Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@alaniska praveze to je dobre, ak mas potrvdene, ze je to v maternici, tak to je najdolezitejsie 🙂 teraz ho nechaj pekne v pokoji rast, ja si nemyslim prave, ze je dobre, aby sa v nas furt rypali tymi hnusnymi zobakmi a ultrazvukom 😒 babo potrebuje pokoj, tak tvoj doktor mu ho na 3 tyzdne zariadil 😀 ked sa ukaze srdiecko, tak uz ozaj nie je dovod chodit na gyndu ako na klavir 😉 este pred nedavnom sono ani poriadne neexistovalo a mamicky boli aj tak OK 😉
Ahojte maminky....tak ako sa tu mate vsetky???? Ja mam isť o 2 týždne na kontrolu, pravdepodobne už budu robiť genetické testy.... už Vám niektorej robili????
@obedwix jeeej a moje malo v pondelok 3mm a som tiež asi 6-7tt.... srdiečko nam tiež bilo...... 😉
@katrenka111 ahoj 🙂 geneticke testy v 9tt? a ako ich budu robit? fakt o tom neviem, ze takto skoro..
@usacek79 no ved ale ja sa tak bojim ze idem na urgent zajtra ci nam uz bije srdiecko, dr. mi to odporucil tak zajtra tam idem lebo sa zblaznik usacek, hlavne dnes to na mna nejako ten strach dolahol, mala by som byt v klude ale ked som sama doma tak mi len rozum po tom chodi stale 😒
dakujeeem. som rada že vas mam a mam sa komu pochvalit.
@usacek79 No zoberu krv do niekolkých skumaviek a vysetria, mne to moj gynekolog hovoril že o 2 týždne mi to budu asi robiť a až potom da knižku... vtedy sa vlastne žena može rozhodnut ci to chce alebo nie aj ked tam bude niečo negatívne....
@obedwix aj ja gratulujeeem inak 😉
@katrenka111 no to ale nie je geneticke testovanie - to je len komplet krvny obraz matky, to aj mne robili - tusim 4 skumavky krvi mi brali.. Tam este nemaju velmi co o plode zistit, fakt som este nepocula, ze na zaklade krvi v tomto rannom stadiu sa mozu matky rozhodnut co dalej.. To az v 11tt sa robia sono testy napr. na pritomnost nosovej chrupavky atd - to su indikatory, ci je vsetko OK..
@usacek79 Nevieem fakt mne tak doktor vravel, že vtedy sa zistuju nejake protilátky na určite genetické ochorenia a vývojové vady...tusim 12vecí ci kolko..... tak neviem potom.... ano je to možne aj kamoske to robili takto skoro tusim v 9tt.....
@katrenka111 tak potom neviem, vzdavam sa 🙂 mozno by nam mohla nejaka zasluzila mamina povedat, ze ci sa takto skoro z krvi zistuju uz mozne poruchy plodu, hm? co vy na to maminy? 😉
@usacek79 No na to by som aj ja veru bola zvedavá,..... baby už ste absolvovala niektorá????
No ved teda uvidíme...... ved ja ani sama neviem v ktorom som skutočne týždni doktor mi na isto nepovedal..... tak sama som nervozna z toho vseho..... len 1x povedal že 5-6 týžden a to bolo minulý týžden v pondelok.....
@katrenka111 mne este nikto termin nestanovil, to len podla vypoctu podla poslednej menstruacie 🙂 ale ako pisem, bude to urcite inak, budem asi o 1-2 tyzdne oneskorena 😉 takze nebudem teraz v 8tt ale asi 6tt, max 7tt 🙂
realny termin zapisuje gyndos az do tehu knizky (podla velkosti plodu), ktoru ti vystavi az po akcii srdiecka a krvnych testoch - zvacsa okolo 9-10tt (teda taky je standard - niekde ju davaju skor, inde neskor) 😉

@petka015 Bože, to mi je tak ľúto!!!!! Aj sa to ťažko číta, muselo to byť pre vás strašne ťažké. Želám veľa veľa sily a tie budúce 2// aby ste dotiahli do úspešného konca čo najskôr 😉