Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@dadak Hahaha tie posledne slova boli krasne :D .. na to si este pockame ale berme veci s nadhladom ! Fuuu mne zatial KLOP KLOP pohoda, ziadne zvracanie. Inak kedy si pri malych zacala zvracat? Sesterka mi povedala, ze po prvom measiaci vkuse .. ale u kazdeho je to asi indi-vindy, hm?
ahojte 🙂 zatial sa pridam len tak vseobecne. som po prvom IVF a vyzerá, že sa zadarilo 🙂 teraz cakam na prvy ultrazvuk, termín mám 4.8. to už budem 7tt aj niečom alo by už byť pekne vidno, či je všetko v poriadku. Tiež mi zatiaľ nie je zle, len ma pobolieva podbruško a mám citlivé prsia. Inak, tie ktoré ste okolo siesteho týždna, vidno to uz na vas? Ja nosim uz trochu volnejsie oblecenie, lebo uz druhy tyzden mam brusko vypuklejsie o nieco a zatial nechcem aby to v praci nezainteresovani vedeli, kym nebudem mat za sebou ultrazvuk.
helou baby 🙂 tak po tej vcerajsej kvapke ruzoveho spinenia uz potom absolutne nic, ani vecer, ani doteraz 🙂 asi fakt len obcas cosi este "vyplujem" co tam nema byt 😉 takze mam zase lepsiu naladu 🙂
@erika2010 nuz vitaj medzi nami! 🙂 najdi si medzi nami "tigriatko" a posli jej do IP datum poslednej menstruacie + ci uz si videla srdiecko + kde by si chcela rodit 😉 tigriatko robi taku tabulku, kde nas vsetky eviduje - ma ju vo fotoblogu 😉
@pufa vitaj 🙂 ja som v 7tyzdni podla vsetkeho a teda priznaky uz nemam ziadne, uz ani prsia ma az tak nebolia.. Prve tyzdne som ale mala asi vsetky priznaky, vratane sialeneho grgania 😀 teraz uz len trosku obcas v bruchu pichne, ale nic vyrazne.. Ale neboj, v 6tt nemoze byt absolutne nic vidno, to co je v tebe ma ledva centimeter 🙂 to su skor prdiky, alebo sa prilis pozorujes a zda sa ti to 😉
a teda tiez sa prihlas u "tigriatka", ako som vyssie pisala, nech mame platnu evidenciu 😀
@tibiana pri chalanoch mi zle nebyvalo...ani teraz nezvraciam, len ma strasne napina a chce sa mi zvracat...bleeeeeee...chalani su zlati, aspon ten starsi, ten sa ma stale pyta, ci mi je uz lepsie a napomina mensieho aby ma nerozculoval, lebo sa narodi nervozna sestricka...😀DD a ze on uz naozaj dalsieho nervaka doma nechce...hihi...
@skatarina tak ja som si to po prvom povedala tiez, ze je to moje posledne tehotenstvo a vidis, dala som sa este nahovorit...dufam, ze vsetko dobre dopadne a dufam, ze je to posledne tehu..😀
@pufa Gratulujem.Drzim palceky,nech je to ok 😉 😉 😉 .Este by nemalo byt nic vidno.Ty budes prvorodicka? Ja som pri prvom mala brusko az v piatom mesiaci 😉 😉 😉
@usacek79 to moze byt kludnie nieco z vnutra,nejaka drobna ranka.Bud v klude 🙂 🙂
@dadak Ja budem mat 34 tak zase toho casu moc nemam.Ale ti poviem,ze toto tehu citim trosku inak.No darmo nemladneme.I ked v tehu sa clovek citi fantasticky 😀 😀 😀 😀 😀
@alaniska http://tehotenstvo.academy.sk/index.php
# Najvyššia pravdepodobnosť otehotnenia bola okolo 17.6.2011
# Ak si tehotná, si približne v 6 týždni a 5 dni
# To znamená, že si v prvom trimestri
# Ideálny dátum pôrodu je 9.3.2012 (fórum Marcovky 2012)
# Normálny dátum pôrodu bude medzi 24.2.12 až 23.3.12
# Do pôrodu zostáva približne 33 týždňov
neviem ci je to pravda ale mozno ano 🙂
@alaniska ziadny kalendar to nevypocita - ja som mala poslednu MS 31.5 a teda som v 8tt, ale gynekolog povedal, ze ani nahodou - podla velkosti plodu som minimalne o tyzden oneskorena.. Asi sa vajko kade tade taralo kym sa stretlo so spermiou a kym sa mu uracilo usadit sa 😀 gyndos povedal, ze to je normalne, ze ma pripady, ked zena otehotnela zasadne tesne pred menstruaciou, proste sa jej 2 tyzdne vajko kdesi ponevieralo..
@tibiana no dakujem , toto som si uz aj ja inak ratala len som bola v piatok na gynde a dr. mi vtedy ze urcite niesom v 6tt, tazke podla vypoctu som ale podla velkosti vacku nie, tak nechapem lebo presne viem kedy bola ovu, mala som robene sono presne v ten den a aj som to citila, tak sa asi fakt niekde taralo ako pise usacek 🙂

@alaniska ten clostylbegyte je na co? v tomto som taka nevzdelana 😖, ja som nebrala ziadne lieky, len sama od seba sa vytvorila, mamina mi raz povedala, ze to je z prostredia v ktorom zijeme, znecistene, same chemikalie a plyny...