icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

ejka3
21. júl 2011

@petka015 Bože, to mi je tak ľúto!!!!! Aj sa to ťažko číta, muselo to byť pre vás strašne ťažké. Želám veľa veľa sily a tie budúce 2// aby ste dotiahli do úspešného konca čo najskôr 😉

usacek79
21. júl 2011

@alaniska praveze to je dobre, ak mas potrvdene, ze je to v maternici, tak to je najdolezitejsie 🙂 teraz ho nechaj pekne v pokoji rast, ja si nemyslim prave, ze je dobre, aby sa v nas furt rypali tymi hnusnymi zobakmi a ultrazvukom 😒 babo potrebuje pokoj, tak tvoj doktor mu ho na 3 tyzdne zariadil 😀 ked sa ukaze srdiecko, tak uz ozaj nie je dovod chodit na gyndu ako na klavir 😉 este pred nedavnom sono ani poriadne neexistovalo a mamicky boli aj tak OK 😉

katrenka111
21. júl 2011

Ahojte maminky....tak ako sa tu mate vsetky???? Ja mam isť o 2 týždne na kontrolu, pravdepodobne už budu robiť genetické testy.... už Vám niektorej robili????

katrenka111
21. júl 2011

@obedwix jeeej a moje malo v pondelok 3mm a som tiež asi 6-7tt.... srdiečko nam tiež bilo...... 😉

usacek79
21. júl 2011

@katrenka111 ahoj 🙂 geneticke testy v 9tt? a ako ich budu robit? fakt o tom neviem, ze takto skoro..

ejka3
21. júl 2011

@kajuska09 😅 😅 😅 No vidíš, že možné je úplne všetko!!! 🙂 Tak som ti držala palce 😉 aby to vyšlo... Som rada, že si videla srdiečko a že to takto dopadlo. Naozaj sa veľmi teším spolu s tebou 🙂

alaniska
21. júl 2011

@usacek79 no ved ale ja sa tak bojim ze idem na urgent zajtra ci nam uz bije srdiecko, dr. mi to odporucil tak zajtra tam idem lebo sa zblaznik usacek, hlavne dnes to na mna nejako ten strach dolahol, mala by som byt v klude ale ked som sama doma tak mi len rozum po tom chodi stale 😒

ejka3
21. júl 2011

@obedwix Ďalšie srdiečko!!!!!! Blahoželám k ďalšiemu drobčekovi 🙂

obedwix
21. júl 2011

dakujeeem. som rada že vas mam a mam sa komu pochvalit.

katrenka111
21. júl 2011

@usacek79 No zoberu krv do niekolkých skumaviek a vysetria, mne to moj gynekolog hovoril že o 2 týždne mi to budu asi robiť a až potom da knižku... vtedy sa vlastne žena može rozhodnut ci to chce alebo nie aj ked tam bude niečo negatívne....

usacek79
21. júl 2011

@alaniska prosim ta neblbni!! ty si v 5tt? to este vobec nemusis vidiet srdiecko, ja som ho nevidela koncom 6tt! hlavne nestresuj, vsetko je tak, ako ma byt 🙂 viem si predstavit, ze ak zajtra srdiecko neuvidis, tak budes kolabovat a pritom je to aj tak OK 🙂

katrenka111
21. júl 2011

@obedwix aj ja gratulujeeem inak 😉

usacek79
21. júl 2011

@katrenka111 no to ale nie je geneticke testovanie - to je len komplet krvny obraz matky, to aj mne robili - tusim 4 skumavky krvi mi brali.. Tam este nemaju velmi co o plode zistit, fakt som este nepocula, ze na zaklade krvi v tomto rannom stadiu sa mozu matky rozhodnut co dalej.. To az v 11tt sa robia sono testy napr. na pritomnost nosovej chrupavky atd - to su indikatory, ci je vsetko OK..

alaniska
21. júl 2011

@usacek79 no podla posledne ms v sobotu zacinam 8tt, aj ked dr. tvrdil ze je to posunute ale neviem o kolko.

usacek79
21. júl 2011

@alaniska aha, tak tu to mas potom zle napisane - svieti ti tu 5tt 🙂
tak to uz by mohlo byt aj srdiecko vidno, tak teda drzim palce, ked si sa rozhodla 😉 v konecnom dosledku, ani ja sa uz neviem dockat toho blikotu 😎

alaniska
21. júl 2011

@usacek79 no ja som nahodila radsej menej,ked budem vediet presnejsie tak to upravim. No ved to srdiecko aby sme uz poculi, ze.

katrenka111
21. júl 2011

@usacek79 Nevieem fakt mne tak doktor vravel, že vtedy sa zistuju nejake protilátky na určite genetické ochorenia a vývojové vady...tusim 12vecí ci kolko..... tak neviem potom.... ano je to možne aj kamoske to robili takto skoro tusim v 9tt.....

usacek79
21. júl 2011

@katrenka111 tak potom neviem, vzdavam sa 🙂 mozno by nam mohla nejaka zasluzila mamina povedat, ze ci sa takto skoro z krvi zistuju uz mozne poruchy plodu, hm? co vy na to maminy? 😉

kajuska09
21. júl 2011

@obedwix gratulujem ku srdiecku, aj ja som dnes 6 plus 0 a bije srdiecko 🙂

kajuska09
21. júl 2011

@ejka3 si strasne zlata, velmi mi pomaha takato podpora 🙂 uz len dufat ze bude vsetko tak ako ma byt 🙂

katrenka111
21. júl 2011

@usacek79 No na to by som aj ja veru bola zvedavá,..... baby už ste absolvovala niektorá????
No ved teda uvidíme...... ved ja ani sama neviem v ktorom som skutočne týždni doktor mi na isto nepovedal..... tak sama som nervozna z toho vseho..... len 1x povedal že 5-6 týžden a to bolo minulý týžden v pondelok.....

usacek79
21. júl 2011

@kajuska09 takze teba supli az na 6+0tt? fiha, no to teda fakt dva tyzdne dole 🙂 som si to az teraz uvedomila, ked to citam 😀 tak to uz sa pomaly blizis k aprilu 🙂 to by som aj ja chcela uprimne povedane, maly barancek by ma potesil - po maminke tvrdohlave a priebojne 😀

miumia
autor
21. júl 2011

@obedwix gratulujem k srdiecku !!! 🙂)

kajuska09
21. júl 2011

@usacek79 hehe ano, dokonca 2 tyzdne aj dva dni 😀 musim si to tu zmenit. Vychadza to na polovicu marca. Predtym bol termin 27.2. 🙂 dobre ze? podla mna ty si na tom rovnako ako ja 🙂

usacek79
21. júl 2011

@kajuska09 no teda 🙂 ja mam povodny termin tusim 7 alebo 9 marec, takze ked sa posuniem o 2 tyzdne, tak budem kdesi okolo prveho jarneho dna, to by bolo krasne 😉

tigriatko
21. júl 2011

@katus193 ja ho mam tiez, kazdy den, aj pri prvom tehu som ho cely cas mala..

katrenka111
21. júl 2011

@usacek79
@kajuska09 Babyyy... Vám normalne už takto aj termíny stanovili?? No mne este nieeeee, neviem prečooo????

tigriatko
21. júl 2011

@obedwix waaauw, ta ty si aka sikulkaaaa, srdieckoooo,... ja som len o 3 dni po tebe, tak ked pojdem o tyzden na kontrolu mozno budem nieco vidiet aj ja.... no to je super sprava!!!

tigriatko
21. júl 2011

@sasena033 no, podla nasej tabulky si ty na rade so srdieckom 🙂))

usacek79
21. júl 2011

@katrenka111 mne este nikto termin nestanovil, to len podla vypoctu podla poslednej menstruacie 🙂 ale ako pisem, bude to urcite inak, budem asi o 1-2 tyzdne oneskorena 😉 takze nebudem teraz v 8tt ale asi 6tt, max 7tt 🙂

realny termin zapisuje gyndos az do tehu knizky (podla velkosti plodu), ktoru ti vystavi az po akcii srdiecka a krvnych testoch - zvacsa okolo 9-10tt (teda taky je standard - niekde ju davaju skor, inde neskor) 😉