icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

kajuska09
23. júl 2011

@micikatka trosku takeho pivka podla mna mozes 🙂

micikatka
23. júl 2011

baby aj vy mate na nieco chut a sami neviete na co?

micikatka
23. júl 2011

@kajuska09 asi si počkam do chaty, lebo u nas by to nemal kto dopit. tam sa o to nebojim.

zuzanka7117
23. júl 2011

@micikatka aj ja tak isto.....valakrat neviem pochopit ci som hladna, alebo plna, nieco by som si stale dala, ale ked si nieco predstavim, tak mi je az zle......vacsinou mi pride na chut to cpo akurat vidim v telke ze niekto je.....teraz som si spravila kapustne fliacky so slaninkou a pochutnavam si.....mnam......

ejka3
23. júl 2011

@mibel Ajáj, tak to nebudeme spolu kočíkovať 😀
@zuzanka7117 tak to sa možno niekedy stretneme 🙂 Stále ukazujú tie fotky z Osla, z toho ostrova... To muselo byť niečo strašné 😢 Veď to boli všetko v podstate ešte deti ☹ Väčšina z nich ešte ani nestihla prísť na to o čom je život 😠 a už majú po ňom...

ejka3
23. júl 2011

@sasena033 Držte sa a keď bude lepšie daj vedieť... Je smutné vidieť dieťatko choré ☹ mamy trpia vždy ešte viac. Snáď už zajtra bude lepšie a pustia vás domov... Tam sa všetky rany aj boľačky hoja rýchlejšie 😉

zuzanka7117
23. júl 2011

@ejka3 ano je to hrozne......to sa neda pochopit........ako nieco take moze niekto urobit,.......ze vraj vysokoskolsky vzdelany

ejka3
23. júl 2011

@dadak Ty máš dnes naozaj nejakú smutnú náladu... Aj by som zavtipkovala, ale nič ma nenapadá 😅 Koľko je už tvoj muž preč z domu? A chystáte sa ešte niekam spolu na dovolenku alebo len tak oddýchnuť si??
Kde ste sa s manželom zoznámili? Tiež to bolo niekde na lodi? A má aj bielu uniformu ako vo filmoch? 😀 Prezraď niečo 🙂

dadak
23. júl 2011

@ejka3 aj sa tak kus citim...ale neboj, som silna... uz sa nebudem stazovat....len akosi nikdy som problem s ludmi nemala, mam strasne vela kamaratov...nikde som nemala problem zapadnut, ale tu v pesti mi to akosi nejde...po prve, nerozumeju moj humor, madari su ina krvna skupina,nie moja 0 RH negativ...😀, z Popradu ma vsetci volaju spat, ked som tam tak som uplne iny clovek ako kedysi...a tu? nezakopne o mna ani noha...:-/ a prepac, zatazujem ta...inac zoznamili sme sa na lodi, robila som tam cruisu managerku a robila som tam 6 rokov, tie pikosky ako sme sa zoznamili vam porozpravam v sukromnej teme...😀 naposledy bol doma zaciatkom juna...svokru mam hroznu, vobec nic mi nepomoze a byvame asi 10 km od nich, ale rok a pol u nas neboli....takze fakt tu pomoc nemam...jaj ale dobre mi to padlo vystazovat sa...neboj, zajtra uz budem stara dadak a prednesiem vam zopar vtipov....

jeden vtip aj teraz:

Černoch si chce zobrat belošku a tak ide za jej otcom. Dobrý deň. Ja Bobo si chcem zobrat vašu dcéru za ženu! No Bobo, keď si ju chceš vziať musíš mať porche! Bobo ľúbi,Bobo kúpi! A musíš mať obrovskú vilu!! Bobo ľúbi, Bobo postaví!! No a ešte musíš mať dvojmetrového penisa!!! Bobo ľúbi, Bobo skráti!!!!!...:D :

ejka, dakujem za to ze to zdielas so mnou.

ejka3
23. júl 2011

@zuzanka7117 Už o ňom dosť popísali, obľúbené diela, hudbu 😒 A vraj možno ani nebol sám...

A ináč sa máš dnes ako? Ešte zajtra oddychuješ a v pondelok nastupuješ do práce? Ak som dobre čítala, tak roznášaš nejaké balíčky? To aby si si dala pozor čo je v nich 😒

ejka3
23. júl 2011

@dadak Bože, tak ten vtip bol dobrý 🙂 Som sa schuti zasmiala 😀 😀 😀
Tak to ste určite pobehali spolu pekný kusisko sveta ( teda preplávali 🙂 ) A už som aj prišla na to, prečo ti nebývalo zle pri chlapcoch. Však ty si vytrénovaná z lode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Keď zvládol tvoj žalúdok to hompálanie na lodi hore-dole a určite aj búrky, nejaké miminko v brušku ho predsa nerozhádže!!!
Lebo zle má bývať pokiaľ viem práve pri chlapčekoch 😀 😀
a už sa teším na pikošky 😉

ejka3
23. júl 2011

@ask Ja som si doteraz myslela, že čím viac detí, tým je všetko skôr za mnou... Teda keď mám tretie, som stále na nohách, ani bábätko v podstate nemá kľud a pôjde von skôr 😒 Keď mám termín 2.3., počítala som minimálne taký týždeň pred.... Tak teraz si ma zaskočila 🙂

ejka3
23. júl 2011

No a kde ste teraz všetky? Si tu píšem sama so sebou 😀 Nikde nikoho... idem dať teda deťúrencom večeru a nahovorím ich na spánok 🙂 Dúfam, že sa nechajú prehovoriť 😀

ejka3
23. júl 2011

@obedwix @andrea12737 sa zatiaľ neozvala... Tiež na ňu myslím či je všetko v poriadku ☹

ejbyk
23. júl 2011

@micikatka ahoj...boli sme sice len na slovensku, no pri mori by som uz celkom neprezila...mali sme len tri dni horucavy, ale trpela som tou teplotou..lekarka mi moc neodporucala kupat sa a uz ked som sa predsa len 3x z celych 7 dni namocila do vody...hned som citila vajecniky....taka prechladnuta som sa citila.
bývalo mi zle sem tam...no neuzila som si celkom ako som chcela...kazdeho pichnutia som sa bala...
mozno len preto ze prve babo...ale tak uz som doma, v posteli a spokojnejsia

pobolieva ma stale brusko...ale to dufam ze nie som sama 😒

ejbyk
23. júl 2011

@usacek79 ha ha ze aspon nejaky priznam...😀 mna sem tam napne ked viazem kos, a dokonca aj na wc ked cikam 🙂 ale ked som hlados...to je najhorsie to mam mdloby...aj ked na nic nemam chut, musim zjest aj na silu a je mi lepsie

ejka3
23. júl 2011

@dadak Už som tu zas.... večera úspešne za nami. Tak už len pyžamko a do postele 😉 Jáj a ešte som chcela k tej tvojej svokre 😠 ( to hovorí za všetko...) Ja som tiež rada, že tá moja je troška ďalej a vídavam ju tak raz za rok, za dva 😀
A ďakovať nemusíš 😉 Mne tiež niekedy dobre padne posťažovať sa. V podstate človek ani nečaká nejakú reakciu, ale uľaví sa mu hneď keď to napíše 😉

A ešte: Kristianko chodí do školy a Samko je doma s tebou alebo už v škôlke? Moja malá ide teraz od septembra do škôlky, na 4 hodiny. Už teraz mi je smutno ☹ Má strašne rada deti a nechce sa jej rozprávať. Teda ona rozpráva, pusa sa jej nezatvorí 😀 Ale to len takou svojou rečou, ktorej rozumiem len ja a ostatní čo sú s ňou v kontakte. Doktorka povedala, že ten kolektív urobí svoje a hneď sa to na ňu nalepí, tak som zvedavá 😒

usacek79
23. júl 2011

@ejbyk no lebo vsetky tu vypisujete o priznakoch a nevolnostiach a ja sa az citim nejako nedokonalo pri vas 😀
ja mam uplne vsetko normalne, aj chute, aj stavy... jedine ta unava je taka intenzivnejsia, ze sa furt nacapem, ako mi hlava pada na comp 😀 a zadycham sa aj po vyjdeni 3 schodov ako po maratone 😅

ejbyk
23. júl 2011

@usacek79 ja si stale hovorim ze som rada ze sa v podstate stale citim fajn...aj ty bud rada, ked si predstavim ako niektore zienky "trpia". Mna sem tam rozboli zaludok, alebo hlava ze si musim ist lahnut oddychnem, najem sa a je mi lepsie.

len to podbrusko ma pobolieva...aj teba ci ani to?

usacek79
23. júl 2011

@ejbyk no ved ano, som rada aj ja 😉 ale nemozem hrat uvzdychanu, nevladnu tehulu, aby muz okolo mna obskakoval 😀 podbrusko kde tu pichne 🙂 a este pocitujem vyraznejsiu chut na manzela 😉 to bude tym prekrvenim, citlivostou a laskou 😵 strasne ho za to milujem, ze mi to babo tak sikovne urobil 🙂

ejbyk
23. júl 2011

@usacek79 ale tak moj chlap uz skacka okolo mna, uz som sa pristihla ze to "zneuzivam" sem tam 😀

tiez som taka hrda ne neho za to vsetko...aj ze to pri takom zdravom a triezvom rozume pri mne vydrzal, kedze nam to troska trvalo

usacek79
23. júl 2011

@ejbyk to je mile 🙂 no moj by ma aj obskakoval, ale ja som taka hlupa, ze ja cely zivot robim vsetko "ja sama, ja sama" 😀 vsetci mi hovoria, nech s tym prestanem, lebo si zvykne, ze nemusi pohnut prstom, tak pomalicky mu aspon zemiaky supat dovolim 😀
nuz my sme dali babo na prvy pokus, takze sme sa velmi nenatrapili, len aby ostalo poslusne v brusku az do konca 😵

ejbyk
23. júl 2011

@usacek79 tak tak...nech len hniezdia pekne babatka v brusku tak dlho ako maju 😉

sasena033
23. júl 2011

tak sa znovu hlasim maly uz haja tak trosku papam kedze prednim nemozem.......strava samo dietna takze som normalne jedla naposledy vcera poobede 🙂 a strasne ma zacalo boliet brucho a krize na mrchu myslite ze to moze byt zajtra by mal byt termin co som mala dostat

barbyes
23. júl 2011

ahojte, idem na skok 🙂 ako sa tu máte, čo nové?
@usacek79 to máš peknú pálku za ten pôrod 😖 ja som si pri Vikinke ani doktora neplatila, som povedala, že 232 € za pôrod nedám, nech ma odrodí kto má službu 🙂 a teraz to urobím tak isto 😉

micikatka
23. júl 2011

@ejbyk moja vobec nie si sama. mna bolelo tyzden po predpokladanej menstruacii, a obcas boli aj teraz.

usacek79
23. júl 2011

@barbyes no je to palka, nie som nadsena 😖 ak by som mala zbytocne peniaze, tak pojdem, ak nie, tak nepojdem, necham to na aktualny stav uctu v marci 😀

usacek79
23. júl 2011

@sasena033 ja tak raz za tyzden na jeden den dostavam totalne menstruacne bolesti.. Uz tri krat som to tak citila, fakt besne.. a vzdy to preslo ani nie za den.. Teraz by som prave "mala dostat", tak tiez som zvedava, ci si telo spomenie 🙂
ale ze to je vraj normalne, ak bolesti nie su naozaj silne, tak je to OK 🙂

barbyes
23. júl 2011

@usacek79 hej no, je to hrozne veľa...ja som to neriešila, povedala som si, že odrodiť ma musia a kto bude mať službu mi je jedno, samotný pôrod trvá tak či tak len pár minút a pôrodník je tam až v tedy, dovtedy poväčšine iba pôrodné asistentky, pôrodník, teda v mojom prípade pôrodníčka tam bola ak bola iba pár krát na pár sekúnd...fakt neviem, nevnímala som to a bolo mi to jedno kto tam je, dôležitý bol len môj muž 🙂

micikatka
23. júl 2011

@zuzanka7117 presne tak aj ja. inak minule som kukala mafstory, a hovorili o segedinskom a taku chut som v noci nan dostala, ze som myslela ze sa mi daco stane ak si nedam aspon susto. ale nastastie som toprezila, a na druhy den uz ziadna chut na segedin.