icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

dadak
22. júl 2011

@zuzanka7117 naozaj som na teba myslela....

lilly77
22. júl 2011

@usacek79 to čakanie je veru nekonečné tak držím palce a v stredu Ti tigriatko dopíše do tabuľky srdiečko.
@skatarina Ďakujem aj ja blahoželám už si sa rozhodla pre lekára v Novej nemocnici ja ešte netuším pred 11 rokmi som rodila u dr. Zimovej nebola zlá ale chcem niekoho iného.
@ejka3 Veru je to úžasné dúfam že budú obe v poriadku aj ja prajem Tebe aby všetko dobre dopadlo 😉 .

zuzanka7117
22. júl 2011

@dadak Dakujem.......... 🙂 ......inak teraz vam narobim chute....prave som si spravila na veceru lososa na masle s rucolovym salatom cherry paradajky, olivovy olej......mnam.........podme oslavit ZIVOT, ci uz ten co sa v nas rodi, ci ten, co mame my a naozaj nikdy nevieme kedy on mozme prist

barbyes
22. júl 2011

@zuzanka7117 to fakt? fuuuha 😒 dnešný svet je fakt šibnutý....ako to niekto môže urobiť? ja tým ľuďom nerozumiem 😢 ešteže si OK

zuzanka7117
22. júl 2011

@barbyes ved ani ja.......ale vidis, moze sa stat vsade, dokonca aj v mierumilovnom Norsku.......

barbyes
22. júl 2011

@zuzanka7117 ja sa fakt obávam toho kedy sa to stane aj tu v BA, veľa krát keď som bola v nejakom nákupnom centre alebo na stanici tak som myslela na to, že čo ak...čo ak tu bude bomba? človek si už nemôže byť istý nikde v dnešnom svete ☹

zuzanka7117
22. júl 2011

@barbyes ved toto.....pomaly cela zemegula ide do haja.....ci uz pocasim, teroristami........asi nas uz je privela, treba to trochu preriedit

skatarina
22. júl 2011

@lilly77 Dakujem. Ja som prvy krat rodila u Dr. Suchaneka. Bola som spokojna. Neviem ci este robi porody. Chcel sa venovat iba operaciam. Ale pokial nebudem mat nejaky problem,tak to zatial neriesim.

usacek79
22. júl 2011

@barbyes
@zuzanka7117 no baby nerieste bomby, je toho este o tolko viac, co nam hrozi 😀 ani nema zmysel nad tym rozmyslat 😉

ale barby - vies co som prave dojedla..? VYPRAZANY SYR!!!! 😀 ty za to mozes!! ako si to spomenula, mne uz len slina tiekla.. Isla som do obchodu, kupila nizkotucny (predavacky kukali, ze som sibnuta, ze chcem nizkotucny vyprazat, ale to nie je skoro vobec rozdiel, mnam!) a vyprazila na olivovom oleji, nech to je aspon trochu mensi hriech 😀 mnaaaaam! strasnaaaa dobrota! a k tomu hranolky z Tefal ActiFry - teda bez oleja 😉 takze po hadam dvoch rokoch som si dala syr, ktory zboznujem a nie je mi ani zle! 🙂

barbyes
22. júl 2011

@usacek79 ha-ha 😀 😀 😀 😀 a aký bol? fajný,čo? si mi teraz chute spravila 😝 ja to zasa milujem s varenými zemiačkami a k tomu tatarskú aj kečup 😵 😵 😵 no božské 😵 😵 a v tehu zvládneš viac, ja mám napr. kamošku ktorá má silnú alergiu na čokoládu, vždy sa úplne komplet vyhádže 😒 a v tehu ju mohla jesť na kilá 😅

usacek79
22. júl 2011

@barbyes bol najvaaac! 😀 no ja by som mozno zvladla viac, ale naco pokusat 😉 ale dik za tip, aj drahy sa potesil, ze tusim prvy krat, co sme spolu, som urobila vyprazane jedlo 😀 ja ho vzdy zdrbavam za Mekáč 😎 a teraz sa dorazim meloooonom! 😵

skatarina
22. júl 2011

@zuzanka7117 fuuuuha.....este ze ste v poriadku. Je strasne o tom citat a hlavne ked tam niekoho poznas. Je toto mozne? Nikde uz nieje clovek v bezpeci. Davajte na seba pozor.

zuzanka7117
22. júl 2011

Nebojte...budem davat pozor....este patraju po dalsich dvoch......uz som dostala zakaz od draheho niekam chodit, maximalne do obchodu 3 minuty odtialto......a domov......🙂

kajuska09
22. júl 2011

@usacek79 bola si v Kochu? ja som teraz malinko spinila, asi si zas zvysim davku Duphastonu....

barbyes
22. júl 2011

@zuzanka7117 hej, práve som pozerala v správach 😒 snáď ich rýchlo nájdu 😔 je to hrozné ☹

katrenka111
22. júl 2011

Baby??? vyprážane??? cokolada??? bleeee, tak ja take vobec nemožem jest, býva mi zle z takých vecí......
Ale ked mate chute tak si treba dopriat...ja som nejedla vobec žiadne mäso a tento týžden mi drahý urobil take fajnove kuracie prsícka že mnam.....no proste musim koli babynku 🙂

katrenka111
22. júl 2011

bože to je hrozne, to fakt aby sa clovek už bal vyst aj na ulicu...

kajuska09
22. júl 2011

@zuzanka7117 aj ja som myslela na Teba ked som si precitala o tom Osle....Bola som v Norsku, je to uzasna krajina a pocula som, ze je jedna z najbezpecnejsich....hmmm.... .hlavne ze ste v poriadku 🙂

usacek79
22. júl 2011

@kajuska09 bola, ale len na recepcii pre recept.. Akoze ja tak raz za den pri utreti na WC mam vytok uuuuplne sveltuckoruzovy, ale to vobec neriesim, to ani nemozem nazvat spinenim..
Ja si davam 3x denne az do kontroly v stredu to tak potiahnem, potom podla vysledku sa s maresom dohodnem, ci uz staci 2x, lebo nemam chut sa uz tolko ladovat hormonami 🙄

ejuska79
22. júl 2011

ahojte kocky, ja vas ani nestiham citat... tak aspon vam zelam krasny vikendik a tyzden...my odchadzame na chatu do oscadnice, oprideme az vo stvrtok a to uz nebudem mat sancu vas docitat..drzte sa vsetky, vela pozitivnych sprav od doktorov 🙂 🙂 inak zvlastne je, ze ja si ani neuvedomujem ze budem mat babo, proste cez den kolotoc okolo malej, domacnost...ani mi to nepride, i ked, ked sa najem, hned mi je zle, ale po chvili to prejde, len mam strasny pocit plnosti zaludka a pritom toho moc nezjem... az vecer, ked si lahnem, si uvedomim, ze je tu dalsi cloviecik....jaj snad to vsetko zvladnem, dve deti po roku a pol a prve z divych vajec 😀 😀 majte sa....

kajuska09
22. júl 2011

@usacek79 jasne, potom mi napises co Ti povedal, no tak ja budem teraz brat znovu 3 krat a snad to prestane. Dva tyzdne uz bol pokoj a teraz ma to prekvapilo....

miumia
autor
22. júl 2011

Blahozelam k srdieckam 🙂 ! Co sa tyka mena 3 roky mame s manzelom vybrate Maxim a Mia no teraz ked to pomaly zacina byt aktualne si uz taka ista niesom.. Len ten maxim ma trochu odradza preto ze ich podla mna bude milion ked vezmeme do uvahy maximilianov, maxov a maximov.. A meno mia ma pre nas hlbsi vyznam takze to mozno aj ostane.. A @tigriatko mam 25 🙂

kajuska09
22. júl 2011

@miumia ahoooj, kedy mas teraz dalsiu poradnu? az v 12.tom tyzdni? 🙂

dadak
22. júl 2011

Tak baby, mm mi dnes povedal, ze vyzeram presne jak ked som cakala Samka...ze si je isty ze to bude chlapec..:-/
a ja tak chcem pisulku...... ☹

kajuska09
22. júl 2011

@dadak a mate v rodine samych chlapcov? alebo aj nejake baby? 🙂

dadak
22. júl 2011

@kajuska09 samych chalanov...zatial...moja mamka je z troch sestier a len ona ma dve dievcata..ostatne sestry maju 4 chalanov, otec ten ma sestru a brata, moja sestra ma syna a ja dvoch...takze a zevraj treti bude chlapec zase...hm

zuzanka7117
22. júl 2011

@kajuska09 dakujem.....🙂.......hadam sa to ukludni.......je pravda, ze Norsko je krasna a bezpecna krajina, ale priamo v Oslo to je samo o sebe uplne nieco ine....hlavne koli urcitej skupine populacie....ale to su ine veci, ktore netreba riesit v tejto teme.........venujme sa nasim fazulkam v bruskam, nech len rastu a nech im srdiecka buchaju ostosest.....🙂

zuzanka7117
22. júl 2011

idem si dat ku filmu zelene kyselkave jablcko, na cerstvo umyte zuby.... 😝 .....to je dobrota...🙂

miumia
autor
22. júl 2011

@kajuska09 No buduci tyzden idem k mojej obvodnej kedze sa este len teraz vrati z dovolenky a asi ona povie co a ako.. Vlastne ani neviem od kedy sa chodi do poradne ale po velkom sone kde bolo srdiecko mi dr povedal ze sup k obvodnej pre PNku a do poradne tak uvidime hlavne nech je vsetko ok.. Ako sa citis a kedy mas ist ty ? A co tvoja PNka?
@tigriatko Zdalo sa mi ze som na niecO zabudla 🙂) pevne verim ze cakame dievcatko !

dadak
22. júl 2011

@miumia ty uz mas deturence?