Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@zuzanka7117 dakujem...ja viem ze to zvladnem...len to bude asi az po porode , ked sa dam dokopy ja...chapes...bo moje hormony su teraz kdekolvek...
je az 90 obeti? sak na zaciatku boli dve...ci stalo sa este nieco? a nevies kto to vlastne urobil a preco? ci o tom nieco nehovoria...
@micikatka no gratulujem...clovek mieni, Pan Boh meni...v dobrom...super...tak vitaj a nech si uzijes tehotenstvo...
ahojte tehulky. Tak včera som volala sestričke na gyndu aby ma objednala, tak až 02.08.2011 😒 Pre istotu som si este včera rano urobila druhý testík, a dve čiaroky tučné ako červíčky mi tam hneď vyšli 😀
Baby aj vy máte takú chuť na zmrzlinu a mrazené výrobky, ako ja? Ja ich musím jesť každý deň.
Vítam nové tehule 🙂
@elizabet100 gratulujem k dvom tučnym ciarockam :o)))) to bude tvoja prva navsteva u lekara po pozitivnom teste?
@micikatka ano prvá, prvý tehu test som si robila v pondelok, a ten druhý včera.A ty už máš potvrdené tehu? od DR?
@micikatka ja to mam potvrdene od lekara. na vysetreni som bola uz 2x a na dalsikrat idem v pondelok 1. augusta...to uz budem v 9 tyzdni...chute..no...momentalne a hlavne minuly tyzden mi bolo strasne zle...nezvracala som, ale napinalo ma hrozne...prsia ma uz tak nebolia ako na zaciatku a chute...ti poviem, ze chute nemam absolutne ziadne....zeby nieco extra, praveze by som si nieco dala, ale neviem co...vsetko ked ochutnam, tak mi prestane chutit..ako si na tom ty ?
@sasena033 držte sa a skoré uzdravenie Vám prajem 😉 Neboj , všetko bude dobré, hlavne sa nestresuj.
@elizabet100 nuz na krv som bola minuly tyzden v utorok, sestricka povedala ze som tehotna, ale ze to je estre kratko. ze mam prist za dva tyzdne (cze 25-27.7) ze mi urobila sono. takze ano tehotenstvo mam potvrdene krvou. aj dvakrat. vcera som bola na kontrole so stitnou tak tam mi to tiez potvrdili.
@elizabet100 idem studovat....😀
@dadak pozri si na stranku TA3.....je tam vsetko....od bomby 7 obeti, tri hodiny na to prisiel jeden nor prezleceny za policajta na ostrov asi 30 km od Osla, kde bolo stretnutie asi 600 ludi od 14 do 20 rokov a zacal tam strielat........84 obeti....zatial, vela ich je v nemocnici.......Ma to politicky podton. mozes pozriet aj noviny.sk, alebo sme.sk....je tam aj jeho fotka
@micikatka to ano, ale tak velmi mam na nieco chut, ale neviem na co...kua...sono mi robili uz dvakrat...ked som bola v piatom tyzdni tak ten gestatcny vacok mal len 5 mm, v 7 tyzdni uz malo 2,5 cm a babo bolo 9 mm...inac poslednu mrchu som mala 23,5 cize mala by som byt uz teoreticky v nejakom 9 tyzdni...ale asi posunuta ovulka, aj ked neachapem ako, kedze sme sa za cely mesiac snazilkovali len raz...bo mm je prec... tu hodnotu ti neviem povedat, ale 1. augusta idem na kontrolu tak sa mozem opytat...
@zuzanka7117 hej, akurat som to docitala, katastrofa...blazon...nic ine sa na to neda povedat....
Ahojte dievcata,je mi to velmi,luto ale odchadzam od vas ☹ ☹ ☹ Prajem vam krasne tehulkovanie a verim ze raz sa to podari aj mne
@dadak ja som mala poslednu 25.5 a ovulku ani neviem, kedze som to nesledovala a pripravovala som sa do ISCARE. a bum vtedy to prislo. pravdepodobne na dovolenke. :o) kedze podla hcg som bola v nejakom 2-3 týždni od oplodnenia. :o) ale podla posl. menstruacie mam tiez skoro 9 týden. :o))) tak som sama zvedava na ktory datum mi daju termin.
@obedwix nuz ked ta Kochova nemocnica je naozaj nadherna.. Vzdy som mala naplanovane tam rodit, to totiz ani nie je nemocnica, to je proste velka vila v nadhernej (zakonom chranenej) zahrade. A po tej rekonstrukcii to je vnutri uuuplne dokonale tiez 😒 A to nehovorim, ze vybavenie technicke aj lekari tam su fakt spicka. Tak som sa sa straaasne potesila, ked teraz oznamili, ze opat po 4 rokoch otvaraju, no ta radost ma presla, ked som sa dozvedela tie palky. 😖 takze urcite to zvazujem, ked si predstavim, ze by som za to mohla mat nadherne zariadenu detsku izbu napriklad.. Ale teda zatial to vidim tak, ze tam rodit budem - samozrejme s ohladom na stav na ucte v aktualnej dobe 😎
@jankajanka
janka - a naco by ti bol apartman! tie izby su tam nadherne, vobec netreba priplacat za apartman 🙂 a ja konkretneho lekara k porodu nebudem chciet, vsetci su tam velmi dobri 🙂 takze ak tam budem rodit, tak urcite nepojdem nad tu zakladnu sumu 1200/1500,-
inak ty mozes chodit do Kocha len na gyndu a ist rodit inam, to vobec nie je problem 😉 mylsim, ze dokonca vacsina zien to tak robi, ta suma je totiz fakt besna..
@dadak moj priatel? ten ked videl tri testy toho 12.7 sa pyta. a co znamena ta jedna palicka? a ja hovorim, ved su tam dve. a potom to znamena ze moja laska je tehotna? a ja ze ano a potom som sa rozplakala.
velmi sa tesi, a občas mi da ucho na brusko a povie, ze nic nepocuje. :o)

ahojte vsetky marcove tehulky :o) ja som bola minuly tyzden u doktora na krv lebo mi meskala menstruacia a čakala som na nu ako na spasenie, lebo po nej sme mali začat chodit do ISCARE v MT a sestricka mi zobrala krv. ked som prisla domov, vecer som si robila test. aa skoro som odpadla :o) boli tam krasne //. rano v stredu som volala ohladom krvi, a samozrejme ze mi potvrdila ze som tehotna. Hodnotu som mala 800 :o) hned v ten den som začala uzivat utrogestan. a vcera som bola na kontrolu so stitnou a lekar mi povedal ze som taka tehotna, ze na mna ani tabulku nemaju :o))) tak ma veelmi potesil.
takze aj ja sa k vam pridavam, aj ked k lekarovi na riadnu prehliadku idem az teraz bud v pondelok, utorok, alebo stredu. tak potom upresnim čo a ako.