Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
idem sa ja venovat manzelovi 🙂 Vymyslel na dnes vecer grilovacku 🙂 Neviem ako vysvetlim ostatnym ze nepijem 😀 pekny zvysok soboty Vam vsetkym prajem 🙂
ahojte, pridavam sa k vam i ked mam termin okolo 3 aprila🙂
Baby viete mi poradit, resp povedat svoj nazor????
kedy sa da najskor v tehotenstve spravit dna test otcovstva? posledna menstruacia bola 25.6. a ovulacia 9.-10.7. ale 8.7. som mala styk s jednym muzom, bez ochrany a 9.7.som mala prerusovany styk s inym.viete mi povedat aka je sanca ze je to dieta toho prveho?som tehotna (samozrejme si uvedomujem svoju nezodpovednost, prosim vas len o nazor, nie moralizovanie).dakujem
@kasandra0 ja si myslim, aspon tak som pocula, ze od 12 tyzdna z plodovej vody, je to uz mozne...tak drzim palce aby bol oteckom ten, po ktorom tuzis... neboj, vobec ta neodsudzujem...nech hodi kamenom ten, co nezhresil... moje heslo je zi a nechaj zit a nikdy nehovor nikdy...aj mne sa uz obcas postavalo hocico...😀
aku mavas inac menstruaciu? fuha, to absolutne neviem s ktorym by si mohla otehotniet, lebo vychadza ti to na ovu...ale ja si skor myslim ze s druhym... a ktoreho by si chcela?
@dadak dakujem, ja som sa len vystresovala z clankov o nespolahlivosti prerusovanej suloze...ale uz mam zistene centrum v Ba kde robia dna aj poplatky, to je ok.najhorsia je neistota a to ze som uplne stratila rozum asi vtedy...snad sa uchytili spermie toho prveho ked to dal do mna

@sasena033 drzim palce nech vsetko v poriadku a rychlo Vas pustia domov 🙂