icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

usacek79
23. júl 2011

@micikatka neveriiiiiim, teraz mam aku chut na segedin!!! 😀

@barbyes mne je tiez uplne jedno, kto ma bude rodit, ja by som si u Kocha urcite za lekara nepriplacala... Len mi nie je uplne jedno KDE to bude... 😒 teda nie ze by som si myslela nieco zle o statnych, ale proste Koch bol fakt vzdy u mna jasnou volbou, kym ma teraz nezaklincovali tou palkou 😖 ale som asi ochotna to zaplatit, ak teda dobre pojde 🙂

micikatka
23. júl 2011

@usacek79 juuuj prepac ze som ho spomenula. :o))) ty mavas nejake priznaky?

barbyes
23. júl 2011

idem si ja dať s mužom žolka, som mu to sľúbila 😎 tak potom sem snáď ešte urobím kuk neskôr

usacek79
23. júl 2011

@micikatka vyssie som pisala, kukni 😉 asi 7 sprav dozadu 🙂 nemam ziadne v podstate...

@barbyes my sme s mojim dali vcera Scrabble a prvy krat v zivote som prehrala!!! sice len o 9 bodov, ale predsa. A keby ste videli, ako zufalo som zratavala!! normalne ako retard, sme sa s muzom smiali, ze babo mi mozog vyziera 😀
tak si uzite zola 😉

barbyes
23. júl 2011

@usacek79
@micikatka ja sa chystám segedín robiť zajtra 😅 len mierne s obmenou, namiesto smotany tam musím dať ovsené mliečko inak by mi to muž nezjedol tak som zvedavá čo z toho vznikne 😕

micikatka
23. júl 2011

@barbyes preco tvoj muz nema rad mlieko? ci ma alergiu?

barbyes
23. júl 2011

@usacek79 počkaj keď budeš na materskej 😅 človek fakt dementnie...samé hovienka, kašičky a plienočky atď.....a potom z toho blbneš 😀 😀

micikatka
23. júl 2011

baby a mate aj nejake lieciky na udrzanie tehotenstva?

usacek79
23. júl 2011

@barbyes fuha, tak to si neviem predstavit bez smotany.. A keby si mu povedala, ze to je sojove a pritom by si tam dala smotanu..? 😉 maly podvod v mene dobrej chuti 🙂

barbyes
23. júl 2011

@micikatka on sa stravuje, resp. sa snaží fakt zdravo a mlieko sem veľmi nepatrí 😒 u nás sa mlieko ani mliečne výrobky nevyskytujú, s výnimkou jogurtou, tých sa neviem vzdať...a ešte maslo, ale klasické, margarím blé 😖 ....a sem tam tam, ale fakt výnimočne nejaký ten syr, najlepšie ovčí 😉

usacek79
23. júl 2011

@micikatka ja beriem duphaston - mi dal lekar automaticky, lebo mam nad 30r a trosicku som spinila..

micikatka
23. júl 2011

@barbyes ja som tiez len za klasicke maslo :o) mlieko mavam naranajky aj s jednou lyzickou kavy a dvoma cukrami. a vy druhe mate naplanovane?

micikatka
23. júl 2011

@usacek79 mne dal lekar utrogestan, na udrzanie. a tento tyzden idem na prve vysetrenie tak sa neviem dočkat.

usacek79
23. júl 2011

mlieko a mliecne vyrobky nepatria do zdravej stravy???!!! fuha a niekto sa pokusal mu to vyvratit..? akoze ja chapem, ze kravske mlieko je tazsie stravitelne, ale inak to je predsa ciry nezmysel 😒 ale nebudem sa radsej rozohnovat na tuto temu, poznam ludi, co to tvrdia, ze mlieko je zle a je to zase len urcity druh "fanatizmu" podla mna. Iste, su iste vyskumy, ale co je to 5 vyskumov proti oproti 1000 za.. ale necham tak radsej, fakt...

usacek79
23. júl 2011

@micikatka a v ktorom si tt? nejake udaje pridaj do profilu, nech vieme 😉 ja som uz bola 2x, nabuduci tyzden idam zas, uz by sme mali vidiet srdiecko 🙂

micikatka
23. júl 2011

@usacek79 no ja som bola minuly utorok na krv, a to som mala 800hcg vcera som bola a mala som uz 15 000 ale na prve vysetrenie idem az bud v pondelok,utorok alebo stredu. lebo vraj som este bola kratko tehotna ten prvykrat. takze este tyzden neviem.

usacek79
23. júl 2011

@micikatka tak ja o mojom hcg neviem nic, lebo mne hned na prvej kontrole potvrdili tehu cez sono 🙂 ale predsa vies kedy si mala poslednu menstruaciu?

micikatka
23. júl 2011

@usacek79 nuz to som viem jasne. 25.5 ale niekedy v juni 8 asi som bola na folikulometriu a povedali mi ze mam jeden folikul okolo 16. no a odvtedy som nebola. a ked som si robila test tyzden po meskani tak bol negativny, a na ten dalsi utorok som bola uz na krv a tam som uz bola tehotna ale vraj len kratko.

ask
23. júl 2011

@ejka3 ahoj, len som nakukla, ja neviem, ci je to od povahy, ci od coho.... Ona je fakt kludas a skoro vsetci boli poterminovy aj teraz druhy den po, ona v pohode a ze do nemocnice by zasla az v pondelok ak sa to nespusti... Dnes im narobila fasirky, napiekla kolac..... A ja som rada ze sa ako tak mocem na nohach 😉

mibel
23. júl 2011

@ejka3 tak to asi veru nie , skoda prijala by som spolocnost

vivi
23. júl 2011

@dadak Ahoj. Som z okresu Malacky. Si zlatá, dodávaš mi pozitívnu energiu 😉 V pondelok idem k doktorovi, na potvrdenie akcie srdiečka. Potom sa ozvem ako som dopadla.

mibel
23. júl 2011

@zuzanka7117 a uz sme 3 z okolia 🙂) davajte si na seba pozor inak strasne co sa tam deje

jankajanka
23. júl 2011

@katus193 je mi to veľmi ľúto.Určite sa to podarí do tretice ...budem silno držať palčeky.Držkaj sa

jankajanka
23. júl 2011

@vivi tebe vychádza ktorý tt podľa tehotenskej kalkulačky?

usacek79
23. júl 2011

@micikatka aha, no tak to aj keby bolo dvojtyzdnove oneskorenie, tak uz to musi byt fazulka ako dub 🙂 a teda vy ste sa pokusali umelym oplodnenim?

katus193
23. júl 2011

@jankajanka budem tomu verit,nic ine mi uz ani neostava 😢

vivi
23. júl 2011

@jankajanka ahoj, ja ti môžem poradiť svojho MUDr. Hrabčák je veľmi milý a nemá problém ti všetko vysvetliť. Ambulanciu má v Medissime a slúži v Ružinove na pôrodnickom. O tej pôrodnici nemám zatiaľ žiadne info.

micikatka
23. júl 2011

@usacek79 nuz ved uvidime tento tyzden ideme na sono. aj s mojim drahym tak sa nevieme dočkat. ty si videla svoje babatko?

zuzanka7117
23. júl 2011

@ejka3 ano od pondelka nastupujem do prace, ale iba na 2 hodiny denne.....a veru clovek nemoze nikdy vediet......hadam sa nic nestane......🙂

@micikatka ja som si na tie fliacky robila chut uz skoro pred tyzdnom....potom mi presla, ale kapustu som uz mala kupenu....tak ked sa dnes vratila, nevahala som a isla som hned na to...... 😝

mibel
23. júl 2011

@katus193 je mi to velmi luto a drzim palce nech to nabuduce dopadne stastne