Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@kasandra0 nechcem ta sudit, ved aj ja som bola v podobnej situacii, ale neotehotnela som. pre istotu som si dala tabletku po.
ale myslis ze je lepsie urobit tie testy? si pripravena na pripadnu moznost ze je to ten druhy? co potom? nechas toho prveho?
nebude lepsie nechat to tak a verit ze je to toho prveho?
neprajem ti nic zle, len nedajboze sa potvrdi ze je otcom ten druhy a ty cele tehotenstvo prezijes v strachu, ze co ak sa bude na toho druheho podobat. skus nad tym porozmyslat.
@zuzanka7117 dakujem a tebe prajem krasne tehulkovanie,verim ze neskor sa pridam do inej tehu temicky 🙂
zienky, po dlhom case vas zdravim, ste tu toho popisali za tyzden, budem citat asi rok 🙂
sme po dovolenke....a tak nejak som ju ja asi skor "pretrpela" i ked bolo fajn...ale velmi som sa obavala, vsetkeho.
novým tehulkam prajem krásne tehulkovanie
no baby, ja sa idem konecne vyhrabat z postele.....a varit si veceru.......idem urobit kapustne fliacky........🙂
@kajuska09 my tiež robíme grilovačky, skoro každý víkend, teda ak to počasie dovolí. Aj dnes sa chystáme grilovať, mäsko už je v páce.
@elizabet100 supeeer, tak aj Vam nech sa pekne podari 🙂 Toto je taka narychlo zbuchana grilovacka, manzelovi poobede napadlo ze zavola kamosom a oni s radostou pridu 😀
@kajuska09 srandovala som...neboj, nedovalim sa..hihi..aj ked od bratislavy je budapest necele 2,5 hodky..😀a manzel robi na lodi, je kapitanom, tak niekedy aj dva mesiace nie je doma a niekedy mi z toho hrabe...nemam tu ani rodinu, nikoho...takze furt len s detmi a vsade s nimi...nestazujem sa, to nie, ale clovek obcas by mi dobre padlo ist aspon na kafco s niekym...chapes...
babyyy, ja som si dnes prvy krat trosicku grckla 😀 normalne sa z toho tesim, aspon nejaky priznak 😎 pri peceni rebarborovej bublaniny mi doslo hrozne zle z tej vone a sup 😅
ale bublanina je mnamiii 🙂 inak pri predstave grilovaneho sa mi robi opat nejako mdlo 😀

@zuzanka7117 ano, ved to..