Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@ejbyk Ahoj, nemoze sa jest bryndza? Ja som si ju prave chcela kupit kvoli tomu,ze je zdrava..... 😖
@zubrienocka ahoj, ja som sice rodila v marci 2011, ale k tej bryndzi: mne moj gyndos povedal, nech jem bryndze kolko chcem, lebo je tam plno vapnika...ja totiz mliecne vyrobky takmer ziadne nelubim a bolo to v pohode, pocas tehu som jedla uplne vsetko, na co som mala chut. 🙂
Ahojte baby 🙂.Tak vám chcem len povedať k tým nafúknutým bruškám.Ja som si včera dala feniklový čaj aj keď ho moc nemusím a poviem vám že to neuveriteľne pomohlo.Až som sa čudovala ako.Takže proti nafúknutým bruškám odporúčam-teda tým ktoré ho ešte nepili 😉
@momicek a už bolo aj srdiečko? Ale asi ešte nie, že?
@zubrienocka vies, uz sa kade co popisala co sa smie a co nie. nehovorim ze si nedavam pozor, ale bryndzaky raz za cas, ta sa proste v mojom pripade neda odpustit, bezne som ich jedavala velmi casto a teraz mi je tazko sa ich vzdat...telu treba dat co si pyta ja si myslim...jest s rozumom ale neotrhat si od ust ked nam chuti.
nechcem sa obhajovat, ale kolke zeny fajcia piju pocas tehu, maju zlu zivotospravu...tak myslim ze hruda bryndze sem tam neusodi
Dobre ranko baby, v sobotu mi prislo asi prvy krat dost zle, sice zaludok udrzal vsetko, ale bol to dost neprijemny pocit 😒 . Od vtedy sa nastastie neopakoval, ako ste Vy na tom? Je aj Vam sem-tam zle, ci vobec?
zienky a co hovorite na syrokrem?? tie kocky take? mozu sa/nemozu sa?
babule az tak moc to neobmedzujte....syry slepsnou nie ani pecen nie je moc dobra..ale bryndzu raz za cas mozete ja som pre 3 dnami zbagrovala plny tanier a momentalne hryziem roztek z bambinom.... pri malom som nemala informacie ze to sa nema to nie je vhodne a je tu zdravy a krasny 🙂
ahojte, ja som bryndzáky tiež jedávala počas tehu a aj teraz si ich určite dám a sme tu a zdravé 😉
@zubrienocka nemoze sa jest NIC nepasterizovane. Ale da sa kupit aj pasterizovana bryndza a chuti podobne, len teda to uz nie je ta prava a neobsahuje az tolko pozitivnych bakterii.. 😒 Ale tiez hovorim, ze v malom nic neuskodi 😉
take chute mi s tymi bryndzakmi narobite, ze normalne asi po tej svieckovej, co som robila vcera, ich aj ja urobim 😀
bryndza by sa nemala napr ta co sa kupi priamo na salasi, lebo vraj v obchodoch tie co su tak su pasterizovane. tak neviem no. jasne ze ju nebudem jest kazdy den, ale raz za dva tyzdne je to v norme. a hlavne ak ju davam napr do polievky co znamena ze ju nejem surovu ale tepelne spracovanu.
baby tie ktore ste mali ist dnes rano na kontrolu este tu nie ste? som zvedava ako ste dopadli.
tak ja som sa prave vratila z vysetrenia. zmenila som lekarku tak som bola dnes pri novej...velmi mila dr. o nieco menej sukromia ako pri mojej starej dr., ale pristup neporovnatelny.
myslela som ze bude robit aj sono...urobila len take "rucne" vysetrenie a povedala ze sa to zatial javi ako bezproblemove tehotenstvo...neviem ze podla coho to tak ohodnotila.
obj. som na 15.8, ze uz sa urobi podrobnejsie sono, aj ma tak ukludnilo, povedala ze pokial nie su komplikacie nie je dovod stresovat.
aj knizka ze bude az toho 15
@micikatka dakujeme. ja som uz pred tehu brala asi dva mesiace kyselnu listovu, takze v tom pokracujem. ta stara dr. mi k vitaminom nepovedala ani jedno jedine slovo, vlasnte k nicomu mi nic nepovedala, objednala ma bez odberu krvy az o mesiac a tyzden, u nej mi to pripadalo tak ze "ved pockame mesiac, mozno sa to ani neuchyti" strasna trubka.
tato dr. hned ze ta kyselina je dolezita, ze si mam vyhybat namahe, ze ak mam robotu tazku ze mi da PN...no zlata.
jaaaj aky dolezity je pristup!
@jankajanka skusim ten fenikolovy caj. Neviem preco ma to nenapadlo,ved som ho davala aj dcerke 😀 😀 😀 😀
@erika2010 Ja som sa tesila,ze nebudem zvracat,ale vcera som zacala.Snad to uz nebude pokracovat 😒 😒 😒 😒
@sasena033 Suhlasim s tebou.Ja som pri prvej dcere jedla vsetko na co som mala chut a je zdrava a velmi malo chora. 😉 😉 😉
Ahojte, nebola som tu 4 dni a nestiham vas docitat....🙂 ste sa rozpisali a vela novych tehuliek pribudlo, vsetkym gratulujem...
len som zachytila, veeeela stran dopredu, ze ste sa bavili o sukromnej teme, tak ako to dopadlo, uzavrie sa to tu na sukromnu, alebo nie??? ak ano, chcem sa pridat 🙂
ja mam inak kontrolu zajtra, takze dufam, ze aj do tabulky co to doplnim 🙂

@micikatka ja mám normálne trochu nižší tlak. Pri Sárke som ho mala ideálny, keď som ju čakala a hlava sa mi točila - ono to nie je nič vážné, len nastala zmena. Ja som stále zvyknutá na nízky a zrazu keď sa dá do normálu, tak sa nevie telo spmätať 😀 A teraz mám to isté. Kždú chvíľku som ako by som práve vystúpila z kolotoča.