icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

humba
21. júl 2011

@usacek79 ahoj chcem ti len povedat k tomu spineniu. vies ze sme na tom boli podobne minuly tyzden. Ja som to mala 3 dni, tak slabsie ale bolo to na nohavickach. neberiem ziadne lieky a preslo to same, v utorok mi lekar povedal, ze je vsetko ok, ze toto spinenie je normalne, zvykne pri uhniezdovani prasnut cievka a kym sa dostane von tak zhnedne.Takze bud v klude, ale ja sa tiez furt sledujem ci sa to nevratilo, dufam ze uz sa nevrati.

Majte sa pekne kocky vratim sa v utorok, idem svadbovat a este ma caka zehlenie kosele ☹ . Dufam, ze cestu lietadlom zajra zvladnem a naberiem na SK energiu. dnes zacinam 9tt.moje zaludocne stavy su vselijake a zaujimave je ze vsade inde mi chuti, len vonu domova nemozem 😝 svokrovci uz nasu novinku vedia, no stihli nas sprdnut ze to sa tak skoro nehovori tak ja si z toho tak prd robim.vidim ich raz do roka 🙂

usacek79
21. júl 2011

@humba dakujem, si zlatik, ved ja to viem, ze je to normalne, len ked taka prvorodicka je lahko nachylna panikarit 😀
tak si uzite svadbu!! pa 🙂

andrea12737
21. júl 2011

Ahojte,
dakujem vam velmi pekne za mile a povzbudive slova 😵 snazim sa mysliet pozitivne.. uvidime.. zatial stale po malinku krvacam, podbrusko boli, stav sa nemeni.. 😒 Inak, ak by nakoniec bolo vsetko v poriadku dr. mi posunul datum porodu na 26.3.2012 presne o 15dni neskor 😉
Este raz vdaka 🙂

skatarina
21. júl 2011

@alaniska este som nebola.Idem az v piatok na buduci tyzden.Od prveho tehu viem,ze nieje sa kde ponahlat 😉 😉 😉 .Keby nebolo nieco v poriadku,tak sa to urite nejako prejavi. Drzim palceky.

alaniska
21. júl 2011

@skatarina no ja sa terayz rozhodujem co a a ko, dr. ma dovolenku do 8.8, povedal ze ak nebudem chciet cakat aby som skocila na urget dnes alebo zajtra, tak neviem ci ist, ze ma kuknu aj tu cystu ci je to ok

ejka3
21. júl 2011

No ahojte, len nakúkam.... @kajuska09 sa už objavila? Asi som nervóznejšia než ona 🙂 🙂

@humba tak sa riadne vytancuj!!!!! Jéj, ten výber svadobných zákuskov a torta 😝 mňam

usacek79
21. júl 2011

@ejka3 kajuska sa ozve asi az podvecer, ked bude na nete, tak vcera pisala 🙂 tiez som zvedava!

skatarina
21. júl 2011

@alaniska do 8.8 je dost dlho cakat. Ale ktovie na koho zase na urgente natrafis. A nikto ho nezastupuje? My mame vzdy nejaky zastup.

ejka3
21. júl 2011

@usacek79 Tak len nech jej to dobre dopadne!!!! Nech to dobre dopadne pre nás všetky 😉 Je neuveriteľné čo musia niektoré maminky podstúpiť a čím všetkým si musia prejsť, len aby sa dočkali toho malého vytúženého uzlíčka 🙂

alaniska
21. júl 2011

@skatarina no zastupuje prave len moj dr. povedal ze ho neche otravovat a ze mam ist na urgent, ale tiez uvazujem nad tym zastupujucim
Naozaj neviem co robit, kam ist teda, joj bojim sa toho urgentu, musi povedat ze mam bolesti aby ma zobrali

kajuska09
21. júl 2011

@usacek79 caute babyyyyyyy, vsetky Vas pozdravujeem, tak mame srdiecko 🙂 strasne som stastna, ale teraz sa podrzte, mala by som byt podla menstruacie v 8tt plus 2 dni a som len 6plus 0, ze taky velky posun, vraj som otehotnela tesne pred dalsou menstruaciou. Takze usacek nic nie je stratene, vdaka za velku podporu 🙂

kajuska09
21. júl 2011

@ejka3 strasne sa tesiiim z toho srdiecka, bolo take malinke, ledva som ho videla, ale lekar povedal ze je to priam vyborne 🙂

tigriatko
21. júl 2011

tabulka je aktualizovana, vid fotoblog.... ale skusim to dat aj sem, neviem, ako to bude vidno

tigriatko
21. júl 2011

@kajuska09 eeeeej, tak to blahozelam,... najblizsie ti to tam zaznacim... supeeer

ivulik211
21. júl 2011

Ahojte dievčence, tak vy píšete jedna radosť ani neviem načo reagovať. tak hlavne aby to všetkým dobre dopadlo a vydržali sme do konca, a veľa zdaru aj tím čo sa budú ďalej snažiť - netreba sa vzdávať nikdy 🙂 a ako som včera (asi pred "100" stranami :D) písala že mi je dobre, tak odvtedy mi je zle, nezvraciam "iba" zle od žalúdka vlastne permanentne asi ako píše @dadak a ako keby na mńa liezla nejaká choroba. tak som odišla z práce a prespala väčšinu dňa a dnes už je to lepšie. inak ziadne dalšie príznaky.

ivulik211
21. júl 2011

@kajuska09 gratulujem, je to užasnéééé 😀
ked mi dr. v utorok s nadšenim povedal ze vidi srdiečko normalne mi spadol kamen zo srdca a rozplakala som sa. takze to musel byt skvely pocit aj pre teba

miumia
autor
21. júl 2011

@kajuska09 jeeeej ja som to vedela to je uzasne! 🙂 gratulujem !!! Uz nech je marec 🙂 alebo aspon september !

usacek79
21. júl 2011

@kajuska09 jeeeeeeeeeeeeeeeezos kajuskaaaa strasne sa tesiiiim! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 normalne sa usmievam za teba! aaach, aj ja si uz prosim, asi na tom budem presne ako ty - oneskorenec 😉 a bola si na velkom sono?

tibiana
21. júl 2011

@tigriatko .. dakujeme tigriatko, si zlata, ze sa tomu venujes 🙂

ejuska79
21. júl 2011

@tigriatko vidim, ze si dopisovala aj mesto 🙂 , ja som z Piešťan, aj tu budem rodiť.....tak casom snad dopiseme aj pohlavie a vybrate meno 🙂 🙂 aj ked ako pozeram niektore uz meno maju vybrate....ja ani netusim, dokonca sa mi snivalo, ze sa mi narodilo dievcatko a nevedela som si spomenut ake meno sme vybrali...

miumia
autor
21. júl 2011

@skatarina ahooj ty by si chcela rodit na terase? U koho ak sa mozem opytat? Chcela by som zmenit zmenit obvodnu gyn a neviem koho si mam vybrat.. Vies o niekom dobrom?

skatarina
21. júl 2011

@alaniska tak potom radsej pockaj. Alebo skus ist za tym co ho zastupuje.
@tigriatko Supeeeeer. Dakujeme ti
@kajuska09 blahozelam aspon budes uz pokojnejsia 😉 😉 😉

tibiana
21. júl 2011

@tibiana a ja som Zilinaaaaaaaaaaa : - )))))))))

skatarina
21. júl 2011

@miumia Ja som prve dieta rodila u dr.Suchaneka a bola som veeelmi spokojna.Moj porod na prvorodicku bol celkom dobry. Teraz som sa este nerozhodla,ci mu budem volat. Pri prvom som sa vselicoho bala,ale teraz ked viem,co ma caka,tak strach nemam.Iba keby bol problem. Ja mam obvodneho Dr.Janovskeho na hlavnej.Je dobry a ma tam hned aj ultrazvuk,ale straaaasne dlho sa u neho caka.To jedine mi na tom vadi. Ty si z KE?

petka015
21. júl 2011

ahojte baby

tak hlasim sa doma z nemocnice v piatok ma brala zachranka mimimaternicove tehotenstvo, krvacanie do brucha len len do rana som tu nemusela byt prisla som za 5 min 12 ako sa hovori. 😠

vsetci v nemocnici sa cudovali ze mi nerobili sono tak menim gynekologa, este som anemicka berem lieky takze baby drzte sa pekne to dobojujte do sameho konca.

My sa posnazime az niekedy buduci rok kym sa zahojim a utrasiem este ze mam toho maleho neviem si predstavit bez neho

miumia
autor
21. júl 2011

@skatarina ano kosice a predbezne mam vybrateho boszormenyiho z novej nemocnice len tu obvodnu musim zmenit lebo moja len dovolenkuje v kazdom rocnom obdobi a mam pocit ze je gynekologicka len aby sa nenudila doma a to dodrziavanie ordinacnych hodin ani nespominam🙂)

usacek79
21. júl 2011

@petka015 ☹ je to mozne, dobre spravy tu striedaju smutne... 😒 je mi to velmi luto a zelam vela sily - a plodny buduci rok..

ale teda ak tu pise, ze si bola v 9tt, tak tvojho lekara treba naozaj nafackat, ze ti este nerobil sono! 😒

drz sa, nech ti robi radost Jakubko 🙂

tigriatko
21. júl 2011

@petka015 juj, petka, velmi ma to mrzi, zle sa to citalo.... dufam, ze sa das skoro dokopy a snad sa stretneme v inej prijemnej teme... drz sa

skatarina
21. júl 2011

@miumia No tak to bol jediny doktor z ktoreho som mala strach. Ma hrozne prisny hlas,ale odbornik je dobry.On mal sluzbu,ked som prisla do porodnice a ako on vrieskal na ciganky hrooooza 😀 😀 😀 😀 😀 .Nieze by si to nezasluzili.Spacirovali sa po celej sale 😀 😀 😀 .

tibiana
21. júl 2011

@petka015 usacek79 to asi zhrnula vsetko a napisala pekne , snad len tolko, ze mi to je velmi luto ☹((( a rovnako zelam vela sil a najma zdravia!!!!!! Je fajn, ze uz mas jedneho anjelika doma, kt. Ti robi radost 🙂