Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
kajuska09...no tak na teba budem striehnuť aby som porovnavala dalej čo a ako...myslím že aj velkosť mame podobnu...
no tak donedavna som si taktiež myslela že to musi byť v strede cyklu no ale ked som sa nejaký čas sledovala tak to tak nie vzdy bolo...
no tak sme potom približne rovnako...my mame 4mm
Ahojte,
uz som 2x velmi silno krvacala, cakam na priatela kedy dojde aby som isla na pohotovost ☹ potom napisem ako som dopadla, ale vyzera to zle ☹ dr. mi povedal ze ten duphaston mi moze sposobit potrat ak je plod slaby alebo je proste nejak poskodeny 😢 ☹ asi je to tak ☹ Drzte sa zienky.
@andrea12737 moja zlata, velmi na teba budem mysliet.....drz sa...
kajuska nemusiš listovať stranky...klikni len na jej nick
@andrea12737 jeezos moja 😒 , drzim palce, hlavne aby si bola ty v poriadku, bezte cim skor na pohotovost!
andrea12737...držím palce nech to je len planý poplach ☹
@andrea12737 Tak utekaj!!!! A daj vedieť ako si dopadla! Držte sa 😢 😢
skusenosti... 😀
@andrea12737 držím Ti palčeky ..... vééééééééééééľmi ..............
ask...dakujem 😉
Dnes je taký nejaký zvláštny deň. Ani neviem či sa mám viac tešiť z tých nových srdiečok alebo smútiť kvôli tým zlým správam ☹ ktoré sa dnes tiež nejako rozbehli 😢
idem na chvilu preč. dufam že to budem musieť zas dočitavať dve hodiny...
kiezby to bol len plany poplach ☹ prvy krat aj druhy krat ta krv zo mna priam vypadla, a bolo toho dost vela ☹ no nic uz idem..idem sa prichystat ☹
@andrea12737 držte sa...
😢 😢 😢

@tigriatko co ja viem, myslim, ze nas tu nebude nikto infiltrovat ani vynasat tajne info 😀 ja nemyslim, ze sa treba uzatvarat do sukromnej skupiny, ale ako chcete..