Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@usacek79 pokiaľ nezačneš špiniť, že si to budeš nachádzať aj na nohavičkách a dlhodobejšie, povedzme celý deň, neriešila by som to...mohla Ti prasknúť iba nejaká cievka, v tehu je to dolu omnoho viac prekrvené ako inokedy a ak silno zatlačíš...ja si nemyslím, že by sa sa mala strachovať, podľa mňa je to OK...
usacek79 nechcem strašiť no ja som pred par rokmi skončila taktiež ako andy09. v nemocke na čistení ☹ neviem čo ti poradiť. ak sa cítiš zle tak chod na pohotovosť
@usacek79 môj mangel bol pri pôrode, a vôbec nemal z toho traumu. On bol len "hore" pri mojej hlave. Aj sestrička hovorila, že je lepšie keď je otecko pri pôrode, lebo že doktori sú milší 🙂 tak, to je na uvážení každého. Ja si to pochvaľujem. 😉
@andy09 no ale ja uz som s tym bola minuly tyzden u lekara a ma pozrel, aj sono a povedal, ze je to OK, ze sa to nedeje v maternici, ze to je len docistovanie sliznice.. ze to je normalne.
@obedwix nie je mi zle, ani bolesti nemam - len som mala asi hodinu take menstruacne tlaky (uz prestali)
teraz som bola naschval tlacit na WCku a nic.. ani kvapka toho farebneho vytoku..
tak pockam do zajtra
ja som tiez len spinila a myslela som ze je to normalne ze sa babo zahniezduje do maternice a tak som cakala az kym som nezacala krvacat a bolo uz neskoro,museli mi robit kyret,takze nic netreba podcenovat.Niektore zeny normlane spinia,nemusi to nic znamenat ale fakt chod,radsej nech ta dr skontroluje.Ten kto to nezazil nevie
katus 193 vitaj 🙂 🙂 🙂
@usacek79 neviem ako funguje priprava na porod tu v Norsku, ved uvidime. On to vsetko chudacik este viac preziva ako ja......hlavne tie jeho tehotenske chute...🙂
co sa tyka spinenia, asi by som radsej isla, nic tym nestratis a budes kludnejsia....keby to nahodou bolo nieco zle, skoro ti dokazu viac pomoct ako neskor.....
@elizabet100 tak to je fajn, ze to zvladol 🙂 ano, z toho ohladu, ze je personal "milsi" to je jediny dovod, preco mi to asi na 10 sekund skrslo.. Ale kedze budem (ak osud da..) rodit v dobrej sukromnej nemocnici, tak verim, ze za tie prachy budu mili az az aj bez manzela 🙂
@elizabet100 dakujem,snad tu s Vami ostanem,lebo zatial mam len velmi slabucku ciarocku na testiku ☹
usacek79... pred 12rokmi moja doktorka ku ktorej som chodila nejake tri týždne že špinim...behala som k nej jak na klavír...nerieš to, to je v poriadku, to tak ma byť, a ja mlada hlupa prvý krat tehotna všetko čo povedala som brala. a raz rano som sa zobudila s obrovskými bolesťami, nevedela som čo sa deje no na wc som pochopila. tu ženu ešte aj dnes ked vidim tak .... 😠 ...chceš byť predsa v pohode...a tuna ak ti budeme taketo veci písať tak v pohode nebudeš...budeš ok ak ťa prezrie lekar
@elizabet100
@usacek79 môj muž bol pri pôrode tiež a bolo to super, určite chcem aby tam bol aj teraz 🙂 veľmi mi to pomohlo po psychickej stránke, nejaké 2 hoďky pred pôrodom, myslím vytlačením som sa trošku psichycky zrútila veľmi to pomohlo, oni by ma z toho asi nedostali 😒
usacek sama musiš posudiť ake to je špinenie...tak ako piše barbyes je rozdiel špiniť a špiniť.....myslím že si spomínala že maš velmi dobreho doktora tak ten by ti asi netrepal ak by to nebolo ok
@obedwix
@barbyes
@katus193
len ked vsade citam, ze je to uplne normalne spinit pocas prvych tyzdnov... a teda moj lekar je fakt spicka, tak mu celkom verim..
a na druhej strane, prirode vie co robi a prirodzene sa vzdy zbavi toho, co nema nadej prezit, resp. je nejako "pokazene".. Tak asi to skor necham na prirodu, ako sa rozhodne... Samozrejme, ak by mi bolo zle a lialo zo mna, tak pojdem, ale takto to necham tak, co uz by mi mohli pomoct, ma niecim napichaju a budu nasilu udrziavat. Ak by to malo odist, tak to aj tak nikto nezachrani.
ale som furt optimisticka 🙂 stale mu dohovaram, ze nech neblbne a drziiii! 🙂
tigriatko...ta tabulka je nádherná !!! ešteže ťa tu mame 😉
usacek tak ako pišeš...nech neblbne a drží sa !!!! všetkým nie len tebe a už mysli pozitivne
@usacek79 podla mna si v poriadku ked ti to lekar povedal a urcite sa nemusis bat asi sme ta zbytocne vyplasili 😠 ale my co take veci mame za sebou tak uz vsetko berieme inac,urcite ta tu nechceme vystresovat.A kedze mas dobreho lekara,tak sa urcite mozes spolahnut ze vsetko je ok 😉
@andy09 neboj ,zvladneme to 🙂 ja sa snazim mysliet pozitivne.Trosku mam strach pretoze mam na teste len velmi slabucku ciarocku a zajtra chcem testovat zase,som zvedava ci bude uz silnejsia.Drzim nam palce aby sme tu bolest uz nikdy nezazili 😉 Ty si bola uz u dr?Kedy by som mala ist na prvu kontrolu,nechem dlho cakat.Beries nieco na udrzanie ?

@barbyes nie nohavickach, naozaj len pri tlaku.. Nie, nie je to z konecnika 🙂 nie je to vzdy len po velkej a utieram sa "oddelene" 😉