icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

kajuska09
22. júl 2011

@zuzanka7117 jasneee, uz len tolko ze ja som bola v Bergene a mam kraaasne spomienky na prirodu a vsetko okolo 🙂

kajuska09
22. júl 2011

@dadak mozno budes prekvapena 🙂

dadak
22. júl 2011

@kajuska09 ak mas pravdu, pridem ta vystiskat...to ti slubujem...😀

miumia
autor
22. júl 2011

@dadak nemaam uz by som sa nimi chvalila v profile 🙂 ja len planujem mena dopredu,najlepsie by bolo keby som mala dve dievcatka miusku a evicku..

ask
22. júl 2011

@ejka3 este stale nie, stale nas natahuje potvora, ale ona skoro vzdy prenasa a potom sup! a ma vybaceny porod aj za hodinu a pol 😀

kajuska09
22. júl 2011

@miumia ty si PN? Myslim si ze po tom co sme prezili, mame urcite pravo byt doma. Ja zatial nie som PN, doktor mi nic take nenavrhoval, a kedze som ucitelka, mam teraz 2 mesiace dovolenku, najblizsie mam NT ultrazvuk az o 6 tyzdnov 31.8. co bude prave na konci prazdnin, co sa mi zda byt strasne daleko, ale zas naco robit zbytocne vela kontrol, dolezite je ze uz bije srdiecko a uz len dufat ze sa nic neskomplikuje. Doteraz som mala uz 4 ultrazvuky a to som len na zaciatku 7.tyzdna....Teraz malinko spinim a boli ma trochu brucho, snad je to v norme....

dadak
22. júl 2011

@miumia jeeeeeeeeej no krasne mena...tak verime, nech sa nam splnia nase dievcatka...

kajuska09
22. júl 2011

@dadak beriem Ta za slovo 😀 😀 😀

dadak
22. júl 2011

@kajuska09 no neviem ci budes taka nadsena a usmiata, ked ma uvidis stat pred dverami tvojho bytu s dvoma certikmi a jednou diablickou...😀 a ja sa na teba hodim a aj zabudnes preco...hihi...juj nech mas pravdu

kajuska09
22. júl 2011

@dadak jasneeee ze sa budem tesit, ja mam deticky veelmi rada 🙂

dadak
22. júl 2011

@kajuska09 prave sa skryvaju v koberci a su spoteni jak po sprche...este stale tuzis po stretnuti s nami? 😀

kajuska09
22. júl 2011

@dadak 😀 hehe si s nimi teda uzijes 🙂 jasneeee aj napriek tomu, kludne mi ich dones, postrazim na par dni 😀

miumia
autor
22. júl 2011

@kajuska09 no este niesom kedze som u obvodnej este nebola ale po pOslednom potrate a hematologickych vysledkoch mi hematologicka aj gynda povedali ze najblizsie tehu som hned rizikova a PN co si snad presadim ked uz si platim DNP v najvyssej sume.. A koniec augusta je podla mna akurat ved to nam bude koncit prvy trimester! Uz nech je to tu 🙂

miumia
autor
22. júl 2011

@dadak no to si pis ze splnia 🙂 ja s pipikom nepocitam!🙂 ake mena mate vybrate?

kajuska09
22. júl 2011

@miumia aj ja si platim DNP, uz 2 a pol roka. Co by to znamenalo ked Ta hodia na PN? Musis to platit nadalej, alebo ako je to? Ja uz to mam predplatene aj na 3 deti 😀

dadak
22. júl 2011

@miumia Kristinka, kristinka, kristinka, kristinka...
a plan B keby nahodou, Daniel..

barbyes
22. júl 2011

@dadak to sú krásne mená, tak Danko už aj oslávil včera svoje prvé meniny ak to teda bude chlapec 🙂

dadak
22. júl 2011

@barbyes nehnevaj ma...hihii...to bude Kristinka...prosiiiiiiiiiim...

barbyes
22. júl 2011

@dadak OK, prepáč 😕 🙂

lilly77
22. júl 2011

@kajuska09 ja mám tiež DNP a počas PN ani počas materskej platiť nemusíš.Je to super vec teraz mi to dosť pomáha počas PN.

dadak
22. júl 2011

@barbyes srandujem len...neboj...ako inac?

kajuska09
22. júl 2011

@lilly77 a to znamena ze cez PN sa Ti cerpa uz z toho DNP? lebo ja to chapem tak ze sa to vyuzije na tych 8 mesiacov ci kolko to je na materskej, ale vraj ked zena nastupuje na matersku mala by to odhlasit, takto kamoska na to zabudla a potom platila pokutu...

lilly77
22. júl 2011

@dadak Kristínka je pekné meno 😉

lilly77
22. júl 2011

DNP sa dá samozrejme využiť aj na marodku určite je to prilepšenie.Odhlasiť ho nemusíš dá sa to dokonca využiť ked si na materskej a ideš na PN s druhým dieťaťom.

mibel
22. júl 2011

@ejka3 ja z Kanianky

innka09
22. júl 2011

ahojte kočky, nejak vas nestiham citat... 🙂 mam teraz v praci toho dost vela tak sem chodim len sporadicky... ale dufam ze sa to coskoro zmeni a budem tu nonstop 🙂

@tigriatko ... mam 27, a tip na babo - asi chlapcek 🙂

kajuska09
22. júl 2011

@lilly77 jasne, ved pozistujem keby to bolo u mna aktualne 🙂 vdaka

zuzanka7117
22. júl 2011

@mibel ja som z PD.....len zijuca v Norsku....ale rodinu mam v PD

vivi
22. júl 2011

Ahojte, asi aj ja by som mala mať termín v marci. Teda podľa môjho výpočtu. Vedieť to budem až v pondelok, kedy mi má byť potvrdená aj funkcia srdiečka. Tak mám strah, dúfam, že to tam bude v poriadku.

dadak
22. júl 2011

@vivi jeeeeeeeej, vitaj...neboj, ziaden strach...vsetko bude oukej a budes nasa spolubojovnica...tuj tuj tuj a drzim palce v pondelok...