Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@katrenka111 ja mam jednu znamu co cvici s tehotnymi, ta hovorila ze sa v prvom trim. nesmie cvicit, az od druheho trimestra sa zacina priprava 🙂, ze vraj sa moze poskodit svalstvo, ktore spevnuje teraz najviac maternicu a preto mame aj lenive creva lebo vsetko sa sustreduje na maternicu.
huraaaaaa, prve dvojickyyyy. ja som to vedelaaaaa
kocky inac ja som vcera uz o deviatej spala ako babatko a rano som bola hore uz o siestej,od kedy som tehu tak takto ma rano mimi budi,inac spavam do deviatej a dlhsie.Vzdy mam problem rano jest,jedavam az okolo 10-11 a dnes som jedla o 7.30 co mi az bolo zle od hladu 🙂
@katus193 juuj len uz sa tolko nesleduj... 😉 tou fazou som presla aj ja a je to fakt nezmysel - co budes chciet citit, to citit budes, je to silno psychicka zalezitost, aj priznaky - jaaaaaj kolko si ich dokaze navodit dufajuca zena, ktora ma vsetky priznaky kazdy mesiac a pritom ani nie je tehotna 🙂
ty tehotna si, tak si to uzivaj, mas pred sebou pekny vikend, bud v pohode, urobte si pekny vecer, teste sa z tehu a dockaj casu - muz nech ta dnes objedna k lekarovi, na tom trvaj, aby si bola pokojnejsia 😉
ahojte, tak ja vás sledujem úúplne od začiatku, len som stále čakala na potvrdenie od dr. ale nakoľko má dovoelnku idem k nemu až 4.8 ( z čoho som velmi nervózna)., ale podľa našich výpočtov bola posledná mrcha 1.6. takže termín mi vypočítalo na 6-7.3.2011. Všetky vás z príspevkou poznám, pravidelne čítam, gratulujem k srdiečkam, a pevne verím že všetky budeme šťastné mamičky, teda ja už som mám doma 4ročnú čerticu 😀 inak som z okresu PN 😀
inak mi býva dosť zle, teda ani nevraciam ale žalúdok sa mi trasie, trošku pobolieva bruško a kríže ale už pomenej....a bruško tiež už vykuklo, tak neviem ako to utajím v robote....
@kajuska09 dakujem, pri malej som bola u dr v 4+2tt a vynadal mi že načo tak skoro, že nič nie je vidno a že z toho nemusí ešte nič byť 😠 a mám zdravú krásnu dcéru, tak som si povedala teraz, že skôr ako v 6tt ani nepôjdem, išla som 6+3tt a dr. má do 2.8.dovolenku, skoro ma šlahlo...ale snád je všetko v poriadku 😀
@tigriatko
@kajuska09 Dvojičky máme síce aj v rodine ale naše sú výsledkom IVF sme šťastní že sa to podarilo keďže to bol náš treti transfer a je to finančne aj psychicky veľmi náročné tak snád už teraz bude všetko v poriadku a bobačikom sa bude v brušku dariť.
Všetkým Vám ďakujem za gratulacie Tiež Vám všetkým prajem aby ste v marci držali v náruči krásne voňavé bábätka 😀 .

@usacek79 ved uz som taka z toho nervozna,dr mi musi vybavit mm vies ja neviem dobre este nemecky hovorit a on stale robi ale dnes poobede ma volno tak ho nazeniem nech uz nieco riesi,nechcem to brat na lahku vahu.