Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
Ahojte,
dakujem vam velmi pekne za mile a povzbudive slova 😵 snazim sa mysliet pozitivne.. uvidime.. zatial stale po malinku krvacam, podbrusko boli, stav sa nemeni.. 😒 Inak, ak by nakoniec bolo vsetko v poriadku dr. mi posunul datum porodu na 26.3.2012 presne o 15dni neskor 😉
Este raz vdaka 🙂
@usacek79 caute babyyyyyyy, vsetky Vas pozdravujeem, tak mame srdiecko 🙂 strasne som stastna, ale teraz sa podrzte, mala by som byt podla menstruacie v 8tt plus 2 dni a som len 6plus 0, ze taky velky posun, vraj som otehotnela tesne pred dalsou menstruaciou. Takze usacek nic nie je stratene, vdaka za velku podporu 🙂
Ahojte dievčence, tak vy píšete jedna radosť ani neviem načo reagovať. tak hlavne aby to všetkým dobre dopadlo a vydržali sme do konca, a veľa zdaru aj tím čo sa budú ďalej snažiť - netreba sa vzdávať nikdy 🙂 a ako som včera (asi pred "100" stranami :D) písala že mi je dobre, tak odvtedy mi je zle, nezvraciam "iba" zle od žalúdka vlastne permanentne asi ako píše @dadak a ako keby na mńa liezla nejaká choroba. tak som odišla z práce a prespala väčšinu dňa a dnes už je to lepšie. inak ziadne dalšie príznaky.
@tigriatko vidim, ze si dopisovala aj mesto 🙂 , ja som z Piešťan, aj tu budem rodiť.....tak casom snad dopiseme aj pohlavie a vybrate meno 🙂 🙂 aj ked ako pozeram niektore uz meno maju vybrate....ja ani netusim, dokonca sa mi snivalo, ze sa mi narodilo dievcatko a nevedela som si spomenut ake meno sme vybrali...
@miumia Ja som prve dieta rodila u dr.Suchaneka a bola som veeelmi spokojna.Moj porod na prvorodicku bol celkom dobry. Teraz som sa este nerozhodla,ci mu budem volat. Pri prvom som sa vselicoho bala,ale teraz ked viem,co ma caka,tak strach nemam.Iba keby bol problem. Ja mam obvodneho Dr.Janovskeho na hlavnej.Je dobry a ma tam hned aj ultrazvuk,ale straaaasne dlho sa u neho caka.To jedine mi na tom vadi. Ty si z KE?
ahojte baby
tak hlasim sa doma z nemocnice v piatok ma brala zachranka mimimaternicove tehotenstvo, krvacanie do brucha len len do rana som tu nemusela byt prisla som za 5 min 12 ako sa hovori. 😠
vsetci v nemocnici sa cudovali ze mi nerobili sono tak menim gynekologa, este som anemicka berem lieky takze baby drzte sa pekne to dobojujte do sameho konca.
My sa posnazime az niekedy buduci rok kym sa zahojim a utrasiem este ze mam toho maleho neviem si predstavit bez neho

@usacek79 ahoj chcem ti len povedat k tomu spineniu. vies ze sme na tom boli podobne minuly tyzden. Ja som to mala 3 dni, tak slabsie ale bolo to na nohavickach. neberiem ziadne lieky a preslo to same, v utorok mi lekar povedal, ze je vsetko ok, ze toto spinenie je normalne, zvykne pri uhniezdovani prasnut cievka a kym sa dostane von tak zhnedne.Takze bud v klude, ale ja sa tiez furt sledujem ci sa to nevratilo, dufam ze uz sa nevrati.
Majte sa pekne kocky vratim sa v utorok, idem svadbovat a este ma caka zehlenie kosele ☹ . Dufam, ze cestu lietadlom zajra zvladnem a naberiem na SK energiu. dnes zacinam 9tt.moje zaludocne stavy su vselijake a zaujimave je ze vsade inde mi chuti, len vonu domova nemozem 😝 svokrovci uz nasu novinku vedia, no stihli nas sprdnut ze to sa tak skoro nehovori tak ja si z toho tak prd robim.vidim ich raz do roka 🙂