icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

katus193
22. júl 2011

@kajuska09 presne to mam ja a to rano vobec nikdy nejedavam lebo ma az napina a teraz uz o siedmej musim jest lebo mi je az zle od hladu 🙂

lilly77
22. júl 2011

@kajuska09 Ano,srdiečka sme už videli dva krát ďalšia kontrola bude 1.augusta vtedy vraj už dostanem aj knižočku.

tigriatko
22. júl 2011

@zuzidr ahoj ,gratulujem 🙂 vek a porodnica???

xcela by som nahodit novu tabulku, tak mi poposielajte udaje tie, co ix tam nemate kompletne... doplnila som zatial stlpec "vek".. u koho to vidim, tak som to tam dala,..

zuzidr
22. júl 2011

@tigriatko mám 25r. a budem rodiť v Piešťanoch 😀

kajuska09
22. júl 2011

@lilly77 supeeeeer 🙂 musel to byt krasny pocit 🙂 teraz Ta budu urcite viac sledovat a budes mat castejsie kontroly ako pri jednom babatku..

kajuska09
22. júl 2011

@tigriatko ja vek 28 a rodit budem v Bratislave 🙂 dakujeeem

bejbinka131
22. júl 2011

@tigriatko ahoj...aj mne mozes doplnit : 26 rokov, porodnica asi Zilina

tigriatko
22. júl 2011

@bejbinka131 jeeej, aj ty si tu?? tak este poslednu MS poprosim a termin porodu, dikiii

usacek79
22. júl 2011

@tigriatko ja mam vek zverejneny 😉 staci dat kurzor na foto a mala by si ho vidiet 🙂 a pohlavie tipujem dievca 😵

dadak
22. júl 2011

@tigriatko moj vek je 32 a ratam s dievcatkom...😀

dadak
22. júl 2011

@tigriatko aj ked si myslim ze budeme mat asi znova chlapceka...😀

tigriatko
22. júl 2011

@usacek79 ano, tam, kde je to zverejnene, nie je problem, pozrela som si aj historiu, takze dost vela sa mi podaarilo najst...

ked xcete aj ten tip pohlavia, tak makame babyyyyyy ... zatial viem, ze usacek a dadak dievcatko

usacek79
22. júl 2011

@tigriatko ahaa, az teraz som citala dozadu, ze si to uz nasla 🙂

kajuska09
22. júl 2011

@dadak jeeej ty mas syna Samka, krasne meno, take dam asi aj ja ked to bde chlapcek 🙂

kajuska09
22. júl 2011

@tigriatko tak ja dam tip na dievcatko 🙂

dadak
22. júl 2011

@kajuska09 je to nase slniecko ale riadny betar...tak sa priprav..😀, ale to meno sa paci aj mne a velmi...

lilly77
22. júl 2011

@kajuska09 Bolo to nádherné pravdu povediac ešte stále tomu neverím.Lekár nás ešte pri prvom ultrazvuku naťahoval.A keď sa nás potom opýtal či nevadí že budu dve skoro som ho vybozkala 😀 .Ja som od začiatku na pn a ostávam na rizikovom.Tak celé dni len ležkám a čumím na telku a samozrejme študujem internet.Chcem si vypýtať vychádzky tak dúfam že mi ich moja lekárka dá.

kajuska09
22. júl 2011

@dadak 😀 takze Samkovia su betari? 😀 to meno sa paci aj drahemu, takze by sme asi dlho nerozmyslali a nehadali sa 🙂 🙂 🙂

tigriatko
22. júl 2011

@lilly77 inak, mam znamu, co sa straaasne dlho snazili, po vysetreniax im doktor povedal, ze nikdy sa jej nepodari otehotniet prirodzene, tak po 3 IVF sa im narodili dvojicky... ked mali 3 roky, tak znama necakane zistila, ze je tehotna a uz maju aj krasneho xlapceka, takze asi tak 🙂

barbyes
22. júl 2011

@usacek79 môj má naopak veľmi peknú vyšportovanú postavu, ale je zasa chudý na svoju výšku....a ja som tiež chudunká a keďže zasa mne prsia Boh do vienka teda nenadelil tak aj tak pôsobím 😀 ale tiež sme so sebou spokojný a to je hlavné 😎
@mibel @lilly77 vitajte a gratulujem
@lilly77

dadak
22. júl 2011

@kajuska09 to meno ti odklepavam...super meno...hlavne sa casto s nim nasmejeme...ked sa spytam...kto to urobil? starsi hovori, to samo... a samo zase...to som nebol ja...ja som tu ani nebol... a kiko sak nie ty, ale to samo... sak ti vravim, ze to ja nie...on myslel, akoze sa to urobilo samo...😀
ale je to nase slniecko...a tak ma vie vystiskat...a da sa mu hovorit hocijako...Samko, Samo, Samulko, Sami...

kajuska09
22. júl 2011

@lilly77 tak to je taky vesely lekar co ta natahoval 🙂 vela oddychuj, urcite to stoji za to, myslim si ze vychadzky Ti musia umoznit, dve hodiny doobeda a dve poobede 🙂

usacek79
22. júl 2011

@barbyes no aj moj je stihly a vysportovany, len teda stavbu tela ma taku, ze nikdy nebude posobit ako socha Davida, lebo ma taku nejaku podivnu kostru 😀 inak tie prsia by som ti pokojne dala aj polovicu, je to ostara! 😅

lilly77
22. júl 2011

Ja netuším či to bude chlapček a chlapček či dievčatko,dievčatko alebo chlapček a dievčatko náš syn chce samozrejme bratov 😀 . Mena sa mi páčia Natálka,Radka .Chlapček Aurel ale to moji chlapi nesuhlasia 😒

kajuska09
22. júl 2011

@dadak 😀 jasne to poznam, spravilo sa to samo 🙂 hehe ked Ta nahneva povies mu ty Samo jeden 😀 a ked je dobry tak Samko 🙂

barbyes
22. júl 2011

@katus193
@tigriatko ja sa napr. chystám k dr. až druhý augustový týždeň, skôr by na sone i tak neuvidela, resp. uvidela, ale akciu srdiečka by asi nepotvrdila a má aj dovolenku tak neriešim 🙂 a ak nemáš za sebou nejaký potrat alebo čosi podobné tak nie je dôvod sa stresovať a utekať k dr. neboj, všetko bude OK, uvidíš 😉

barbyes
22. júl 2011

@usacek79 tak davaj 😀 😀 😀 ja by som o číslo väčšie prijala i keď mužovi sa moje malé prsia páčia 😎

usacek79
22. júl 2011

@lilly77 Radka a Aurel su velmi pekne mena, take neokukane 😉 a obe maju navyse pozitivny vyznam 🙂

tigriatko
22. júl 2011

@barbyes lenze, tusim, my mame obe za sebou potrat, preto tie poxybnosti ☹

lilly77
22. júl 2011

@tigriatko veru už som počula veľa takých prípadov človek ked sa prestane snažiť zrazu sa to stane
@kajuska09 no ked bol tak dlho ticho už som sa skoro rozplakala že sa to nepodarilo o to krajšie bolo ked nám pustil reproduktor a ja som počula tlkot srdiečok,nedá sa to opísať 😅 .
@barbyes ?Dakujem a držím palce