Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
Ahojte zienky,
tak sa hlasim, po vcerajsom krvacani nekrvacani som sa dnes vybrala k dr. nech sa na mna pozrie. Predtym ako ma isiel vysetrovat pytal sa, ze ako to vsetko zacalo, tak som mu to vysvetlila, prve co povedal, no pozrieme sa ci ste uz nepotratili ☹ vysetril ma zo spodu, nevedel sa vyjadrit. Urobil utz. Povedal ze dutinka je zatial stale pekne okruhla co je pozitivne, takze nasadil mi duphaston a ascorutin. Malo by to zastavit krvacanie. Ak budem dalej krvacat tak, ze bohuzial 😔 ☹ takze zatial stale len tak po troske krvacam, ostava uz len cakat ☹
@tibiana dakujem za velke povzbudenie 🙂 , budem robit vsetko preto, aby to tak bolo 🙂, je mi trosku zvlastne, ze mi nie je vobec zle 😝, citim len sem tam trosku miernu bolest v podbrusku a tlak na prsiach ale inak nic, gyn. ma objednal na dalsiu kontrolu o dva tyzdne je to normalne?
@andrea12737 hlavu HORE Andrejka .. vela zien malo mierne krvacanie a po nasadeni Duphastonu to prejde ... nemysli negativne, privolas si to!!!! Bude vsetko OK, ver mi!!!!
@andrea12737 neboj, len hlavu hore 😉 ja som napr. pri dcérke dostala normálne krámy, boli o niečo slabšie ako obyčajne, ale boli 😕 nehádž ešte flintu do žita, podľa ultrazvuku je to OK tak držím palce aby to tak aj ostalo 😉
@erika2010 ... jasne, je to v pohodicke, ja som bola v utorok u lek. , povedal, ze zaciatok 6.tyzdna ... tiez ma pobolieva v podbrusku dost ale vraj je to ok ... sono v 5tt ukazalo len malilink bodku - vraj gestacny vak, v pondelok ukazalo sono uz vacsi gestacny vak a nejaky zltkovy vak 🙂 ... ziadne srdiecko zatial. No na zaklade sona vylucil mimomaternicove tehu a povedal, ze pokial to narastlo z jedneho sona do druheho, malo by to byt ok! Takze staci uplne o dva tyzdne, ver mi.. hlavne klud, neplas sa a nenavadzaj si ziadne zle myslienky. Kedy si mala poslednu MS? Ja 8.6. - mozno sme na tom rovnako 🙂
@andrea12737 presne ako baby pisu, hlavne treba pozitivne mysliet, velmi to pomaha 🙂 Vsetko dobre dopadne, hlavne lez a odpocivaj, potrebujes to aj ty a chrustik a nechaj sa obskakovat a hladkat brusko, zasluzis si to 🙂
@tibiana ja som mala poslednu 5.6., he he, skoro presne! to je super 🙂 ja som bola v pondelok, chcela som ist az v piatok, ale gyn. povedal, ze okamzite mam prist, tak som padala hned, a bolo vidiet malu fazulku a hned aj povedal ze uz tam aj nieco blika 🙂, srdiecko tlklo, tiez to bolo velmi malicke 🙂, no ja mam aj cysty dve jednu malicku a jednu velku, musim ich nejako dostat prec 😒 , lebo uz tam nemaju viac miesto... mala by som byt teraz v 7. tyzdni 🙂
@erika2010 .. vidis a ja srdiecko este nevidim ale nestrachujem sa, vsetko ma cas a postupne sa snad objavi, verim v to 🙂. O tych cystach uz tu niekto pisal, nemam s tym skusenosti .. snad to caom prejde, treba v to verit 🙂. A na margo toho, ze To nie je zle ... ani mne, zatial 🙂 budme rady, moze to prist casom a nemusi 🙂. Ja citim len to podbrusko a trosicka prsia ale to nic extra, tiez unava a nejaka precitlivela som :-/
@andrea12737 Drzim palceky,nech to dobre dopadne 😉 😉 😉 😉
@erika2010 Ahoj a vitaj medzi nami.Ani mne nieje vobec zle a to pri prvom bola zachodova misa moj kamos 😉 😉 😉 .Cysty mala aj moja kamoska a ked dietatko rastlo tak zmizli same od seba.Telo sa s tym vysporiadalo samo.Drzim palceky neh je to aj tvoj pripad
@alaniska ... jej to povedal lekar, ze babo vraj v brusku nemalo uplne vsetko a je to sposobene aj tym, ja netusim cim. Len som pisala ... neber to osobne. Ona to dostala po porode + babtko. Druhej znamej malinka to dostala az v 4.rociku, podla mna vsetko co ma prist, pride a priciny aj tak nie su uplne zname.
@tibiana ako tak pocitam, tak zistujem ze som aj ja v 6t + 4 lebo mi to nejako nevychadza, ten s
7 co som napisala 😀 blbost. Neboj, srdiecko zacne tlct a podla mna uz aj tlcie 🙂 Mala si nejake podozrenie na mimomaternicove? lebo tie bolesti ma kazda zena ine, ale viem ze pri mimo. sa spini alebo dokonca krvaca, ci byva to aj bez krvacania len s bolestami?
zdravím všetky tehule 🙂 Ja zatiaľ tiež nemám nejaké zvláštne príznaky 😀 okrem vynechanej MS a zväčšených pŕs, ani by som si nevšimla, že som tehu. Pri prvom tehotenstve ma strááášne pálila záha , bolela ma hlava a mala som ťažké trávenie a hlavne to nepríjemné grganie, fuuuj, skoro do piateho mesiaca. Potom to prestalo samo od seba. 🙂
@erika2010 ahoj erika, tak ja ma cystu taktiez posledna ms 4.6 a cysta ma 4cm, dost velka ale dr. vravel ze je to ok, ze produkuje hormon,kt. udrzuje tehotenstvo a tym padom nepotrebujem duphaston. Idem si ju dat kuknut zajtra na urgent lebo dr. ma dovolenku 3 tyzden. Mne pred tyzdnom v piatok nebolo okrem dutinky vidiet nic, ani srdiecko este sme nepoculi, ale vraj som posunuta a niesom v 6tt, teda v piatok som nebola tak vobec nevie a ako na skodu ma akurat dovcu. Tej cysty som sa obavala aj ja. Aj ta bolia cysty?
Ahojte baby a všetky nové tehulky.Len som vás prišla pozdraviť a zaželať pekný dník 🙂
a @erika2010 neboj nič, aj ja som mala stresy a silné ale však budeme mať silné bábatká, tak bude všetko ok 🙂
@alaniska ahoj, mne tiez povedal, ze to je ok, ale asi to bude sledovat. Pocas cyklu ma nebolia vobec, len ked som mala dostat menstruaciu a bol to z praveho vajecnika tak som mala velke bolesti. A robil mi vseliake testy na jednotky a neviem co vsetko, ale vyslo to negativne. Tak som sa ukludnila, len som si myslela, ze neotehotniem tak lahko skrz tie cysty, ani sme neplanovali a stalo sa 😀
@jankajanka ahoj 🙂 , presne tak, budem sa drzat tvojho hesla a este k tomu budu aj krasne 🙂
Vy ste tu toho popisali dievcence...az clovek nevie kde sa ma pridat a naco reagovat...😀
mne je hrozne posledne tri dni...sa cudujem ze nezvraciam..vsetko ma napina....vsetko mi tu smrdi, dokonca aj krasna avivaz...bleeeeeeeee...a este popritom musim zvladat mojich dvoch nezbednikov,...a sama...
ako sa mate vy? co mate nove? kedy ideme rodit? 😀, ja uz hrozne chcem aby to bolo za mnou...
ahojte žienky o druhej som objednana k lekárovi tak dufam že všetko dobre dopadne. rano som si ešte robila test čo je 36dc a čiarky jak hrom. mormalne som nervozna

@erika2010 .. blahozelam!! A ver, ze to nemalo ziadny vplyv .. odteraz len usmev na tvari a vsetko bude Ok!!! 🙂