icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

vivi
22. júl 2011

🙂 ďakujem, všetkým prajem bezproblémove tehotenstvo. Čítala som si pár stránok dozadu a vidím, že v niektorých oblastiach som úplne mimo. ☹ Nevedela som, že na materskú sa dá pripoistiť a pod. Musím tu chodiť častejšie. 🙂

zuzanka7117
22. júl 2011

@vivi vitaj medzi nami......a drzim palce na srdiecko.....🙂

vivi
22. júl 2011

ďakujem za pekné privítania 😵

kajuska09
22. júl 2011

@barbyes idem teraz robit chutky ja Tebe 😀 prave jem horuce maliny so zmrzlinou, mnaaam 🙂

kajuska09
22. júl 2011

@vivi vitaj 🙂 kazda mame strach, je to normalne.....a v ktorom si tyzdni podla menstruacie?

vivi
22. júl 2011

To práve neviem, nemám pravidelnú MS, ale myslím si, že asi tak v 6-7 tt. Dva mesiace pred tým som bola 2x na IUI a nič. Potom som si povedala, že si dám 3 mesiace pauzu a pôjdem na IVF. No a keď už som čakala na MS aby som mohla začať chodiť od 25 DC na injekcie, tak som ju stále nemohla dostať. Normálne som rozplakala, že ani tú hlúpu MS nemôžem dosťať bez vyvolávačky aby som mohla začať s protokolom. No tak som išla na vyvolávačku a po desiatich dňoch som už bola zúfala a bála som sa, že mi niečo je, keď som ju stále nedostala.

Kúpila som si test, ale vôbec som tomu neverila a keď som tam tu čiarku uvidela skoro som odpadla.

jankajanka
22. júl 2011

Ahojte baby, ja len na skok.
@alaniska drž sa a budeme na teba myslieť .Treba to brať tak že v myšlienke je sila, takže to pozitívne myslenie -aj keď to bude náročné-určite spraví zázraky.A nové budúce maminy vítam.
@tigriatko ja dievčatko-len dúfam že keď to bude chlapec, nestane sa z neho transvestita alebo travestita kvôli tomu, že túžim po dievčatku 😉

jankajanka
22. júl 2011

@usacek79 teba by som sa chcela spýtať koľko platíš u Mareša,či platíš navyše za nejaké vyšetrenia a koľko by vyšiel pôrod v KOCH.Môžeš aj IP, len som zvedavá,pretože si budem hľadať gyn. v BA a suseda k nemu chodí a mám naňho aj číslo, len aešte zbieram informácie 🙂.Vďaka

usacek79
22. júl 2011

@jankajanka u mareša platím ako u akéhékoľvek iného gynekológa u Kocha 😉 tj 120,- ročne (tehotné 140,-)
je v tom v podstate všetko, navyše je len 3D/4D utz a amniocenteza... Vsetky ostatne bezne ukony su v cene.
Porod u Kocha stoji momentalne 1200,-eur, to je akciova cena do odvolania, potom bude 1500,- V cene je okrem porodu a ubytovania na potrebny pocet dni aj epiduralka, manzel (alebo niekto, koho chces) pri porode a hygienicke potreby pre teba a tusim aj babatko, kym tam budete. Ale vsetko je na ich stranke 🙂

kajuska09
22. júl 2011

@vivi tak to velmi drzim palce aby to vysloo 🙂 bolo by to skveleee 🙂

sssimi
22. júl 2011

Ahojte kočky.
Pomalyčky sa k vám potichučky pridávam. Zatiaľ to nemám 100%né, ale ani sa nikam neponáhľam. Pozerám, že ste sa rozpísali riadne. Sú tu aj nejaké druhorodičky?

zuzanka7117
23. júl 2011

Dobre ranko dievcata, este vsetky spite......mne sa nejako nedari, uz hodinu som hore.....zaludok sa uz ozyva asi si idem urobit ranajky.......🙂

@sssimi Vitaj medzi nami, dufam, ze ostanes az do uspesneho konca ako aj my vsetky.....🙂

katrenka111
23. júl 2011

Dobre ranko maminky..... tak ako vyspinkane???

katrenka111
23. júl 2011

@usacek79 Fuuu no to su teda dosť vysoké pálky.....

sssimi
23. júl 2011

@zuzanka7117 Ďakujem pekne. No ja sem zväčša asi len nakuknem. Pri dvoj ročnej potvorke to budem mať zaujímavé a ešte som stále verná starému fóru, tak neviem ako to budem stíhať, ale určite sa prídem podeliť o neaké radosti aj starosti. Dnes som si robila druhý test a už mám riadne kolajnice, tak som si už istá-aj keď a som si už v podstate bola, len mm nechcel veriť 😀

dadak
23. júl 2011

@sssimi vitaj a coby si chodila na stare fora, my sme tu skveleeee...😀
ci druhorodicky? ano, aj tretorodicky...😀

dadak
23. júl 2011

@zuzanka7117 coby sme spali...4 x v noci chodim cikat, potom ma privali v posteli jeden z chalanov a tak rano jak vevericka po party..😀
co sa chystas porabat? dufam ze posluchnes tvojho chlopa, najviac 3 min. od domu...😀 kedy sa ti vlastne vrati? a chcete v tom norsku ostat natrvalo?

dadak
23. júl 2011

@vivi waw, tak si si presla riadne tiez uz vselicim moznym...tak konecne by sa to uz mohlo podarit...bolo byt to fer.....a vies co? podari sa ti to aj...mam takeho tusaka...😀 a mna vacsinou neklamu...
odkial si?

katrenka111
23. júl 2011

@dadak Ahooj no vy sa mate, vy už viete co Vas caka....ale tie co cakaju prve to bude zaujímave....ja sa už ted bojim vsetkeho....

zuzanka7117
23. júl 2011

@dadak Beboj, posluchnem a velmi rada.....ale iba do pondelka, rano totiz idem do prace.....a jazdim v centre, sice uz tam nebudem cely den, iba 2 hodiny od 7. do 9., tak sa hadam nic nestane....takto budem robit do 4.augusta, potom uz asi nie......a urcite tu n echceme ostat natrvalo, mame na sk nas sen, ktory si chceme splnit, len tu este musime par rockov pobudnut.....🙂

dadak
23. júl 2011

@katrenka111 vies co? pre mna je vsetko vzdy od zaciatku..😀 naozaj, stresujem dakedy jak pri prvom, tesim sa jak pri prvom...len s tym rozdielom ze to prve ma uz podporuje...😀, ja verim, ze vsetko dopadne okej, nam vsetkym...
@zuzanka7117 tak to je dobre ze ti skratili cas...oddychnes si aspon...juj, pravdupovediac aj ja by som sa vratila na slovensko...este stale som si tu nejako nezvykla, a to uz tu budeme stvrty rok...ale mame tu uz domcek aj vsetko, tak asi sa budem musiet prisposobit...:-/

dadak
23. júl 2011

Kde sa vytratili vsetky dievcata......

obedwix
23. júl 2011

dobre ranko....tak toto veru nedočitam. meskam 10strán!!! usacek to akože tolko budeš platiť za porod? no tak to je dobra palka. ozvala sa andrea12737? prajem krasnu...u nas slnečnú sobotu

sssimi
23. júl 2011

@dadak tak už tam fungujem skoro 3 roky a ťažko sa mi s nimi lúči. Predsa máme za sebou az 2 stretká. Ale isto sa sem prídem pokochať čo máte nové 😉

Aj vám už býva niektorým zle? Mne pri malej bolo asi 2tt, ale teraz už mi začína byť neako príliš skoro 😖

jankajanka
23. júl 2011

Ahojte aby 🙂.Ja som tu len tak na skok ako väčšinou...Ktorá ste z BA ,poradili by ste mi nejakého dobrého gynekológa a kde a prečo sa chystáte rodiť? Poplatok u Dr.Mareša je ok, ale cena za pôrod? To nehrozí 🙂

jankajanka
23. júl 2011

@usacek79 ďakujem za info.Pozerala som stránku.Tam bola cena za apartmán, ale nevedela som či je v tom už aj pôrod.Viem že výber DR.je 300 eur a teda + ten apartmán, tak to je ozaj dosť 🙂.Myslím si že zvládnem odrodiž aj inde a vôbec sa neurazím 😀 .Ale budeš to tam mať super 😉

zuzanka7117
23. júl 2011

@dadak ja to beriem trosku inak......nikdy som to nebrala, ze sa musim prisposobit, presla som velmi vela miestami, aj kde som mala stabilitu, ked som proste necitila, ze je to to prave a ze to naozaj chcem, tak som sa proste zobrala, a isla inde, isla som za svojim srdcom, az ma to nakoniec doviedlo do Norska, kde som spoznala mojho buduceho manzela, a teraz s urcitostou viem, ze som nasla, co som take dlhe roky hladala. Praveze sa musis snazit o to aby si to ostatne prisposobila tebe a tvojej rodine.....aj domcek sa da predat a zacat niekde inde......
prepac, trochu som sa rozpisala, je to len moj nazor, jasne ze je to kazdeho vec kde a ako bude zit........ja si len idem za tym, aby som bola stastna, ide to tazko, ale pomaly sa k cielu dostavam....🙂

dadak
23. júl 2011

@zuzanka7117 ja viem...ved sme aj skusali...len domy sa teraz hrozne tazko predavaju..hrozne...a pozicku nam na ten novy dat nechceli...bo my to mame trosku kkomplikovanejsie..ja slovak, manzel madar, robi v zahranici...takze tak....ale ja ani necakam na to prisposobenie sa, ale na to, ze sa tu zacnem citit lepsie...len viem, ze aj ja musim preto nieco urobit...takze asi tak...aj ja som si toho dost pochodila po svete...

zuzanka7117
23. júl 2011

@dadak drzim palce, aby sa vam podarilo zlepsit situaciu a aby ste sa dostali na miesto, ktore budes moct nazvat domovom......🙂

ja momentalne surfujem po nete, hrozne ako sa zmenila situacia po tom vybuchu a strielani na ostrove od vcera......90 obeti.
Inak sa mi ani nechce vyliezt z postele......🙂

sasena033
23. júl 2011

ahojte babule ja sa hlasim z nemocnice teda mne nie je nic ja som ok....vcera NAs prijali.... malecmu s avratilo vracenia prehananie a teploty tak sme vecer sli na pohotovost a nechali nas tu .....dufam ze zajtra nas pustia budem s amodlit neznasam nemocnice psychicky to nezvladam....neda sa tu spat....maly dietuje hladny stale place no des...drzt epalce nechs a skoro z toho dostaneme....ked pridem domov hadam Vas stihnem docitat..ale teraz nemam naladu na nic ☹