icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

tigriatko
21. júl 2011

ano, 49 ... bolo by dobre, aby mi baby z pravej strany dodali potrebne udaje, aby sme boli vsetky v jednom stlpci pekne zoradene.,.. a podla mna, to nie je vsetko... 🙂))

usacek79
21. júl 2011

@obedwix na nasej gynekologii, kam chodime s kajuskou 09, maju dve rozne sona.. Normalny standard u kazdeho gyndosa je to "normalne" - male.. To "velke" o ktorom hovoriem, je citlivejsie, resp, ma vacsi zoom. Teda moze zvacsit tak, ze to co na klasickom sono nevidis, na tom velkom uvidis 🙂 ale to velke sono nie je standard, to asi maju len v nemocniciach, neviem 😕

obedwix
21. júl 2011

no tak to som vyšetrovana potom štandardne pretože moj ma take v ambulancii 🙂 ...aj dnes mi priblížil fazulku v podstate na celu obrazovku

usacek79
21. júl 2011

inak baby, ako kukam na forum, u nas to nejako viac zije ako v skupine februaroviek a januaroviek 2012 😀 mozno sa mi to len zda, ale ich forum teda ani nahodou nie je v takej permanencii na "titulke" ako nase 🙂 zeby nas bolo viac alebo sme len ukecanejsie? 😉

usacek79
21. júl 2011

@obedwix to asi bude standard - ten to zvacsi tusim max 5nasobne 🙂 ale je to fuk, lebo ty si srdiecko videla tak ci tak 😵

obedwix
21. júl 2011

usacek79 oni maju vytvorenu sukromnu miestnosť aby im to každy nečital....ja som januarovky aj februarovky sledovala skoro od začiatku lebo som sa tam chcela naklieštiť no ale nemenila by som.som rada že som tu no nie? inač...mne sa zda že my tu nemame žiadnu češku , v tamtých miestnostiach ich je kopec.

obedwix
21. júl 2011

k tomu sonu,,,aj mne sa zda že to je štandard, dotyčný lekár je u nas špička a podla toho ma zariadenu aj ambulanciu. je aj primarom v našom meste a pred mesiacom bol dokonca riaditelom nemocnice. na druhy mesiac mu ma dojst 3D sono,tak som rada že jeho pacientky budu zvyhodnené aj platbou. od nas museli ženy chodit na 3D 100km tam a 100nazad

usacek79
21. júl 2011

@obedwix akurat som bola kuknut u februaroviek a beriem spat- aj ony celkom stebocu 😀 a veru, maju kopec cesiek, ale to bude tym, ze cesky si podla urobili skupinu "březen" asi im ani nenapadlo hladat marec.. kdezto februar/unor to maju rovno v nazve 😉

sasena033
21. júl 2011

no babule jasne ze to tu zije ked za pol dna co som tu nebola vas nemozem docitat 😀 al ejasne stale je o com kecat....dufam ze vsetky pekne donosime nase babetka a marec bude tym nasim najkrajsim mesiacom 🙂 no a samozrejme uz sa tesim na malinkeho srdiecko dufdam ze vsetko bude ok..zaujmave ze pri prvom som nemyslela nikdy na nic zle proste som to brala tak ze som tehu a o 9 mes.ma caka porod teraz mam nejake obavy ci male je ako ma ci vobec tam j eplodik... neviem co som taka trafena...predtym mi to vobec neprislo to asi preto ze toto miminko j eplanovane 😎 😎

petka015
21. júl 2011

dakujme baby za podporu, naozaj mi nerobili ani jedno sono
baby drzte sa aj vy dufam ze anemia za 2 tyz prejde a mi pojdeme na dovolenku

greguska
21. júl 2011

ahojte, idem vás prečítať postupne, zase ste sa rozpísali 😀
@erika2010
ahoj, gratulujeme aj my 🙂 ja som tiež mala poslednú MS 5.6. 😀 a tiež kamoška mala pri prvej dcérke cysty a zmizli jej počas tehu 😉
@tibiana
mňa tiež vyľakal doktor, pretože na prvom sone nenašiel ani ten vak 😒 a to som bola v 5tt. No a o týždeň na to mi už povedal, že mimi má 5 mm 😉

usacek79
21. júl 2011

@sasena033 a bola si predtym na tomto fore..? lebo to sa mi zda byt uz trosku zdraviu skodlive, ako tu vsetko riesime a dramatizujeme 😀
kolegyna otehotnela cca presne v den ako ja a nie je tu, hoci o fore vie - povedala, ze nechce nic vediet, proste je spokojne tehotna a nic neriesi 🙂

sasena033
21. júl 2011

@usacek79 ved prave ze predtym ziade formum nic len som studovala co mam robit a maly ako sa vyvyja odoberala som mamu a ja..1rok...myslim ze MK ma naockoval bo sa tu docitas kadeake veci a pootom ma clovek len negaticne myslienky a moze si to len privolat takze jedine sa tak nepozorovat a dufat z enam s ato nestane a bude vsetko super....

greguska
21. júl 2011

@pufa
gratulujeme ! ja mám tiež vypuklejšie bruško, veci zatiaľ nosím v pohode. Ale ja už čakám druhé a po prvom mi bruško zostalo, tak to môže byť aj tým 😉

inak tu stále spomínate tie výpočty a veľkosti, no ja vám poviem osobnú skúsenosť. Keď som už bola pár hodín pred pôrodom, doktor hovorí, že drobec má 3,5 kg a keď sa narodil mal 2,76 kg 😀 Takže sa tie výpočty moc nemusím a tiež sa detičky väčšinou na termín nerodia 😀

ejka3
21. júl 2011

Ahojte baby! Tak ja zas len na chvíľočku... musím dať ešte deťom jesť a zachvíľu príde aj manžel z práce a prinesie veeeľký veterník 😝 😝 😝
K tým krvným testom: ja mám od dr napísané že prvé krvné, na vylúčenie genet. chorôb sa robí medzi 10+0 až 11+6, max. do 13+6. To je prvá časť a druhá je v 15-18 týždni 😉
Ale zas ako vidíte, každý doktor je iný 😀
A ešte k tým stresom, či je všetko v poriadku a tak ako má byť... nerozmýšľajte nad tým toľko. Viem že sa mi to ľahko hovorí, lebo ja som taká istá ako vy 😀 Ale užívajte si a vychutnávajte tehu!!!! Strašne rýchlo to prejde, dieťatko začne čo nevidieť kopkať a viete čo to ešte len potom budú za stresy???? Kopká málo, bože ono kopká nejako veľa, prečo je tak ticho???? Bude to naozaj na zbláznenie...
Ja som si sľúbila, že aspoň toto tehu ( už posledné ) budem naozaj vychutnávať 🙂 😉 🙂
A dúfam, že sa to aspoň z väčšiny aj podarí 🙂
Aj keď viem, že je to veľmi ťažké, lebo pre tie malé fazuľky v brušku by sme urobili čokoľvek 🙂

ask
21. júl 2011

@usacek79 fiiiha 4 roky, to musis mat imunitu ako hrom! 🙂

ask
21. júl 2011

@ejka3 myslim ze po porode pri troch pokladoch asi nebudeme potrebovat ziadne diety, pohybu bude urcite dost 😀

kajuska09
21. júl 2011

@usacek79 tak uz mam v pase zmeneny tyzden tehotenstva 🙂 ako rychlo som sa posunula dozadu. Je to zvlastny pocit, lebo som bola nastavena na 9.tyzden a zrazu "len" 7. 😀

kajuska09
21. júl 2011

@tigriatko takze mozes mi dopisat to blikajuce srdiecko do tabulky, a som teraz len 6tt 0 🙂 dakujeeem

usacek79
21. júl 2011

@ask nerozumiem, ake 4 roky..? 😒

@kajuska09 veru, si omladla 😀

kajuska09
21. júl 2011

@usacek79 teraz to vyzera ze som mala posledne kramy 9.6. 😀 ake vtipneeee

ask
21. júl 2011

@andrea12737 tak to su skor dobre spravy, ze? strasne drzim palce, hlavne skus byt pokojna, urcite vsetko dobre dopadne 😉

kajuska09
21. júl 2011

@katus193 biely vytok je normalny v tehotenstve, praveze to je znak ze si tehotna 🙂

tigriatko
21. júl 2011

@kajuska09 uz ssom to dopisala,... vzdy ponexam aj staru tabulku a cim dalej sa v albume posuniete, tak bude novsia a novsia...

katus193
21. júl 2011

@kajuska09 🙂 dakujem to ma tesi teda ze ho mam 🙂

obedwix
21. júl 2011

kajuska09 bola si na sone? tak to 6+0 mame stejne...ja aspon podla sona. kedy si mala PM

obedwix
21. júl 2011

jaj už som kukla tabulku

tigriatko
21. júl 2011

inak, ked si date fotoblogy a tam vyberiete marec 2012, tak tam je ovela viac bab, co nie su tu s nami na fore... hmmm.... takze je nas viac ako 49! ... a ten napad sukromej miestnosti sa paci aj mne,hmm?

ask
21. júl 2011

@kajuska09 srdecna gratulacia, musi to byt super pocit, naisto vediet ze ten maly zazrak blika 🙂 🙂 🙂

kajuska09
21. júl 2011

@obedwix ty si presne v tom istom tyzdni ako ja, este aj presny den 😀 vidis, ty si akokeby o 4 dni popredu a ja zas vyse dvoch tyzdnov dozadu 😀