icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

katus193
22. júl 2011

@usacek79 ved uz som taka z toho nervozna,dr mi musi vybavit mm vies ja neviem dobre este nemecky hovorit a on stale robi ale dnes poobede ma volno tak ho nazeniem nech uz nieco riesi,nechcem to brat na lahku vahu.

tigriatko
22. júl 2011

@mibel ahoj mibel, gratulujem k | | a kuk do mojho fotoblogu, ak sa xces pridat, posli mi udaje... 🙂

mibel
22. júl 2011

@katus193 aj ja gratulujem a dakujem , a hlavne nestresuj vsetko dobre dopadne

erika2010
22. júl 2011

@katrenka111 ja mam jednu znamu co cvici s tehotnymi, ta hovorila ze sa v prvom trim. nesmie cvicit, az od druheho trimestra sa zacina priprava 🙂, ze vraj sa moze poskodit svalstvo, ktore spevnuje teraz najviac maternicu a preto mame aj lenive creva lebo vsetko sa sustreduje na maternicu.

tigriatko
22. júl 2011

huraaaaaa, prve dvojickyyyy. ja som to vedelaaaaa

katus193
22. júl 2011

kocky inac ja som vcera uz o deviatej spala ako babatko a rano som bola hore uz o siestej,od kedy som tehu tak takto ma rano mimi budi,inac spavam do deviatej a dlhsie.Vzdy mam problem rano jest,jedavam az okolo 10-11 a dnes som jedla o 7.30 co mi az bolo zle od hladu 🙂

erika2010
22. júl 2011

@mibel vitaj a blahozelaaaam 🙂

tigriatko
22. júl 2011

@katus193 podla mna sme obe v poriadku, nic neboj.... 😉

usacek79
22. júl 2011

@katus193 juuj len uz sa tolko nesleduj... 😉 tou fazou som presla aj ja a je to fakt nezmysel - co budes chciet citit, to citit budes, je to silno psychicka zalezitost, aj priznaky - jaaaaaj kolko si ich dokaze navodit dufajuca zena, ktora ma vsetky priznaky kazdy mesiac a pritom ani nie je tehotna 🙂
ty tehotna si, tak si to uzivaj, mas pred sebou pekny vikend, bud v pohode, urobte si pekny vecer, teste sa z tehu a dockaj casu - muz nech ta dnes objedna k lekarovi, na tom trvaj, aby si bola pokojnejsia 😉

katus193
22. júl 2011

@tigriatko presne tak,ja sa uz nebudem stresovat a mas pravdu na ciarky je este asi skoro,lebo aj v prvom som mala peknu ciarku az 7dni po vynechani mrchy 🙂

katus193
22. júl 2011

@usacek79 presne tak idem na neho naliehat 😠 nech som kludnejsia a dakujem 😉

tigriatko
22. júl 2011

vy ste si nevsimli pripsevok od lilly77??? strana 71, @lilly77 kedy bola posledna ms,vek a kde budes rodit?? idem nahodit tabulku, tak nex to mam o tebe kommpletne

erika2010
22. júl 2011

@lilly77 jeeeejoooo, to je krasne 🙂 gratulujeeem dvojnasobne 😀

lilly77
22. júl 2011

@tigriatko Ano čakáme dvojičky sme neskutočne šťastný dúfame že bude všetko v poriadku. 🙂 Moje údaje sú teda 34 rokov posledná ms bola 26.5,rodiť budem v Košiciach asi v novej nemocnici ešte niesom rozhodnutá. 😨 termín je 2.3.2012

lilly77
22. júl 2011

@erika2010 Ďakujem Erika aj ja gratulujem Tebe 🙂

tibiana
22. júl 2011

@lilly77 Jeeeeeeeeeeeeeee BLAHOZELAM a zelam vela zdravicka rovnako ako ostatnym tehulkam! Skvele 🙂

tigriatko
22. júl 2011

@lilly77 dvojickyy... moj sen 😀

tigriatko
22. júl 2011

@lilly77 a ked ste sa snazili 7 rokov, tak nakoniec sa vam to podarilo normalnou cestou alebo nejakou pomocou??

kajuska09
22. júl 2011

@tigriatko prazdniny mas pre to ze si pani ucitelka? 🙂

tigriatko
22. júl 2011
kajuska09
22. júl 2011

@lilly77 gratulujeeem, vzdy som tuzila mat dvojicky 🙂 mate nejake v rodine? 🙂

zuzidr
22. júl 2011

ahojte, tak ja vás sledujem úúplne od začiatku, len som stále čakala na potvrdenie od dr. ale nakoľko má dovoelnku idem k nemu až 4.8 ( z čoho som velmi nervózna)., ale podľa našich výpočtov bola posledná mrcha 1.6. takže termín mi vypočítalo na 6-7.3.2011. Všetky vás z príspevkou poznám, pravidelne čítam, gratulujem k srdiečkam, a pevne verím že všetky budeme šťastné mamičky, teda ja už som mám doma 4ročnú čerticu 😀 inak som z okresu PN 😀

inak mi býva dosť zle, teda ani nevraciam ale žalúdok sa mi trasie, trošku pobolieva bruško a kríže ale už pomenej....a bruško tiež už vykuklo, tak neviem ako to utajím v robote....

kajuska09
22. júl 2011

@tigriatko aj ja 😀 a som rada ze mozem teraz vela oddychovat 🙂

kajuska09
22. júl 2011

@zuzidr drzim palceky aby bolo vsetko v poriadku 🙂

zuzidr
22. júl 2011

@kajuska09 dakujem, pri malej som bola u dr v 4+2tt a vynadal mi že načo tak skoro, že nič nie je vidno a že z toho nemusí ešte nič byť 😠 a mám zdravú krásnu dcéru, tak som si povedala teraz, že skôr ako v 6tt ani nepôjdem, išla som 6+3tt a dr. má do 2.8.dovolenku, skoro ma šlahlo...ale snád je všetko v poriadku 😀

kajuska09
22. júl 2011

@katus193 aj ja som mavala take stavy, ze som kazdu hodinu musela nieco zjest, uplne az krce v bruchu 🙂

tibiana
22. júl 2011

@zuzidr BLAHOZELAM a drzim palceky ako vsetkym buducim mamickam 🙂 a neboj nic, jasne, ze je vsetko OK!

lilly77
22. júl 2011

@tigriatko
@kajuska09 Dvojičky máme síce aj v rodine ale naše sú výsledkom IVF sme šťastní že sa to podarilo keďže to bol náš treti transfer a je to finančne aj psychicky veľmi náročné tak snád už teraz bude všetko v poriadku a bobačikom sa bude v brušku dariť.
Všetkým Vám ďakujem za gratulacie Tiež Vám všetkým prajem aby ste v marci držali v náruči krásne voňavé bábätka 😀 .

kajuska09
22. júl 2011

@zuzidr jasne, pokial si nemala a nemas ziadne komplikacie tak ti staci ist neskor 🙂 len ten pocit, ze uz chces vediet cim skor vsak? to poznaaam 🙂

kajuska09
22. júl 2011

@lilly77 tak to ti drzim palce este o to viac 🙂 a uz si videla aj krasne srdiecka? 🙂