icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

katus193
21. júl 2011

@tigriatko tak to som spokojna,lebo dnes ho mam prvy krat dost vela a zda sa mi ze neni uplne biely ale trosku do zlta,nevadi to?ale fakt len trosilinku

usacek79
21. júl 2011

@tigriatko veru, sasena je na rade - a treba kajusku09 doplnit 😉 ty si si na seba uplietla bic v tychto prvych tyzdnoch 😀

katrenka111
21. júl 2011

@usacek79 ahaa, no to ja nemožem podla toho lebo cykly som mala nepravidelne a niekedy aj 33dnove...takže ja si pockam co povie doktor 😉

kajuska09
21. júl 2011

@katrenka111 to len tak doktor povedal priblizny termin, ale vraj najpresnejsie sa to zisti v 12.tom tyzdni na NT ultrazvuku 🙂

zuzanka7117
21. júl 2011

Ahojte baby....no trvalo mi vyse tristvte hodiny, kym som vas od vcera vecera docitala......to sa neda vam stihat.....🙂.....gratulujem vsetkym novym srdieckam 😀 😀 😀 .....ja budem musiet cakat az do 2.8., uz sa neviem dockat, bola by to premiera, aj ked tehotenstvo uz tretie. Zajtra idem k mojmu lekarovi, tak som zvedava ake vysetrenia mi porobi a ci ma vypise. Inak brucho mam riadne nafuknute aj ja, zaciatkom tyzdna som na pracovnych nohaviciach eliminovala opasok a od vcera som s rozopnutym gombikom.... 😝 ......

@tigriatko dakujem , si velmi zlata ze si robis starosti s tou tabulkou....pre infosku, ja budem pravdepodobne rodit v Oslo. Ak pojde vsetko podla planu.....a so srdieckom zatial prispiet nemozem..... 😨

katrenka111
21. júl 2011

@zuzanka7117 No to inak aj ja brucho mam jak balonik a tiež ma tlacia gombíky na rifiach......začíname sa pomalinky zagulatovať co??? 😀

tigriatko
21. júl 2011

@katus193 neboj, je to v poho... pokial nezapaxa a nic ta tam dole nesvrbi alebo nepali, tak je to ok

zuzanka7117
21. júl 2011

no neviem, ta zatial asi iba vytlaca von sadlo.... 😀 😀 😀 ....ale pod nim sa asi nieco zvacsuje..... 😀

tigriatko
21. júl 2011

@usacek79 v pohode,... ja mam prazdniny, takze mam dost casu 🙂)) rada citam vsetky dobre spravy a dufam, ze ostanem medzi vami aj ja... pocit, ze sa to nepodarilo mi to trosku stazuje...

usacek79
21. júl 2011

@tigriatko pockaj, co sa nepodarilo..?! 😖

tigriatko
21. júl 2011

@usacek79 no, v sept 2010 som mala jeden kyret,... zila som v irsku a na prve sono ma objednali az v 13tt, tam zistili, ze je tam len prazdny gestacny vak,.. ze to skoncilo niekedy okolo 7tt+4, podla velkosti a kyret mi robili v 14tt!!!!!! brutal,co? tak preto sa bojim... :((( najhorsie na tom je, ze do 12tt som nemala vobec ziadne priznaky, zeby mohlo byt nieco zle, ziadne krvacanie, bolesti, proste nic.. som si myslela, ze je vsetko ok! hlavne, ze je to za mnou... viem, ze treba mysliet pozitivne, ale ja som uz nejaky cas pesimistka, neviem to zmenit... :(

tigriatko
21. júl 2011

inak, nahodila som zase aktualizaciu,.. budem tam nexavat aj stare, aby sme videli zmeny..

zuzanka7117
21. júl 2011

@tigriatko stalo sa mi nieco podobne presne v juli pred rokom.....tiez som myslela ze je vsetko ok, ziadne krvacanie, nic, a ked som sa konecne dostala na prve sono asi v 9 tyzdni, bol tam iba plodovy vak vo velkosti asi 5 tyzdna....a o 10 dni podrastol asi o 2 mm......cize v 10-11. tyzdni bol vak iba asi 1,3 cm. Jednu vec co viem isto, ze ked by sa to nahodou malo zopakovat, co sa velmi modlim aby sa to nestalo, urcite budem trvat na tom aby ma cistili v nemocnici....tu asi ako maju vo zvyku, mi dali nejake tabletky, niektore som si mala vlozit, ine zjest a vyvolalo mi to potrat doma.....neprajem to nikomu....trvalo to skoro tyzden, neviuek kde sa vo mne vzalo tolko krvi, co som stratila a po tyzdni zo mna vypadla gula velkosti mensieho jablka......hroza.....nikdy viac.......

usacek79
21. júl 2011

@tigriatko fuuha, mrzuta skusenost, to mi je luto 😒 no inak Irsko aj GB - to je ina tragedia, co sa tyka zdravotnictva.. zlate Slovensko!
ale zase nebud z toho komplet pesimisticka, fakt to pozitivne myslenie je velmi dolezite, to nie su len "reci" 🙂

tigriatko
21. júl 2011

@zuzanka7117 no mne robili kyretaz v nemocnici, ale asi to fajne po... ,lebo o 3 dni nato som sa tam dostala znova s obrovskymi bolestami, na sone som videla, ze tam mam este nejake zvysky, ktore zo mna vyxadzali par tyzdnov!! sestricka povedala, ze je to placenta.... uff... zle spomienky,.. a potom svadba... proste rok 2010 radsej nekomentujem...

tigriatko
21. júl 2011

@usacek79 nebodaj si citala knihu Tajomstvo? 🙂

zuzanka7117
21. júl 2011

@tigriatko....no tiez hroza.......ale dufajme, ze tentoraz nam to konecne vyjde...........A ja mam Tajomstvo na DVD. 🙂

zuzanka7117
21. júl 2011

A tento rok aj mna caka svadba, vlastne uz o chvilu, v polovicke septembra....a tesne predtym sa idem dat pokrstit....🙂

tigriatko
21. júl 2011

@zuzanka7117 neuveritelne... ja som sa tiez dala pokrstit kvoli svadbe, ktoru som mala 25.9.2010 a .. tiez sa volam zuzana :D a este som zabudla dodat, ze tiez uvazujem nad kristinkou :DDDD

usacek79
21. júl 2011

@tigriatko na to mi netreba citat ziadnu knihu 😉 aj ked zhodou okolnosti Tajomsto som videla sfilmovane 🙂 ale teda ja tak celozivotne verim v silu myslienky. Mne sa totiz totalne vsetko, co som chcela, vzdy splnilo 😉 lebo som sa na to vzdy velmi sustredila a zaroven som prosila o priazen aj "osud" a aj som za vsetko vzdy pekne podakovala 🙂 som stastny clovek, ktory je vdacny za vsetko, co ma 😉

ale pozor - treba si zvazit, co si zelas, lebo niekedy som po splneni zistila, ze som to vlastne voobec nechcela 😀

tigriatko
21. júl 2011

@usacek79 tak viem, ze na tom nieco bude, lebo tiez mam skusenost... snazim sa neustale sa zlepsovat v pozitivnom mysleni... 😉

katus193
21. júl 2011

@tigriatko a vyzadovali od vas aby ste mali aj birmovku??

tigriatko
21. júl 2011

@katus193 tak ja som to mala "vybavene" ... farar, ktory nas sobasil, tak ma naraz pokrstil a spravil mi aj birmovkou, takze super.. ale k teme nabozenstvo by som sa nerada vyjadrovala :D :D :D

zuzanka7117
21. júl 2011

@tigriatko to je sranda, vsak....a este ak sa mozem opytat odkial si?....ja pochadzam z Bojnic, dlhe roky byvame v Prievidzi.....teda moja rodina, ja kade tade....🙂
a nedavam sa krstit koli svadbe, moj nastavajuci je pokrsteny, takze by nas zosobasili aj tak.......len to proste uz velmi dlho chcem, len tera som nasla farara, co ma pokrsti aj bez 2 rocnej pripravy.....sice katechezami som si presla, teda mam este posledne dve, ale mozem ich robit cez internet....tak super

katus193
21. júl 2011

@tigriatko tak to je super ze ste to takto vybavili,lebo viem ze su s tym problemy.Ja so isla za krstnu mojej sestry detom a to bolo pred 5 rokmi a bol problem,skoro ich nepokrstili lebo som nemala birmovku a musela som slubit ze si ju urobim ale kedze sme vonku tak ani neviem kedy.Mas pravdu ani ja sa k tomu radsej nevyjadrujem 😖

tigriatko
21. júl 2011

@zuzanka7117 tak to je super, ze to robis kvoli sebe, tak by to malo byt... kedze sme dlhodobo zili v zahranici a prixadzali sme domov 3x do roka na par dni, tak som mala minimum sedeni aj kvoli krstu, aj kvoli svadbe... za co som vdacna... ale mam na to svoj nazor a ten sa zatial nemeni...

obedwix
21. júl 2011

ak dobre rátam tak nas tu je 49? tigriatko dakujem za srdiečko v tabulke...je perfektna

tigriatko
21. júl 2011

@obedwix nemas zaco... 🙂

zuzanka7117
21. júl 2011

@tigriatko ale co je najvacsia sranda, ze uz 4 roky som krstna mama.......mna to vtedy ani nenapadlo, ze musim byt krstena a nikdo sa ma na nic nepytal.....hlavne, ze na moj krst som sa pytala aj prave v tom kostole a faraf mi povedal, ze musim mat dvojrocnu nauku, inak ani pocut.......hlavne ze ma uznali ako krstnu mamu......ale uz je to jedno....🙂

obedwix
21. júl 2011

chcem sa opytať aký je rozdiel medzi sonami ktoré spomínate? velke male....