Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@dadak no tak na to do toho marca nesmieme zabudnut... az potom sa na 100% uvidi 😉
@miumia termín mi vychádza 2.-4-marca 2011 podľa toho, ktorú tehotenskú klakulačku spom na nete použila 😖 a k dokimu ma objednali až na 20.-teho,tak snáď je všetko OK 😅
Ahojte!
Konečne prestalo pršať, tak sme boli s deťmi celý deň vonku. Len som unavená jak kôň ☹ Tak vás dočítam zajtra ráno pri kávičke 🙂
@humba veru už nič... len tá káva a pohár vína. Viac mi už doktor nepovedal. Niekedy mi to zabralo a niekedy nie. Ku koncu tehu som už nejako na dlhšie a ďalej von nechodila. A naozaj som mala párkrát na mále.
To s tým pohovorom ma mrzí. Ale ber to z tej lepšej stránky: čaká ťa 9 krásnych a nezabudnuteľných mesiacov. Môžeš si ich naplno vychutnať 🙂
@usacek79 To poznam 🙂 Pri prvom sme mali nachystane dve mena: Ferko a Valentinka.Pri druhom Valentinka/pretoze to po prvom raze zvysilo 🙂 / a Julius. Ale kedze vtedy som bola pevne rozhodnuta ze viac deti uz nechcem dcerka sa vola Valentina Julia, aby ziadne meno nezvysovalo. No a dopadlo to tak ze som treti raz v tom a totalne bez mena 😀 Marko aj Marina ci Mila su velmi pekne mena, urcite ste vyberali tak aby pasovali aj k priezvisku.
Dobré ránko!!!! prosím Vás, držte mi palce, na 18:00 som objednaná u dr!!! som taká zvedavá 😅
@akinorev87 drzim palce uz teraz....za krce nerucim....-DDD, tujtuj tuj
@dadak jujj, díky pekne, si zlatá!!!!! už sa nevem dočkať 😀 ale musím.....nech už idem! 😅
@akinorev87 napis potom ako to dopadlo...dobre? este raz: trim se...😀
Dobré ránko!!!
Tak sa nám to tu riadne rozbieha. Má niekto prehľad koľko nás tu je budúcich mamičiek?
@akinorev87...držím palce!!! Ja by som už tiež veru utekala k dr 😀
@dadak... bruško už mám 😉 Preto som sa ani nezapojila do debaty, či sme to niekomu hovorili 😀 Na mne to je už vidno na prvý pohľad 😀 😀 Namiesto toho aby som začala po Sabínke zhadzovať a pevnieť, brucho sa dvíha jedna radosť! Ľudia okolo vedia, že sme chceli ešte 1 bábätko, tak keď ma zbadajú sa hneď pýtajú či sa už zadarilo 😀
@akinorev87 to je teda este dost dlho , vydrzat az do vecera, drzim palce, nech Ti to rychlo bezi 😉 Ak sa smiem spytat, kedy si mala poslednu menstruaciu? Ja 30.5 a k dr. idem zajtra o 13.30 tiez sa neviem dockat 🙂
@ejka3 asi je nas tu naozaj dost 🙂 Prehlad teda nemam ale som velmi stastna ze som objavila takuto stranku. Tieto dni som mala na to viac casu, lebo mam dovolenku, ale aj potom budem urcite nakukat aspon vecer. Je to tu ako na spolocnom starte, spolu budeme bojovat a postupne pribiehat do ciela 😀
@ask Ahoj! ani nehovor........už som sa pustila do upratovania, nech beží čas.....ale ťažko 😠 isteže smieš, poslednú mrchu som mala 24.5. som zvedavá a dúfam, že už tam uvidíme "volačo,volakoho" 😅
Aj ja držím palce tebe, nech nám je všetko v poriadku...... 😅 potom daj vedieť!!! 😉
@akinorev87 tak to si kusok popredu 🙂 Inak upratovanie tie tak vyuzivam 🙂 🙂 🙂 Uz aj ja som strane zvedava na Tvoje vysledky, vecer urcite citam!!! 🙂
dúfam, že prídem domov len s dobrou správou....a určite dám vedieť!!!! 😅
Ahojte citala som tu debatu o menach, poviem vam taku pikosku ako to je tu v NO, tu mena detom davaju az do pol roka po porode. Tu si z porodnic odnasaju otaznik, vraj az ked sa dieta narodi tak ako sa im bude na neho meno hodit ho pomenuju. No mne to je uplne prosti srsti, ved ten maly cloviecik ked sa uz narodi je sucast spolocnosti a ma pravo na meno. My to uz mame davno vyriesene ja od mala vravim ze budem mat Davidka a moj muz prisiel zase s Terezkou 🙂
baby co idete na kontrolu drzte sa, ja az 19 sa mi to zda nekonecne dhlho, ale dufam ze cez vikend si ideme po nase nove auticko, moc moc sa tesim a mame tu fakt uzasne pocasie tak mam skvelu naladu az na ten nizky tlak 😒
@humba my mame Terezku a chceli by sme Davidka 🙂 aj Jakub pripada do uvahy a druhe dievcenske...to bude tvrdy oriesok, nevieme sa s manzelom dohodnut....inak, aj ja mam dnes kontrolu, tak som zvedava, ako to dopadne, dam vediet, zatial pekny den vsetkym
Tak Dávidko je v kurze 🙂 My sme uviedli Dávidka pri prvom porode -keby to bol chlapček. Bola Barborka 😉 Pri druhom tiež uvedený Dávidko, bola Sabínka a teraz asi tiež bude Dávidko. Ale vidím to na Simonku 😀
@katarina28 jej to vazne? Ja o tom Davidkovi hovorim snad od svojej 18 a aj doma ked sa niekto pytal ci necakme babo, vzdy sa pytali Davidko este neni na ceste? no uvidime co to nakoniec bude.
@ejka3 hehe no mozno aj ja tak dopadnem, ze nakoniec budu same dievcatka....skoda ze nexistuje dievcenska forma toho mena 😒
@humba ako je to v Norsku s lekarmi a kontrolami v tehotenstve? ma to len tak zaujima, lebo napr. v UK chodi zena len k takej kvazi porodnej sestre, ktora dokopy nic nekontroluje. Aj ultrazvuk je myslim len raz. Ked to porovnam so Slovenskom, tak u nas sa staraju az prilis, co je podla mna lepsie 🙂
@akinorev87 tak daj potom vediet ty si mala rovnako mrchu ako ja myslim vsak ?? 24,5 a aj tak 33DC?? a oaj vies kedy asi bola ovu?tak napis kedy ti dal termin a v ktorom si tt nech vsetko dobre dopadne 🙂

podla mna to bude chlapcek...😀...ha, som vestica, a ked mi to vyjde tak si vydam licenciu...😀...