Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@jankajanka ja nemám zatiaľ ten balík, keď máš union tak to stojí 300 ale sú v tom aj všetky ostatné ambulancie. Predtým sa dala kúpiť len jedna konkrétna ambulancia. Ja si teraz platím 10€ za návštevu ambulancie. Ale keď idem ráno len na krv, tak neplatím nič, a už na obed mi sestrička volá výsledky. Ja viem, je to drahé, ale po skúsenostiach mojej maminy si to radšej platím. A zároveň nemám čas 3 hodiny sedieť v preplnenej čakárni, teda aspoň ja som mala predtým takú skúsenosť.
Baby ja idem kade tade, tak pekný zvyšok večera. 😉
@jankajanka podobne aj tebe. papa
Babenky, gratulujem všetkým tehulkám. ktoré budú rodiť v marci 2012. Ja som rodila tento rok v marci, tak viem aký je to krásny pocit, prajem Vám hlavne veľa zdravíčka. 🙂
@jankajanka dobrú nocku ....obom 🙂
ďakujem 🙂 a držkajte sa...
Áno, presne tak, už sa teším. keď dám malinkej na tortu jednu sviečku. Je to krásny pocit, keď Vám bábätko priložia po pôrode na bruško........ 😉
a tehotenske testy mas pofotene?
ahojte, tak ja som len tak nesmelo nakukla 😅 . Tehu testy pozitivne, ak by bolo vsetko ok, tak som asi tiez marcovka 🙂 ...ale pred 3-ma mesiacmi som mala mimomaternicove tehu ☹ , tak kym mi to na 100pro nepotvrdi dokina, este nejdem menit pas.
Idem spať, tak zatiaľ dobrú noc 🙂
dufam, ze hned v pondelok ma zoberie...tento tyzden mala dovolenku, tak musim cakaaat 😝
mne sa to ani verit nechce, zeby sa to takto hned podarilo...a bojim, bojim ☹
ale utesujem sa tym, ze mam uplne ine pocity ako pri tom mimomaternicovom.

@katus193 jasne, ved netreba rozoberat, len som nevedela nakolko si to mala overene testami.. 😒 tak teda vela sily a stastia do tretice 🙂