icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

usacek79
23. júl 2011

@katus193 jasne, ved netreba rozoberat, len som nevedela nakolko si to mala overene testami.. 😒 tak teda vela sily a stastia do tretice 🙂

vivi
23. júl 2011

@jankajanka ja nemám zatiaľ ten balík, keď máš union tak to stojí 300 ale sú v tom aj všetky ostatné ambulancie. Predtým sa dala kúpiť len jedna konkrétna ambulancia. Ja si teraz platím 10€ za návštevu ambulancie. Ale keď idem ráno len na krv, tak neplatím nič, a už na obed mi sestrička volá výsledky. Ja viem, je to drahé, ale po skúsenostiach mojej maminy si to radšej platím. A zároveň nemám čas 3 hodiny sedieť v preplnenej čakárni, teda aspoň ja som mala predtým takú skúsenosť.

jankajanka
23. júl 2011

Baby ja idem kade tade, tak pekný zvyšok večera. 😉

micikatka
23. júl 2011

@jankajanka podobne aj tebe. papa

royalka
23. júl 2011

Babenky, gratulujem všetkým tehulkám. ktoré budú rodiť v marci 2012. Ja som rodila tento rok v marci, tak viem aký je to krásny pocit, prajem Vám hlavne veľa zdravíčka. 🙂

usacek79
23. júl 2011

@royalka dakujeme, to je mile od teba 🙂 zelam vela radosti a zdravia!

micikatka
23. júl 2011

@royalka dakujeme. my budeme rodit a vy oslavovat prvy ročik :o)

vivi
23. júl 2011

@micikatka tak v pondelok si napíšeme ako sme dopadli o.k? 😉

vivi
23. júl 2011

@jankajanka dobrú nocku ....obom 🙂

micikatka
23. júl 2011

@vivi jasne ale ty budes asi prva vediet, lebo my ideme az poobede. lebo moj drahy robieva nocne tak sa musi aj trosku vyspat.

royalka
23. júl 2011

ďakujem 🙂 a držkajte sa...

vivi
23. júl 2011

@micikatka ak to bude o.k. tak si vypýtam fotečku 🙂

micikatka
23. júl 2011

@vivi a ukazes mi ju potom? aj ja si vypytam ak sa bude dat.

royalka
23. júl 2011

Áno, presne tak, už sa teším. keď dám malinkej na tortu jednu sviečku. Je to krásny pocit, keď Vám bábätko priložia po pôrode na bruško........ 😉

vivi
23. júl 2011

@micikatka jasné 🙂 , dám ju do fotoblogu

micikatka
23. júl 2011

a tehotenske testy mas pofotene?

micikatka
23. júl 2011

@vivi uz som kukla ze ano ze mas pofotene :o))) to si si robila kolky den cyklu?

vivi
23. júl 2011

@micikatka iba tie prvé kedy som skoro odpadla od prekvapenia

barbyes
23. júl 2011

@micikatka ano, plánované 🙂 a podarilo sa nám na prvý šup 😎

micikatka
23. júl 2011

@vivi :o))) to aj ja. rano som bola na krv, a vecer som si robila test. a kedsom tam videla dve ciarky, neverila som tomu. a urobila dalsie dva testy. a vsetky boli pozitivne. tak som sa od stastia rozplakala.

micikatka
23. júl 2011

@barbyes fuha tak to teda gratulujem :o)))) to sa malokomu podari

zabka132
23. júl 2011

ahojte, tak ja som len tak nesmelo nakukla 😅 . Tehu testy pozitivne, ak by bolo vsetko ok, tak som asi tiez marcovka 🙂 ...ale pred 3-ma mesiacmi som mala mimomaternicove tehu ☹ , tak kym mi to na 100pro nepotvrdi dokina, este nejdem menit pas.

vivi
23. júl 2011

@micikatka no to som robila na 10 deň po pichnutí vyvolávačky, inak mám dlhý nepravidelný cyklus takže asi okolo 45 DC. Ale pred vyvolávačkou som si robila test a bol negatívny.

vivi
23. júl 2011

Idem spať, tak zatiaľ dobrú noc 🙂

micikatka
23. júl 2011

@vivi a aky priblizne si mala cyklus?

micikatka
23. júl 2011

@zabka132 ved ani ja kvoli tomu nemenim, lebo chcem počkat na lekara tento tyzden. a ty kedy ides k lekarovi?

zabka132
23. júl 2011

dufam, ze hned v pondelok ma zoberie...tento tyzden mala dovolenku, tak musim cakaaat 😝

zabka132
23. júl 2011

mne sa to ani verit nechce, zeby sa to takto hned podarilo...a bojim, bojim ☹

micikatka
23. júl 2011

@zabka132 takze aj ty ides v pondelok? aj ja aj vivi ideme v pondelok. tak potom čakame dobre spravy. :o)))

zabka132
23. júl 2011

ale utesujem sa tym, ze mam uplne ine pocity ako pri tom mimomaternicovom.