila 2 krát a už by som nechcela.

katus193
20. júl 2011

@andy09 ja sa tiez modlim kazdy vecer aby sa to uz druhy krat nezopakovalo,to by som neprezila

usacek79
20. júl 2011

@andy09 jasne, ale ak to mam zazit, tak to nikto neodvrati... 😒 uvidim ako mi bude do zajtra, dnes uz urcite na pohotovost nepobezim.. 😕
ale vdaka 🙂

andy09
20. júl 2011

@katus193 to sa aj ja modlím tak dúfam že to dobre dopadne .Len to bude dlhých 9 mesiacov..uff 🙂 Ale teším sa velmi.

andy09
20. júl 2011

@usacek79 ved uvidíš ako sa budeš cítiť zajtra.Držím palce aby všetko dobre dopadlo a bol čoskoro marec.

katus193
20. júl 2011

@andy09 neboj ,zvladneme to 🙂 ja sa snazim mysliet pozitivne.Trosku mam strach pretoze mam na teste len velmi slabucku ciarocku a zajtra chcem testovat zase,som zvedava ci bude uz silnejsia.Drzim nam palce aby sme tu bolest uz nikdy nezazili 😉 Ty si bola uz u dr?Kedy by som mala ist na prvu kontrolu,nechem dlho cakat.Beries nieco na udrzanie ?