Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@andy09 cudny dr,ved kedy si 2 krat potratila tak je normalne ze si tam prisla,ja sa chystam na buduci tyzden ale zijem v At a este potrebujem najst dobreho zenskeho a potom hned pojdem ,nechcem dlho cakat.Ja by som bola najradsej nech uz tie prve tt su za mnou aby som si aspon trosku mohla vydychnut a aby som si to tehu mohla vychutnat 🙂
@usacek79 ahoj, ja som pri prvom tiez v 5tt spinila, take hnede s krvou,,ja som sla na pohotovost...nechali si ma tam 3 dni, urobili sono, to bolo o.k., srdiecko bilo a dali mi duphaston na udrzanie a ten som brala az do 13 tt... aspon som si bola na istom a mali tam super sono, este mi povedal aj z ktoreho vajecnika bolo vajicko 😀 😀 ale teraz by som uz asi nesla...vtedy mi povedali, ze sa to uzatvara, aj mi to ukazal, ze este kolko toho vytecie, bolo to krasne vidiet na sone, taka ako keby cisticka...keby som tam nemala krv, tak ani nejdem...
Tiež sa pridávam do klubu :D Dúfam,že to dotiahneme až dokonca a v marci sa nám narodia krásne detičky 🙂
@ejuska79 no krasa, dvihla si mi naladu 🙂 a preco by si uz teraz nesla? ale to je zaujimave, ze ti povedali aj z ktoreho vajecnika - to som ani nevedela, ze vedia posudit. Ja viem, ze to bolo z praveho, ja pri ovu vzdy citim, ktora strana ide 🙂 tiez mam brat duphaston min do 12tt, akurat, ze mi kazal 3x denne kym neprestanem spinit, predvcerom navecer a vcera cely den som uz nespinila, tak som si dnes naobed uz nedala, lebo som mala pokracovat len 2x denne, ked uz nebudem spinit. Tak neviem, ci zase mam zajtra nabehnut na 3x denne, ty si kolko brala denne?
@katus193 No bol ozaj taký divný až mi to tam bolo nepríjemné. A začal na mna že a ako viete že ste tehotná...pozerala som nanho tak som mu povedala o teste a on že a to Vás lekárka poslala hned na sono, že ved to posielaju až ked menzes mešká viac ako 14 dní. Potom som aj lutovala že som išla že som mohla ísť až v pondelok k svojej lekárke ona má aj sono u seba v ordinácii.Ale chcela som ísť čím skôr. Aj ja by som už brala aby boli tieto pré týždne za mnou. Ešte som zvedavá čo na túto novinku povie malá🙂
@tututu A kde si sa stratila? Ako sa máš? A doktor ti spomínal aj amniocentézu? Ja som už bola u sestričky, vypisovala mi tehu knižku a doktor vyšiel za mnou a povedal, aby som si nezabudla kúpiť nejaké tie vitamíny 🙂 a vraj už pripadá do úvahy aj amniocentéza 😒 Vraj vek na to mám 😀 Tak som sa ho spýtala, či je to povinné. Vraj nie a že na to máme ešte dosť času premýšľať... Ale asi tam nepôjdem, neviem 😒 😒 Ty si premýšľala?
@marcela1992 je super....vitaj medzi nami...a gratulujem... zelam krasne a bezproblemove tehulkovanie 🙂 🙂 ja len vecer nakuknem ze co tu nove, ale ani to nestiham docitat, lebo ma vzdy nieco caka, teraz zehlenie a mala je kazdu chvilu hore 🙂 🙂 ja mam termin podla ms 13.3...tak to mame pri sebe 🙂
@marcela1992 vitaj mladucka cakatelka - tusim si sa dostala hned na prve miesto co sa tyka veku 😀 tak drzime palce!
@marcela1992 Aj ja Ta zdravim a drzim palce rovnako ako ostatnym tehulkam 🙂 ... jasne, ze to zvladneme!
milé babulky 🙂 veľmi som sa tešila, že vám čoskoro napíšem, že som vo vašom "klube", čítam vás tu od samého začiatku, ako ste si začali písať, no žiaľ stalo sa nám to najhoršie, čo sa len mohlo stať a o naše dieťatko sme prišli túto nedeľu v 7tt. Veľmi to bolí na dušičke, no všetkým vám držím palčeky, aby ste tie vaše tehulkovania dotiahli úspešne až do konca. Občas si vás prečítam, aby som vedela ako sa vám darí ... posielam vám véééééľa dobrej energie, aby vaše tehulkovania boli úplne bez problémov .... pááá 🙂
@ejka3 ja by som nesla na amniocentezu, keby mam dobre triple testy...sestre vyslo v tych testoch, ze bude mat maly dawnov syndrom, tak sme boli v nitre s nou...cakala na vysledky 4 tyzdne, chuda, to uz bola 24 tt....nastastie sa nepotvrdil, maly je uplne zdravy...ma to vela negativ, moze to vyvolat porod...ale je to kazdeho rozhodnutie...len moj nazor...vsak si mlada, co stresuje ten dr....
Ahojte zienky, chcem sa vas opytat..
minuly tyzden som bola v 4tt na sono bolo vidno gestacny vak o velkosti 3,3mm, dnes presne po tyzdni som 5tt gest. v. podrastol o 1,7mm. Minuly tyzden sa to dr. na pohotovost malilo, ze je to nejako malo, tvrdila, ze buduci tyzden to podrastie a uz mozno bude vidiet plod. Dnes vsak plod nebolo vidno len o trosku vacsi g.v. Utz mi nebolo mozne robit normalne cez podbrusko, iba vaginalny ☹ Aj mojmu gynek. sa velkost toho vacku nejako malil. Nemam z toho dobry pocit. Mala ste to niektora? ☹
@ejuska79 Dakujem :D No ja som tiez len odhadla termin.Boze tak sa tesiiiim 🙂
@usacek79 dakujem :D :D no vyzera to tak ze som najmladsia :D ale dietatko sme planovali 🙂 uz sa neviem dockat..drzim vsetkym tehulkam palceky
@tibiana Podobne :D drzim palce :D
@marcela1992 a ty uz mas aj mena....fiha, to mas uz na pevno??? lebo ja ani netusim 🙂
@andrea12737 a nevies to porovnat s predchadzajucimi tehotenstvami? mozno si len oneskorena a si o tyzden kratsie tehotna ako to vychadza podla poslednej menstruacie.. ved uvidis na dalsej kontrole 🙂
mne za styri dni narastol gv z 5,3 na 11,2mm, ale tiez sme este nevideli plod.. som asi v 6-7 tyzdni podla velkosti
@ejuska79 No my uz mame lebo ja som pred 2 mesiacmi potratila,takze mena sme vyberali uz predtym...
@andrea12737 nic s aneboj moj vacok bol 4-5tt 5,8 mm...myslim ze sa nemas coho bat kedy ides na dalsie sono?
@usacek79 praveze pri predchadzajucich vsetko presne sedelo, nemala som ziadne komplikacie, ani spinenie nic ☹ teraz mavam hnedy vytok vyse 2t, bolesti v podbrusi (mam si zobrat paralen ak ma bude veeeelmi boliet) dr. vravel ze je to normalne, a ak zacnem krvacat tak bohuzial, mam navstivit pohotovost a hotovo ☹ 😠 ☹
@atiatko velmi ma to mrzi....nemam slov je to urcit ebolestive ale radsej teraz akoby s ato stalo neskor alebo by babatko nebolo zdrave....asi to nebolo ok....tu bolest chapu len tie co to prezili...dufam ze Vam posle z nebicka dalsieho anjelika a my tebe posielae veeeeeeeela pozitivnej energie...drz sa 🙂

Jasné, že zvládneme musíme. Tiež si nepripuštam niečo také treba myslieť pozitívne🙂 Ano bola som dnes, ale moja lekárka mala dovolenku tak som šla k tej čo ju zastupovala a tá ma vyšetrila a potom poslala na sono.Tam na mna doktor pozeral že prečo tak skoro idem...tak som mu vysvetlila situaciu lebo ja beriem j tbl na tlak tak som radšej išla.Ale mám prísť za týžden znova na sono, ale to už pôjdem k svojej lekárke. A Ty si už bola?