icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

kasandra0
23. júl 2011

@zuzanka7117 ano, ved to..

micikatka
23. júl 2011

@kasandra0 nechcem ta sudit, ved aj ja som bola v podobnej situacii, ale neotehotnela som. pre istotu som si dala tabletku po.
ale myslis ze je lepsie urobit tie testy? si pripravena na pripadnu moznost ze je to ten druhy? co potom? nechas toho prveho?
nebude lepsie nechat to tak a verit ze je to toho prveho?
neprajem ti nic zle, len nedajboze sa potvrdi ze je otcom ten druhy a ty cele tehotenstvo prezijes v strachu, ze co ak sa bude na toho druheho podobat. skus nad tym porozmyslat.

micikatka
23. júl 2011

@dadak fuha a co ta zaviedlo do budapesti? :o))))

kasandra0
23. júl 2011

@micikatka ja velmi dufam ze je to toho prveho..radsej nepremyslam co ak nie..ved to do mna nedal, aj ked stat sa moze vselico

dadak
23. júl 2011

@micikatka to sa pytam aj ja seba....😀, ale nie, mam vyborneho manzela a on je z budapesti, tak sme prisli tu za nim...hoci tu s nami nie je, bo robi na lodi, je kapitan...takze bojujem tu sama...preto dufam, ze si tu zvyknem...

katus193
23. júl 2011

@zuzanka7117 dakujem a tebe prajem krasne tehulkovanie,verim ze neskor sa pridam do inej tehu temicky 🙂

micikatka
23. júl 2011

@kasandra0 ja ti prajem nech je toho prveho. a neboj sa ono to tak aj bude. tak sa zbytocne nestresuj, lebo babatko to citi. myslim si ze dna testy su aj tak najspolahlivejsie z krvi, takze az ked sa babatko narodi.

micikatka
23. júl 2011

@dadak a uz ste tam davno? byvate v byte alebo v dome? a chodievate na slovensko?

ejbyk
23. júl 2011

zienky, po dlhom case vas zdravim, ste tu toho popisali za tyzden, budem citat asi rok 🙂

sme po dovolenke....a tak nejak som ju ja asi skor "pretrpela" i ked bolo fajn...ale velmi som sa obavala, vsetkeho.

novým tehulkam prajem krásne tehulkovanie

micikatka
23. júl 2011

@ejbyk dakujeme a kde si bola na dovolenke?

zuzanka7117
23. júl 2011

no baby, ja sa idem konecne vyhrabat z postele.....a varit si veceru.......idem urobit kapustne fliacky........🙂

kajuska09
23. júl 2011

@dadak dakujeem, upiekla som babovku a vianocku aby bolo co zobkat 🙂 vy nerobite grilovacky so znamymi?

micikatka
23. júl 2011

@kajuska09 juuj tak by som sla grilovat, ale u nas nie je vhodne počasie, takze možno zajtra. ale vy si to uzite.

elizabet100
23. júl 2011

@kajuska09 my tiež robíme grilovačky, skoro každý víkend, teda ak to počasie dovolí. Aj dnes sa chystáme grilovať, mäsko už je v páce.

dadak
23. júl 2011

@micikatka byvame v dome a sme tu uz 3 roky...kedze starsi uz chodi do skoly, tak velmi na slovensko nechodim...ale obcas zajdem...som taka nejaka nijaka dnes..nic sa mi nechce a najradsej by som si lahla a kukala telku...hmmmmmmm

dadak
23. júl 2011

@kajuska09 mnaaaaaaam...dala by som si... grilovacku by som robila, keby som tu nejakych znamych mala a keby bol moj chlop doma, samej sa mi nejako do toho pustat nechce...hmmmmm...dojdem ku vam...hihi...

kajuska09
23. júl 2011

@elizabet100 supeeer, tak aj Vam nech sa pekne podari 🙂 Toto je taka narychlo zbuchana grilovacka, manzelovi poobede napadlo ze zavola kamosom a oni s radostou pridu 😀

micikatka
23. júl 2011

@dadak aco ti brani? :o))) syn chodi do madarskej skoly? vy tiez hovorite po madarsky? nie je to narocne?

kajuska09
23. júl 2011

@dadak jasne dojdi 🙂 a ako daleko byvas od Bratislavy?? Manzel vela pracuje?

dadak
23. júl 2011

@kajuska09 vidis, take nieco sponntanne mi tu v madarsku chyba..:-/// a taki kamosi akych som mala v poprade...

dadak
23. júl 2011

@micikatka syn mi chodi do slovenskej skoly....ale po madarsky vie...ja velmi nie...nejako mi to nejde...ale co to sa uz nalepilo...

kajuska09
23. júl 2011

@dadak uz som si precitala ze si v Budapesti 🙂 aj kde manzel robi 🙂 hmm mas to tazke, ale skus si najst nejake kamosky 🙂

dadak
23. júl 2011

@kajuska09 srandovala som...neboj, nedovalim sa..hihi..aj ked od bratislavy je budapest necele 2,5 hodky..😀a manzel robi na lodi, je kapitanom, tak niekedy aj dva mesiace nie je doma a niekedy mi z toho hrabe...nemam tu ani rodinu, nikoho...takze furt len s detmi a vsade s nimi...nestazujem sa, to nie, ale clovek obcas by mi dobre padlo ist aspon na kafco s niekym...chapes...

kajuska09
23. júl 2011

@dadak hmm verim ze si najdes nejake zname 🙂 a drahy je potom niekedy doma aj dva tyzdne vkuse?

dadak
23. júl 2011

@kajuska09 ale ano, po tych dvoch mesiacoch je dva tyzdne doma, ale kym si oddychne, kym povybavujeme to, co nebol doma ta aj odchadza, je to tazke...hmmm...dnes ma chyta dajaka negativita...co ja som vacsinou taky optimista...tak prepac..

kajuska09
23. júl 2011

@micikatka vdaka, ani tu nie je vhodne pocko, ale sme pod strechou, prinajhorsom rychlo ugrilujeme a pojdeme dnu jest a pit 😀 ja samozrejme len mineralku 😀

kajuska09
23. júl 2011

@dadak kludne sa vyrozpravaj, to je v pohode, ved na to sme tu, no nie? 🙂 urcite sa to raz zmeni, neboj 🙂 uz teraz padam upratovat, papaa

micikatka
23. júl 2011

@dadak a ked manzel robi na lodi nie je to jedno ze ci ste v budapesti alebo v poprade?
a co ti brani lezat v posteli a pozerat filmy?

micikatka
23. júl 2011

@kajuska09 ved ako inak ako nealko :o)))) a ja mam taku strasnu chut na citronove pivo

usacek79
23. júl 2011

babyyy, ja som si dnes prvy krat trosicku grckla 😀 normalne sa z toho tesim, aspon nejaky priznak 😎 pri peceni rebarborovej bublaniny mi doslo hrozne zle z tej vone a sup 😅
ale bublanina je mnamiii 🙂 inak pri predstave grilovaneho sa mi robi opat nejako mdlo 😀