Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@miumia ty si PN? Myslim si ze po tom co sme prezili, mame urcite pravo byt doma. Ja zatial nie som PN, doktor mi nic take nenavrhoval, a kedze som ucitelka, mam teraz 2 mesiace dovolenku, najblizsie mam NT ultrazvuk az o 6 tyzdnov 31.8. co bude prave na konci prazdnin, co sa mi zda byt strasne daleko, ale zas naco robit zbytocne vela kontrol, dolezite je ze uz bije srdiecko a uz len dufat ze sa nic neskomplikuje. Doteraz som mala uz 4 ultrazvuky a to som len na zaciatku 7.tyzdna....Teraz malinko spinim a boli ma trochu brucho, snad je to v norme....
@kajuska09 no este niesom kedze som u obvodnej este nebola ale po pOslednom potrate a hematologickych vysledkoch mi hematologicka aj gynda povedali ze najblizsie tehu som hned rizikova a PN co si snad presadim ked uz si platim DNP v najvyssej sume.. A koniec augusta je podla mna akurat ved to nam bude koncit prvy trimester! Uz nech je to tu 🙂
DNP sa dá samozrejme využiť aj na marodku určite je to prilepšenie.Odhlasiť ho nemusíš dá sa to dokonca využiť ked si na materskej a ideš na PN s druhým dieťaťom.
@mibel ja som z PD.....len zijuca v Norsku....ale rodinu mam v PD
Ahojte, asi aj ja by som mala mať termín v marci. Teda podľa môjho výpočtu. Vedieť to budem až v pondelok, kedy mi má byť potvrdená aj funkcia srdiečka. Tak mám strah, dúfam, že to tam bude v poriadku.

@zuzanka7117 jasneee, uz len tolko ze ja som bola v Bergene a mam kraaasne spomienky na prirodu a vsetko okolo 🙂