Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@micikatka ono to bolo tak, ze som kazdy tyzden chodila na sono, vzdy plod rastol, potom v 7+2 som mala velky ultrazvuk na ktorom sa lekarovi nieco nezdalo a hned ma vystrasil, povedal ze o tyzden kontrola, to bolo tento stvrtok, no a to uz bolo potom aj srdiecko, ale podla ms som mala byt uz 8+2 a podla sona len 6+0 :D som sa pekne posunula 🙂 len nech to takto vydrziiii az do konca....
baby dostala som chut na kokosovy kolacik s kavovou plnkou, a az taku ze musim ist do kauflandu na nakup surovin. :o))))
@dadak Ty si z PP? Aj ja ,ale odvialo ma do KE. A dokonca mame aj rovnaku krvnu skupinu.Z ktorej casti PP si?
Vidim,ze sa rozrastame 😉 😉 😉 😉 .Vitajte
Mne bolo cely vikend zle.Moj muz uz odisiel,tak sme doma same dve baby. Brucho mam uz nejake nafuknute. Vyzeram ako v 5-tom mesiaci 😀 😀 😀 . Dufam,ze tie nevolnosti uz prejdu. Aspon ze nezvraciam 😉 😉 😉
@usacek79 Ja dufam,ze tiez bude uz srdiecko,ale idem az v piatok.Nechcem sa zbytocne ponahlat.
ahojte kočky, tééda 20 strán za víkend..nemám šancu to dobehnúť. Tak sa len opýtam, ako to skončilo s tou súkromnou témou, bude - nebude?
My sme boli na chate, jedna mamička ma tam skoro aj prekukla, že či nie som tehotná 🙂 lebo pravidelne cez obed taká únava na mňa, že by som bola schopná zaspať po sediačky a chytala ma taká žravka podvečer, že hrôza 😝
Tiež mám v pláne ísť v stredu k doktorovi, ale rozmýšľam, či to aj tak nie je ešte skoro, som v 6tt, je málo pravdepodobné, že bude vidieť srdiečko, neviem či nepočkám ešte týždeň..
Inak, krpec náš je tiež je tiež marcový, konkrétne 12.marca 2009, teraz mi to vychádza na 24.marec 🙂
@veronika81 s tou sukromnou temou sa to este neuzavrelo 🙂 zatial ostava tato 🙂
tak baby cesto uz mam upecene, uz len krem domiesat a natriet na cesto a poliat čokoladou a moze sa jest
Niečo pre Vaše miminka 😉
https://www.youtube.com/watch?v=C72027z1kmA
trošku ralaxu 🙂
ahojteee,... tak, a som spat do svokrovcov, dobre bolo :D ako sa mate? vsetko som docitala, aj som nove baby do tabulky zapisala, len mam o nix malo udajov,... zajtra vela z vas ma kontrolu, takze nova tabulka bude zajtra vecer... ja sa vobec necitim tehotna, az na to, ze stale citim podbrusko, ale nic silne, dufam, ze je to normalne,...
...tak ja som dnes dostala taku chut na kapustnicu ze nam teraz vrie na platnicke (musela som pockat kym masko trocha rozmrzne) tak sa na nu tesim.
myslite ze je kapustova povolena?? dufam ze ano
pocula som niekde ze sa nemoze ani bryndza...ale z dovolenej sme sa stavili na jednom salasi a maju tam take skvele halusky ze som neodolala...doteraz na ne spominam ake boli skvele. dufam ze som tiez nic nezanedbala
nebyva mi nejak zle, ale byva mi tak "divne" a hlavne vecer, aj teraz nejak len funim 😒

@kajuska09 drzim palceky nech ti to prejde. a na vysetrenie kedy ides?
utrogestan mozes aj jest, aj si davat vaginalne.