icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

katus193
21. júl 2011

@usacek79 jemine ja dilino,co som to napisala,to je omyl som 32

katus193
21. júl 2011

@kajuska09 prepac pomylila som sa som 32DC 😀

kajuska09
21. júl 2011

@ivulik211 dakujeem krasne 🙂 ano, bola som strasne stastna ked mi oznamoval ze je tam srdiecko. Isla som tam so strachom a vychadzala s usmevom na tvari 🙂 ty mas teraz termin porodu podobne ako ja 🙂 marec bude silnyy mesiac 😀

kajuska09
21. júl 2011

@katus193 😀 hehe a aky dlhy mavas cyklus? to znamena ze si mohla otehotniet ako ja, o dost neskor 🙂 mne este na 35.DC ukazalo slabu druhu ciarku, a cyklus mavam tak v priemere 26 dni...

lubkaj38
21. júl 2011

@usacek79 aj ja som mala v nedelu spinenie po obede a hrozne som sa zlakla lebo najprv to bol dost tmavy vytok ale aj troska jak krv a vecer pred spanim som uz nemala nic manzela som tak vylakala ze chudacik celu noc nespal a daval na mna pozor .....

katus193
21. júl 2011

@kajuska09 ja mavam 28-30 viac nie nikdy,to by som musela mat nejaky zapal.takze myslis ze nevadi ked mam este teraz len slabucku ciarku?Inac ovulku som mala na 16DC co bolo 5.7

usacek79
21. júl 2011

@lubkaj38 no moj je vzdy len akoby ten husty biely jemne prifarbeny do ruzova ci hneda.. krv nie a je toho malinko, len po utreti na WC, nikdy na nohavickach.. A sla si na gyndu s tym?

ask
21. júl 2011

@usacek79 no ze ta mamina kojila skoro 4 roky, ci tak rychlo citam co vas chcem dobehnut, ze zle rozumiem? 😒

katus193
21. júl 2011

@kajuska09 lanze ja mam na teste len taky tienik,este to neni ze ciarka,len dufam ze do konca tyzdna tam uz bude poriadne viditelna ak nie,obavam sa ze to nebude asi dobre 😢

kajuska09
21. júl 2011

@zuzanka7117 aj ja zistujem ze uz priberam, zial nemozem cvicit tak je to urcite tym, a papam jedna radost 😀 uz ma aj rifle tlacia 🙂

jankajanka
21. júl 2011

Že uff baby...ja čítam rýchlo, ale toto dočítať bola katastrofa 😀 .SOm myslela že vás nedobehnem.K srdiečkam blahoželám a ostatným kočenám želám veľa síl.
Baby inak ja som tiež rozmýšľala dať to do súkromnej témy,lebo sa tu píšu dosť intímne veci a ešte len budú a človek nikdy nevie kto ho číta.Darmo-úchylov je strašne veľa 😝 .Podla mňa už sme tu všetky čo sme chceli a mohli byť a ostatné budú môcť požiadať potom o vstup do skupiny.Čo vy na to?

usacek79
21. júl 2011

@ask jaaaaaaaj!!! haha, to bolo pred sto rokmi, co som to sem pisala, uz som aj zabudla 😀 ano, zdravie mam ako skalu 😉

ask
21. júl 2011

@andrea12737 mozno to este bude o.k, drzim palce!!!!!!

kajuska09
21. júl 2011

@katus193 nieee to vobec nevadi ta slaba ciarka. Ja by som sa na tvojom mieste uz netestovala, lebo tehotna urcite si, kedze sa tam trosku ciarka objavila. Cim skor chod k lekarovi, aby Ti predpisal nejake lieky na udrzanie, lebo pozeram ze uz si mala potrat....

usacek79
21. júl 2011

@jankajanka no ja myslim, ze netreba byt paranoidnym zbytocne, ved tych tem je tu miliarda a vsade matky pisu to iste, to by uz asi ziadneho uchyla nebavilo citat dokola 😀
ale ja sa prisposobim, ak sa vacsina rozhodne ist do sukromia, tak nedbam...
inak tvoje udaje tiez este chybaju tigriatku 😉

obedwix
21. júl 2011

jankajanka...myslím si, že tigriatko už nejaku sukromnu miestnosť vytvára 🙂 . to je len moj nazor bo je tu najaktívnejšia

kajuska09
21. júl 2011

@jankajanka to je pravda, ze asi tu uz su tie ktore chceli, ale ako to funguje s tou sukromou temou? to potom budeme mat nejake hesla alebo tak? ja si preto radsej nedavam ani fotku, radsej som tak trosku inkognito 😀

lubkaj38
21. júl 2011

@usacek79 nie lebo od nedele som uz nemala stale to sledujem ale uz ani kvapka a sestra kt. uz je skusena mi hovorila ze to je normalne ze do kona 3mes. kludne kedy kolvek take spinenie mozem mat. aj ona mala.... a vobec ma ani brusko nebolelo.
ale keby nieco urcite hned pojdem k lekarke.

obedwix
21. júl 2011

no ako píše usacek...toto už asi žiadneho uchyla nezaujíma 🙂

jankajanka
21. júl 2011

@katus193 ja som mávala cyklus asi 27 dňový +-.Teraz som si na 29 deň robila test a nič mi neukázal.Potom som si spravila na 34DC a bola čiarka-síce nie úplne silná, ale bola.ˇUplne silnú som mala napr. až 41 DC ale medzitým som nerobila-len CLearblue a ten mi ukázal 3+ čiže 5tt aviac.

ask
21. júl 2011

@usacek79 no ved ja citam len sa tak prasi a nie a nie dobehnut zaciatok 😀 az mi je luto ze chodim do prace ak netu mozem az vecer. A to mam este veget, lebo deti su na prazdninach, aj ked mi je za nimi smutno. Inak starsia segra ma dnes termin, stale ju kontrolujem, ale este nic 😀

kajuska09
21. júl 2011

@katus193 moja, vobec sa nestresuj, myslim si ze si tehotna. Ja som mala na 32.DC tiez len tienik a som sa divila ze ako je to mozne 🙂 a ty si si presne ratala plodne dni??

katus193
21. júl 2011

@kajuska09 tehotna som to viem na isto,len ma znepokojuje ta slaba ciarka.Chystam sa nabuduci tyzden,lebo musela som si najst zenskeho.Hlavne koly tomu potratu sa velmi bojim,ale co ma byt to bude a nikto to nemoze zmenit.Ale verim ze teraz bude vsetko ok,predtym som mala zapal moc.ciest a dost silny a este bol januar takze vplyvalo vela faktorov.Dokonca mi v nemocnici povedali ze vo vzduchu bol asi nejaky vírus lebo v ten den som bola stvrta co potratila a ze inokedy maju tak jednu zenu za dva dni.

kajuska09
21. júl 2011

@ask woooow tak drzim palceky sestre, urcite si ako na ihlach 🙂 ja tiez nestiham docitavat a to som tu bola pred 3 hodinami 😀

katus193
21. júl 2011

@jankajanka to si ma potesila,lebo ja som taka vystresovana z toho a ao naschval tak sa vlecu tie dni,uz nech som u dr,ze mi povie ze je vsetko ok

kajuska09
21. júl 2011

@katus193 hmm zial tych potratov je v poslednych rokoch straaasne vela, ja mam za sebou dva... takze viem aky je to pocit...

usacek79
21. júl 2011

@lubkaj38 tak ak uz nic, tak ok 🙂 je to normalne 😉 proste niektore sa cistime viac ako ine 😀

ask
21. júl 2011

@kajuska09 veru, som strasne zvedava, lebo oni to maju ze: dievca, chlapec, d, ch, d,ch a to 7dme na rade ma byt zas dievca, tak vsetci cakame ci to zas vyjde 😀 😀 😀

katus193
21. júl 2011

@kajuska09 ano presne viem kedy mam plodne dni a tento mesiac som mala od kyretu prvy krat fakt riadne plodne dni 😀 krasny hlien a v den ovulky som presne citila ako sa vajicko uvolnuje,strasna bolest vo vajecniku asi tak 2 hod a vtedy sme sa snazili najviac 😅 a odvtedy som citila ze budem tehotna,mala som taky vnutorny pocit 🙂

jankajanka
21. júl 2011

@usacek79 idem na to, hneď to dopíšem, len mrknem čo treba 🙂.
@obedwix tak uvidíme... 😀 .-Ale je podla mňa lepšie písať s pocitom že sa to nedostane tam kam nemá.
@kajuska09 dá sa žiadosť adminovi.On ju uzamkne ako súkromnú a určí sa ,,správca" potom už súkromnej témy.Asi je to ten kto tému vytvoril.On nás určí ako ,,povolených" a budeme na tom tak isto,akurát nebudú nakúkať tí ktorí nemajú.No a kto sa bude chcieť pridať ešte do témy, ten potom pošle žiadosť správcovi a on mu to buď umožní alebo nie.
Inak baby ja chápem aj maminy ktoré potratili a môže sa to stať hocikomu, ale príde mi fakt dosť blbé voči nám ktoré sa tešíme z tehotenstva, že nám sem píšu maminy, ktoré v našej téme neboli, ale potratili a píšu tu o tom a potom nám píšu ako nám držia palce.ˇUprimne mi je to ľúto, ale prečo zdeptávajú aj nás čo sa máme tešiť?Veď na to sú tu iné témy kde si môžu vymeniť pocity s maminami ktoré sú na tom tak isto.Baby ktoré ste boli v tejto téme -neberte to osobne, na vás nenarážam a je mi to veľmi ľúto...