icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

kajuska09
23. júl 2011

@sasena033 drzim palce nech vsetko v poriadku a rychlo Vas pustia domov 🙂

kajuska09
23. júl 2011

@katus193 ahooj, ako sa citis? Uz vies kedy mas lekara? 🙂

kajuska09
23. júl 2011

@katus193 prepac az teraz som si precitala stranu dozadu, a co sa stalo??? napis mi do IP....

dadak
23. júl 2011

@katik1 to sme dopadli...nie? 😀, ja by som si tiez polezala ale pri tych mojich zbojnikoch sa to velmi neda...😀 ale aspon ma kus nechaju na pc...a co myslis, co cakas v brusku?

micikatka
23. júl 2011

@kajuska09 dakujem a podobne tiez gratulujem k tehotenstvu. budeme ho prezivat spolocne vsetky co sme tu :o)))

kajuska09
23. júl 2011

@dadak tak ja som uplne stastna ze mam cele leto volno, strasne vela spim, cca 10 hodin 🙂 ale zas chodim spavat vzdy az okolo polnoci 🙂 Ale ja som vzdy bola taky spac 🙂

kajuska09
23. júl 2011

@micikatka 🙂 tak si zmen v pase v akom si asi tyzdni, nech vieme 🙂

dadak
23. júl 2011

@kajuska09 tak to aj ja...presne mam taky isty rezim...dnes rano sa ma chalani o osmej pytali, ci uz je rano, ja ze nie, este je noc, spinkajte..a zaspali so mnou na hodinku a pol...hihi juj ale mi to dobre padlo a som tak vdacna za tie zaluzie...😀

micikatka
23. júl 2011

@kajuska09 juuj moja zmenim tento tyzden ked to budem vediet od lekara :o) lebo zatial to neviem. podla menstruacie som v osmom podla hormonov v 5-6

katus193
23. júl 2011

@kajuska09 napisem ip

sasena033
23. júl 2011

@katus193 velmi ma to mrzi..prajem vela sil....aby ste to dabuduce dotiahli do uspesneho konca

kajuska09
23. júl 2011

@dadak hehe dobre si ich okabatila 🙂 to sa mi paci 🙂 a evidentne Ti uverili 😀

kajuska09
23. júl 2011

@micikatka jasne, tak drzim palce 🙂

katus193
23. júl 2011

@sasena033 dakujem aj tebe vsetko dobre a verim ze to nabuduce dotiahneme do konca

micikatka
23. júl 2011

@kajuska09 dakujeme aj tebe. teda vam. a ty uz si bola u lekara na vysetreni?

sasena033
23. júl 2011

@kajuska09
@dadak baby dakujem za podporu.maly akurat haja tak chatujem 🙂

kajuska09
23. júl 2011

@sasena033 🙂 tak to pekne vyuzivas kym spinka 🙂 urcite je to ine byt tehotna a mat doma uz jedno dietatko ako cakat len prve babo 🙂 Ale zas vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody 🙂

kajuska09
23. júl 2011

idem sa ja venovat manzelovi 🙂 Vymyslel na dnes vecer grilovacku 🙂 Neviem ako vysvetlim ostatnym ze nepijem 😀 pekny zvysok soboty Vam vsetkym prajem 🙂

kasandra0
23. júl 2011

ahojte, pridavam sa k vam i ked mam termin okolo 3 aprila🙂

dadak
23. júl 2011

@kasandra0 ahoj, vitaj...jeeeeeeeej..ty mas termin ako moj samko, ktory ma teraz 4 rocky...tak nech ti to rychlo ubehne...😀

kasandra0
23. júl 2011

Baby viete mi poradit, resp povedat svoj nazor????
kedy sa da najskor v tehotenstve spravit dna test otcovstva? posledna menstruacia bola 25.6. a ovulacia 9.-10.7. ale 8.7. som mala styk s jednym muzom, bez ochrany a 9.7.som mala prerusovany styk s inym.viete mi povedat aka je sanca ze je to dieta toho prveho?som tehotna (samozrejme si uvedomujem svoju nezodpovednost, prosim vas len o nazor, nie moralizovanie).dakujem

kasandra0
23. júl 2011

@dadak dakujem, len som tu hodila este jeden prispevok, nie som moc kludna...

dadak
23. júl 2011

@kajuska09 povedz ze chces prekvapit svoju pecen...ze vidiet ako reaguje ked si das obcas vodu...😀 peknu grilku...nech vam vyjde pocko..oj, co by som ja dala za taku grilovacku..

dadak
23. júl 2011

@kasandra0 ja si myslim, aspon tak som pocula, ze od 12 tyzdna z plodovej vody, je to uz mozne...tak drzim palce aby bol oteckom ten, po ktorom tuzis... neboj, vobec ta neodsudzujem...nech hodi kamenom ten, co nezhresil... moje heslo je zi a nechaj zit a nikdy nehovor nikdy...aj mne sa uz obcas postavalo hocico...😀
aku mavas inac menstruaciu? fuha, to absolutne neviem s ktorym by si mohla otehotniet, lebo vychadza ti to na ovu...ale ja si skor myslim ze s druhym... a ktoreho by si chcela?

kasandra0
23. júl 2011

@dadak chcela by som s prvym, s nim sa snazime uz rok a nic.aj to dal do mna, s tym druhym to bola nerozvaznost a predtym sa umyl a vystriekal sa mimo mna...ale pochybnosti su velke

dadak
23. júl 2011

@kasandra0 tak potom podla mna s prvym...kedze to nedal do teba...prepac za vyraz...neboj, dopadne to dobre...skusim ti nieco o tom pohladat...dobre?

kasandra0
23. júl 2011

@dadak dakujem, ja som sa len vystresovala z clankov o nespolahlivosti prerusovanej suloze...ale uz mam zistene centrum v Ba kde robia dna aj poplatky, to je ok.najhorsia je neistota a to ze som uplne stratila rozum asi vtedy...snad sa uchytili spermie toho prveho ked to dal do mna

dadak
23. júl 2011

@kasandra0 drzim ti palce...uvidis, dobre to dopadne...a co sa stalo, stalo sa...zabudni na to...len ty sa nestresuj zbytocne, lebo to babatko to citi...napis potom ako si dopadla, dobre?

kasandra0
23. júl 2011

@dadak ano, dakujem

zuzanka7117
23. júl 2011

@katus193 je mi to naozaj velmi luto,....zelam vela sil do dalsieho snazenia....uvidis, ze nabuduce to vyjde....🙂

@kasandra0 Ahoj.....aj podla mna by to mal byt ten prvy, teda najvacsia pravdepodobnost, ale predsa si nemozes byt na 100 percent ista.