icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

dadak
5. júl 2011

@usacek79 tomu chapem, len nerozumiem tomu, ako mozem byt aj ja v 5 tyzdni ako napriklad ty, ked mrchu som mala skor ako ty..a preco mi potom porod vyratal koncom februara, ked som teraz v piatom tyzdni...😀, sorry, nejako mi to nejde do hlavy...

usacek79
5. júl 2011

@dadak no si podla vsetkeho v siestom tyzdni 🙂 a je mozne, ze porod je na koniec februara, myslim, ze my sme vsetko take cerstve cakatelky, ze tieto nase kalkulacie mozu byt uplne mimo reality 😀
mozno vsetky, ktore sme menstruovali koncom maja patrime do skupiny Februat 2012 😉 ved uvidime, to je take tesne ten termin, ved aj ja mam vypocitany kdesi okolo 6.marca a pokojne mi lekar moze povedat, ze to bude skor 🙂

jancamad
5. júl 2011

dievčatá aj vy máte taky pocit, že mate v podbrušku ako keby kameň? nie je to na dotyk tvrdé ale cítim ako keby som tam mala vodu abo čo. test som si robila zase včera a nič, ale sa mi zdalo uplne len malinko, že je tam aj druha čiaročka, ale fakt len malinko. vydržím ešte tri štyri dni a zase. tak uvidime, ale podla priznakov by tam mohla byť🙂) mať veľmi veľa hlienu, neviem čo to. nenapína ma, ale stále mam pocit ako keby som si mala odgrgnuť, čo som nemala tak často. a veľmi ma bolí v podbrušku(tak ako keby mala prisť mrcha). tak v strede, nie vaječníky. ja som si už začala namýšľať že mam ovulku, ale to by bola neskoro nie kedže som v 27DC. ja už fakt neviem. vyčkám a uvidime. ale to čakanie ma asi zabije🙂)))

humba
5. júl 2011

ahojte baby, tak ja som sa vratila z toho pohovoru, no neviem cele to na mna posobilo nejako divne a ta formulka na zaver my sa vam ozveme a posleme Vam mail, ma teda vobec nepresvedcila, mozno je to tu v NO normalne ale ja to vidim tak ze sa prihlasim na tu socialku a budem brat 2 roky 60% platu. ved to tiez neni zle a budem doma v klude.

dadak
5. júl 2011

Baby , planujete si kupit test na urcenie pohlavia od 6-teho tyzdna? ja viem, je to haluz....len chcem vediet, ktora z vas sa chysta a ktory....
inac vam prajem krasny den....
@jancamad ano, som z teplice, ale prosim, som este tajna, tak nech to aj takto ostane... a my sa pozname? fotka mi je inac znama, ale...

sasena033
5. júl 2011

@dadak ahoj ja sa nan urcite chystam som zvedava 🙂

dadak
5. júl 2011

@sasena033 jeeeeeej, no aj ja by som chcela...len neviem ktory...su tri..ak sa nemylim...hm?

dadak
5. júl 2011

@humba hm, ber tych 60 percent na dva roky....budes mat klud, peniazky a mozes sa venovat len a len babatku...ale ak to nechces, tak ti silno drzim palce, aby ta zobrali do tej prace...tuj tuj tuj...

sasena033
5. júl 2011

@dadak myslim ze tento stojii 25 eur cez net....akmoska mi ho zozenie za 15 eur ..aj ona ho skusala jej vysla baba 🙂

dadak
5. júl 2011

@sasena033 aj mne zozenteeeeeeeee...😀

silvia.t
5. júl 2011

Ahojte baby ja som ho dostala a visla mi fialova 😅 ale podla mna najspolahlivejsi je vypocet podla krvy...v mojom okoli to vyslo kazdemu...aj ked nied na utz 😀 no zvedavost mi nedala

humba
5. júl 2011

@dadak no ved ja uz fakt nad tym premyslam, este sa musim poradit s pracovnou agenturou, a pokial sa dobre citim chcela som byt medzi ludmi uvidim...ale dikes za radu.

petka015
5. júl 2011

caute baby

aj ja som rozmyslala nad tym testom no uvidim.

potrebujem radu som nejaka nachladnuta a nemozem si odkaslat myslite ze si mozem dat calcium chloratum???
je tam napisane ze sa moze uzivat pocas tehotenstva aj dojcenie na odporucanie lekara. dakujem za rady majte
sa idem sa s malym troska prejst lebo je to tu s nim na nevzdrzaanie.

domi123
Odpoveď bola odstránená
jancamad
5. júl 2011

@dadak neboj sa🙂) ja už v teplici nebývam🙂 a nepoviem, je to tvoje tajomstvo (zatiaľ)🙂) no ak dobre viem, tak sme skoro susedy. bývali sme dva domy od seba. ja som bývala na rohu, teraz tam bývaju moji rodičia a surodenci. boli sme piati. už vieš kto? 😎 len som si nie istá či si tam bývala ty alebo tvoj dedko s tetou. mamka teraz býva hore pri cintoríne nie?🙂

sasena033
5. júl 2011

@silvia.t no myslim ze ti vyslo dievcatko..tak pockat na sono.... 🙂 kamoska pojde teraz niekedy som zvedava co jej povedai je v 20tt inak aj nad krvou som rozmyslala stoji myslim 65€ ale je to 99,2% uspechu

sasena033
5. júl 2011

@dadak ked bude objednavat mne mam aj tebe??

silvia.t
5. júl 2011

@sasena033 ja som myslela iny vypocet ....a ide to podla vymeny krvi v tele..krv sa meni kazdych 7 rokov a podla toho ktory partner ma novsiu krv take bude pohlavie...u mojho prveho mi to vyslo splodili sme ho v roku 2008 to mal novsiu krv chlap a mame chlapa 😀 teraz sme splodili babo v 2011 a mam novsiu krv ja tak by malo byt dievca 😉

sasena033
5. júl 2011

@silvia.t aha tak to poznam tiez podla toho by mi mala vyjst baba aj podla toho cinskeho kalendaratak s anechame prekvapit 🙂

jancamad
5. júl 2011

dievčatá to ako zistite kto ma novšiu krv? zaujíma ma to 😀

dadak
5. júl 2011

@jancamad napisem ti priklad, hej? aspon ja som to takto pochopila lepsie..
ja: 32 rokov / 7 = 4 zvysok 4
manzel 33 rokov/7 = 4 zvysok 5

ja mam mensie cislo, cize mali by sme mat dievcatko, lebo mam novsiu krv...
ak by bolo cele cislo, tak ten partner co ma to cele, tak take bude pohlavie...
@sasena033 uz som objednala..😀 ale dakujem...a kedy sa to chystas robit, v ktorom tyzdni? ci hned? ja som si inac objednala aj ten women secret...chcem vediet rozdiel...:.-D

sasena033
5. júl 2011

@dadak no ja neviem ma sa tak 7tt aj neskor ja som v piatom asi takz este mam cas min 2tt 🙂

dadak
5. júl 2011

@sasena033 tak robime spolu potom...hej? 😀

katarina28
5. júl 2011

@dadak ahoj, aj mna to zaujima ten vypocet, to sa berie vek, ked sme splodili babo?, lebo podla toho mam cele ja aj manzel, ja 4 on 5, tak co teraz?? 🙂

katarina28
5. júl 2011

ked tak ratam, pri malej nam to vyslo, ja som mala mensie cislo a bolo dievcatko, no tak som zvedava teraz.....

dadak
5. júl 2011

@katarina28 kolko mal manzel rokov, ked ste splodili male? a kolko ty? skusim vypocitat..

katarina28
5. júl 2011

@dadak ja 28, manzel 35

usacek79
5. júl 2011

ja nechcem vobec vediet pohavie, az do narodenia... Mne sa paci ten moment napatia, ze co bude medzi nozkami 😀 uvidim, ci to vydrzim, ked budem na 3D/4D, ale rada by som, vzdy som to tak chcela, byt prekvapena 🙂

no to s tou krvou ale pozor - ak mate niekto napr. 33rokov, no budete mat v priebehu 3-4mesiacov 34, tak ste uz skor mladsia krv, kedze vam vlastne bezi a onedlho konci 34ty rok..
My sme tak s mojim manzelom - ja 32, on v septembri 34... Takze je to velmi otazne, ale je mi to uuuuplne jedno, co to bude 🙂 len nech je zdrave, krasne, sikovne, mudre atd atd 😉

dadak
5. júl 2011

@katarina28 ejha....a kto mal skor narodeniny? skus aspon takto cez mesiac....inac neviem... 🙄 ...prepac

katarina28
5. júl 2011

@dadak narodeniny som mala skor ja, este v decembri, manzel teraz v marci 🙂 tak som z toho aj ja uplne mimo... nevadi, nic si z toho nerob, nam je to aj tak v podstate jedno, ked bude dievcatko, bude mat terezka najlepsiu kamosku, ked bude chlapec, budeme mat parik, tak to beriem ja 🙂